Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyy bende var sözde evde 1.5 aydır İnternet yok sinir oldum çok işimi görüyordu yine eski süpürgeye devam bide sulu süpürge benimki ev süpürmek tam bir eziyet oluyor

Hadi gözün aydın canım

Balkizim gozunaydin canım çok sevindim. Yerim onun totosunu .öksürük uyandırma da iyi işe yarıyor. Maşallah sübhanallah . Bende kilo alamıyorum ya

Benim başından beri çok fazla canım.

Popomda, sırtımda, üst bacaklarımda, göğsümde...

Yüzümdekileri saymıyorum artık.

Progesteronun yükselmesine bağlı olarak sivilce artıyormuş.
Ben bir de ekstra iğne vuruldum, onlar yaptı heralde.

Geçecek inşallah, merak etme.

.

Oooyyyy bugün ne güzelll haberlerrr alıyoruzzzzzz anaaaammmm ağliycaaammmmm şimdiiiii demekkii yiyip yememek le alakası değilmiş banada kesin tahmin yapmazz yasal olarak Totosunu vurucakk teyzoşuuhh

Bugün daha iyiyimm gibi yaa pastil aldı eşimm boğazıma iyi geldii sesim kısılmıştı resmen ama gıcık öksürüğüm var

Oh oh, çok şükür canım.

Kızların söylediği o sarımsak zeytinyağlı karışımdan sür gitsin ayağına.

Boşver, 3 gün koksun. Bir şey olmaz.

Yeter ki kessin öksürüğünü.

.

ahahaa
aiyy çok güzel yaa maşallah minnoşa
beni de öksürtünce uyanmıştı

inşallah videoya almışsındır da açar açar izlersin

Oooyyyy bugün ne güzelll haberlerrr alıyoruzzzzzz anaaaammmm ağliycaaammmmm şimdiiiii demekkii yiyip yememek le alakası değilmiş banada kesin tahmin yapmazz yasal olarak Totosunu vurucakk teyzoşuuhh
Zaten tam vurmalikti teyzesi uyandırdık diye kızdı herhalde poposunu kaldira kaldira tekmeler attı

Teşekkürler canım

aynen ben zaten çok tembel olduğum için robot süpürge çok işime gelmişti

yalan yok doğruya doğru

Ooyyyyyy hemde kıpkırmızı ederuumm onu beeennnnn aayyyy belli olcak bence kızz gibi geliyo banaa kız olcağı zaman geç öğrenebiliyomuşsun cinsiyetii
Nasip canim hayirlisi ve sagliklisi Sordum 2li test günü ama daha erken dedi. Senin ne zamandi 2li test

Reactions: Jou
Ayyy bende var sözde evde 1.5 aydır İnternet yok sinir oldum çok işimi görüyordu yine eski süpürgeye devam bide sulu süpürge benimki ev süpürmek tam bir eziyet oluyor

Kız boşver, internet gelince süpürürsün.
O sulu süpürgeler çok fena.
Acayip ağır, Allah korusun.

Ayrıca internet yokken de manuel çalıştırabiliyor olman lazım.
Hepsinde yok mu acaba o özellik.

Üzerinde bir tuş var benimkinin, basınca ona gördüğü her tarafı süpürüyo.

Ben telefondan uzaktan çalıştırdığımda oda oda süpürtüyorum genelde.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…