- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #15.221
Inşaallahh inşaallahhh aşkoooo pek bi 15 haftalık olmuşsunn heleeeeeee totosu büyümüştürrr
Şuan yoldayız eve gidiyoruz kızlar.
Çok şükür ense kalınlığı burun kemiği hersey yolunda görünüyor. Cinsiyet için emin olmamakla beraber erkeğe benzetti 100 de 60 erkek dedi
Ooyyyyyy hemde kıpkırmızı ederuumm onu beeennnnn aayyyy belli olcak bence kızz gibi geliyo banaa kız olcağı zaman geç öğrenebiliyomuşsun cinsiyetiiGel ısııırYa valla zaman ne cabuk geciyo 16haftalikta kontrolüm var bakalim cinsiyeti belli olacak mı bu defa
Karındansa kız canım.
.
sweetgirlcandy senin önerdiğin hindistan cevizi yağı geldi
yanında da chia shot hediyesi geldi(omega 3, lif ve protein içeriyomuş)
buna da bakıcam nasıl kullanılıyomuş acaba
Kız her şeyi bizden önce alıyorsun.
Ebebeğe gittiğinde bence mağazayı alır gelirsin.
.
Teşekkür ederim kuzumGözün aydın canımsağlıklı olsunda cinsiyet merak Allah gönlünüze göre versin
Evet canım Ramzi amca doğru bildiRamziciğim de erkek demişti.
Çok sevindim canım, gözünüz aydın.
.
Ooooo ilk işimmm ooo benden sorulurrr hepiniz doğurunn acımamm totolarınaa vuracammtotolara şaplak senden sorulur
Bende 1 aydır dokunmuyordum dedim süpüreyim nerden süpürdüm ya
Evet canım Ramzi amca doğru bildi
Teşekkür ederim
Valla kuzum benim yenge sanırsam yeğenim 8 aylık olunca başlamıştı işe. Ama 2 ay ücretli 4 ay ücretsiz bir de yıllık izin mi şeklinde kullandı bilemiyorum.Aslında çok doğru süre çok kısa. Bizde uzatırız ama bu süre bir yıl denilince biraz şaşırdım. Gerçekten 1 yıl rapor alan var mı?
Kuzum öncelikle bol bol dua et bebişin için içini ferahlat. Rahmindeki kasılmayi nasıl anladı. Hayret ettim. Kotu bişey olsa emin ol söylerdi. Bende ev süpürdükten sonra kanamam olmuştu. Şimdi korkuyorum açıkçası. Progestan seni rahatlatır hiç sıkıntı etme.Kızlar kontrol vardı bugün doktor baktı enseyi ölçemedi pozisyon uygun olmadığı için. Ama kendini yormuşsun çok kasmışsın dedi rahminde kasılma var dedi. Progesteron, coraspin, magnezyum Bi sürü ilaç yazdı bebeğin kalp damarlarında biraz yavaşlama var dedi hafta içi ense için tekrar çağırdıvar mı size de böyle diyen ama defalarca sordum Bi sorun var mı diye yok bu sadece önlem için dedi hatta haftasından da 4 gün ilerideydi boy olarak
Valla ben yemedim de Özge abla ben cips yiyorum arada tek tükkızlar hiç nutella yediniz mi? bi parça bile olsa, bakın şu kadarcık
çok istiyorum yaaa
Canım benim valla bence dikkat et. Benimde ailem uzaktaMaalesef ben ailemden uzaktayım kayınvalidemgil de uzakta eşim çok yoğun çalışıyor evde bütün işler bana bakıyoruzun zamandır ev süpürmüyordum 2 3 gün önce evi süpürdüm o günden bu yana zaten ağrım vardı ama Bi daha yapmam ya yeter ki bebeğim iyi olsun
Gozunaydin canım. Bu ay erkek ayı anlaşıldı.Şuan yoldayız eve gidiyoruz kızlar.
Çok şükür ense kalınlığı burun kemiği hersey yolunda görünüyor. Cinsiyet için emin olmamakla beraber erkeğe benzetti 100 de 60 erkek dedi
inşallah bebek arabası almam şu an tek umudum o
Aralık'ta yılbaşı indirimleri olur kesinondan faydalanmak lâzım yoksa bence Ocak'tan sonra epey zamlanır diye düşünüyorum euro, dolar da çok yüksek
sabredebilirsem indirimleri beklesem süper olur
Canım bende de oldu ama yüzümde değil vucumda çıktı tek tük.Kızlar slmmm ben 12+0 oldum ama bu hafta sivilcelenmem artı suan benimle aynı problemi yaşayan var mı??? Çok üzülüyorum ergenlik gibi oldumm(( bir yerde okudum aknilox kullananlar varmıs doktoruma sorucam ama sizin suan nasıl
Güzel bi bebiş görelim biz de
Balkız senin de güzel haberleriniz bekliyoruz
Hajsjhshs bence en iyisini yapmışsın, bişi derse de durup dururken yapmadığına göre sorun yok
Yataktan çıkar çıkmaz belimi ölçücem-C-A-N-A-N- aklıma soktun
Çıktım kızlar ense kalınlığımız burun kemigimiz hepsi çok iyi şükür. İkili test için kan verdim gelmene gerek yok telefonda değerlendiririz dedi pek test yanlısı değildi ama ben yine de istedim. Bebeğin yeri de sağlam dedi ben hala 49 kiloyum ama bebeğim güzel büyüyormuş
Canım benim valla bence dikkat et. Benimde ailem uzaktakayınvalide zaten olabildikce uzak olsun ona ekstra hizmet edemem. bende bir tane akıllı robot almak istiyorum.
2 hafta sonrası 3 hafta sonrası kontrol beklerken geçiyor zaman bi bakmışız son günleri sayıyoruz sağlıcakla inşallahGel ısııırYa valla zaman ne cabuk geciyo 16haftalikta kontrolüm var bakalim cinsiyeti belli olacak mı bu defa
Çıktım kızlar ense kalınlığımız burun kemigimiz hepsi çok iyi şükür. İkili test için kan verdim gelmene gerek yok telefonda değerlendiririz dedi pek test yanlısı değildi ama ben yine de istedim. Bebeğin yeri de sağlam dedi ben hala 49 kiloyum ama bebeğim güzel büyüyormuşcinsiyet için asla tahmin yapmadı 1 ay sonra kesin söylerim dedi bir şey diyemedim
Kahvaltı yaptım çikolata yedim ama miniğim uyuyordu öksürdüm salladı doktorum uyandi el salladı poposunu bacaklarını kaldırdı ya yerim ya kurban olsun annesi.
İlk defa ağladım doktorda Allah'ım ne güzel bir duygu
Ooo çok şükürrrr atlattıkk senin içindeeeŞuan yoldayız eve gidiyoruz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?