Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bacak sanırım o dediğin gibi Ya ama yani 16. haftaya kadar bekletilir mi catlarim

Oooyyyy bugün ne güzelll haberlerrr alıyoruzzzzzz anaaaammmm ağliycaaammmmm şimdiiiii demekkii yiyip yememek le alakası değilmiş banada kesin tahmin yapmazz yasal olarak Totosunu vurucakk teyzoşuuhh
Cotton çok sevindim daha iyi olmana kuzum.aman dikkat et inşallah daha çabuk toparlanirsin.

bebe yağına biraz daha bekle Canan, bende mustelanınki pütür pütür döküldü sürdüğüm yerlerde,

bugün o hindistan cevizini de deniycem bi de e-bebek'e gelmişken lansinoh bakıcam

Benim dökülmez bence canım, o kadar kuru ki cildim.
Sürdüğüm yer sünger gibi çeker bence.

.

Bence de çok var 16’ya.

Az daha beklesen zaten 19-20.haftalarda detaylı ultrasonda her şeyi görünüyor.

.
Aynen neyse sabır artık ne yapalım sağlıklı olsun da cinsiyet zaten onemli değil ilk çocuk ne kızım var ne oğlum sadece yeni yıldan önce zamlar gelmeden belki eşya alırdım diye şey ediyorum

Kızlar akıllı robot marka ve modelleriniz neler?

xiaomi mi robot vacuum mop pro

Ben pandeminin başından beri kullanıyorum canım, çok memnunum.

Silme özelliği de var ama halıları tamamen kaldırmak gerekiyor. Onun için kullanmıyorum.

Bazılarının halı tanıma özelliği var, halının üstüne çıkınca sadece süpürüyor. İnince hem süpürüp hem siliyor.

Şu an düşük tehlikem olmasa mop ile 5dk’da silerdim evi, çok da gerek yok yani bence.

Ama stüdyo tipi evlerde oturup halı kullanmayanlar için silme özelliği de olması büyük kolaylık.

.

Aynen neyse sabır artık ne yapalım sağlıklı olsun da cinsiyet zaten onemli değil ilk çocuk ne kızım var ne oğlum sadece yeni yıldan önce zamlar gelmeden belki eşya alırdım diye şey ediyorum

Aynen, benim de bi çocuğum olsa belki bunu farklı cins isterdim.
Ama şimdi hiiiiiiç önemi yok.
Sağlıklı olsun yeter ki.

.

Bende 14ünde gidicem iste sonuç degerlendirmesine belli olmus olursa bakalim nasip. Hayirli sonuclar aliriz insallah

Reactions: Jou
Zaten 2 3 gündür sol kasık tarafımda yumruk gibi ağrı vardı doktor ultrasonda bakarken söyledim hani ağrım var diye sonra öyle söyleyince ayrıntılı baktı bilmiyorum belki başka Bi şeydir ama kesenin altında üstünde falan böyle ultrason cihazı Bi şeyleri işaretledim otomatik olarak sonra dedi evet kendini çok kasmışsın yormuşsun ağrın bu yüzden dedi

Öyle oldu valla.

.
Hahahahaha alll
Cotton çok sevindim daha iyi olmana kuzum.aman dikkat et inşallah daha çabuk toparlanirsin.
Ooyyy canımmm sağoll amiinnn atlatalımm hepberaberr
Buna da bakayım.

.
Eşimin yengesi kullanmış doğuma kadar bikere bile çatladığını görmedim dedii bende onun tavsiyesiyle aldım hiç zararı yok dedi banaa beni biraz karnımda vardı ama sanki çok minnak farketti gibi geldi bana bilmiyorumm 1 hafta sonra anlaıcamm kalan kısmınıda iyileştiriyormuş doğumdan sonrada kullanmış gene

Bundan sonra bende ayda bir en azından yardımcı abla çağıralım diye konuştuk eşimle canım robot şuan almaya gücüm yetmeyecek ama en azından ayda bir 150 200 TL çok dokunmaz yani

Canım içini ferah tut bir şey yoktur Allah'ın izniyle. Rahimde kasılma olduğunu nasıl bildi ki ultrasonla mi? Hiçbir şey çıkmaz Allah'ın izni ile hafta içine kadar sakince bekle
Aynen canm ultrasona bakarak söyledi yormuşsun çok kasmışsın dedi zaten sol alt kasığımda da yumruk gibi ağrı oluyordu onu da söyledim o yüzden ağrıyor işte rahmin orda dedi magnezyum da yazmış o sanırım biraz gevşetiyormuş ağrıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…