Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ooyyy yerim seni canoomm tamamm yaparım gece yatmadan yalnız çatlak krem aldınmı ben bitane aldımm ama çok iyi ya yumuşacık ettii güzel nemlendirdi

Yok kuzum internet olmayınca çalışmıyor üstünde Manuel tuş var ama basıyorum tık yok anlamadım benim eşim hevesle hamillelik hediyesi almış çok kaliteli birşey değil değişelim dedim kullan üst kata çıkartırsın sonra Yenisini alırız dedi bende hevesini kırmamak için bişry demedim

Ooyyy yerim seni canoomm tamamm yaparım gece yatmadan yalnız çatlak krem aldınmı ben bitane aldımm ama çok iyi ya yumuşacık ettii güzel nemlendirdi

Yok almadım canım.
Bugün hamile kuzenim Procsin’in Shea Butter diye bir şeyini tavsiye etti.
Çatlak sonrası kremi de varmış hatta.

Ama galiba o dinlediğim doktorun dediği gibi bebe yağı kullanıcam ben.

Benim doktora geçen hafta sordum, bacaklarım çok kuruyo diye.
Bebe yağı, zeytinyağı veya hindistan cevizi yağı kullanabilirsin dedi.

.

Yaa işte bende buna o kadar ağladım ki. Allah'ım ağzı burnu her şeyi belli olmuş içimizde resmen minyatür insanlar var
Gözün aydın canım. Bizimki bugün pek bi sakindi, yediğim çikolata ise yaramadı

Zaten tam vurmalikti teyzesi uyandırdık diye kızdı herhalde poposunu kaldira kaldira tekmeler attı
Hahahahahah oohhhh kızdı anasına görüyonmuuu uyumak istiyor annesiii ne uyandırıyonn yerim onu bennn yer yerrr
Evet canım sıra sende
Inşaallahh kuzuu buhafta değil bidaha ki pazartesi günü allahın izniylee
Nasip canim hayirlisi ve sagliklisi Sordum 2li test günü ama daha erken dedi. Senin ne zamandi 2li test
Aaaaa erkenmi dedi okadarr ben geçen gittiğimde ensesi falan belli ollsaydı bebeğin ikili test istiycekti daha çok küçük dedi istemedii bidaha ki sefere 2 hafta sonra gell daha iyi belli olur dedii buhafta degil bidaha haftapazartesi gidicez 13 aralıkta kuzusu o zamann olursa yapcak ikili test

E o tuşla çalışması lazımdı.
Allaalla, modeline falan bi bak internetten.
Manuel kullananlar olması lazım.

.

Canım içini ferah tut bir şey yoktur Allah'ın izniyle. Rahimde kasılma olduğunu nasıl bildi ki ultrasonla mi? Hiçbir şey çıkmaz Allah'ın izni ile hafta içine kadar sakince bekle

Ben İnterneti beklesem eve örümcek ağından tozdan giremeyiz herhalde bahçeli evim düz ayak cam kapı açmaya gelmiyor zorlamadan süpürüyorum kaldırmıyorum süpürgeyi sürüklüyorum

bebe yağına biraz daha bekle Canan, bende mustelanınki pütür pütür döküldü sürdüğüm yerlerde,

bugün o hindistan cevizini de deniycem bi de e-bebek'e gelmişken lansinoh bakıcam

bebe yağına biraz daha bekle Canan, bende mustelanınki pütür pütür döküldü sürdüğüm yerlerde,

bugün o hindistan cevizini de deniycem bi de e-bebek'e gelmişken lansinoh bakıcam
Degerlendir hangisinden memnun kalırsan bize de söylersin

Heee evet hindistan cevizi yağlar falan kullanılırr duydumm yağlarr bile hiç sevmiyorum ya vıcık vıcık oluyo kremde öylee hiç sevmiyorum ama aldım çok beğendimm hergece kullancam yatmadan güzel nemlendirdii hala yumuşacıkk

Eklentiler

• Screenshot_20211204-144513_Chrome.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 33
-C-A-N-A-N- Canan bir bak hele nub var mı 12+4 teyiz

Çok net belli değil canım ama o bacağa ait değilse dik gibi.
Yani erkek sanki.
Ama dediğim gibi, hiç emin değilim.

Bi arkadaş özelden mesaj atmıştı, Ramzi’ye göre kızdı.
En son kontrolünden tekrar attı, o kadar net belli ki nubu. Tam kız.
Doktor da kıza benziyo demiş.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…