Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Şuan yoldayız eve gidiyoruz kızlar.
Çok şükür ense kalınlığı burun kemiği hersey yolunda görünüyor. Cinsiyet için emin olmamakla beraber erkeğe benzetti 100 de 60 erkek dedi

Ramziciğim de erkek demişti.

Çok sevindim canım, gözünüz aydın.

.

Eklentiler

• 63418.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20211130_142128.webp
    13 KB · Görüntüleme: 51
  • 59487.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 51
  • 59486.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar slmmm ben 12+0 oldum ama bu hafta sivilcelenmem artı suan benimle aynı problemi yaşayan var mı??? Çok üzülüyorum ergenlik gibi oldumm (( bir yerde okudum aknilox kullananlar varmıs doktoruma sorucam ama sizin suan nasıl

Kız her şeyi bizden önce alıyorsun.
Ebebeğe gittiğinde bence mağazayı alır gelirsin.

.

inşallah bebek arabası almam şu an tek umudum o
Aralık'ta yılbaşı indirimleri olur kesin ondan faydalanmak lâzım yoksa bence Ocak'tan sonra epey zamlanır diye düşünüyorum euro, dolar da çok yüksek

sabredebilirsem indirimleri beklesem süper olur

Aslında çok doğru süre çok kısa. Bizde uzatırız ama bu süre bir yıl denilince biraz şaşırdım. Gerçekten 1 yıl rapor alan var mı?
Valla kuzum benim yenge sanırsam yeğenim 8 aylık olunca başlamıştı işe. Ama 2 ay ücretli 4 ay ücretsiz bir de yıllık izin mi şeklinde kullandı bilemiyorum.
Kuzum öncelikle bol bol dua et bebişin için içini ferahlat. Rahmindeki kasılmayi nasıl anladı. Hayret ettim. Kotu bişey olsa emin ol söylerdi. Bende ev süpürdükten sonra kanamam olmuştu. Şimdi korkuyorum açıkçası. Progestan seni rahatlatır hiç sıkıntı etme.
kızlar hiç nutella yediniz mi? bi parça bile olsa, bakın şu kadarcık

çok istiyorum yaaa
Valla ben yemedim de Özge abla ben cips yiyorum arada tek tük kendime zor hakim oluyorum hatta eşimi beni nefisimle sınama al bu cipsleri diye çok da uyarmisligim var koca paketten sadece bir iki tane yiyebilmek ağrıma gidiyor
Canım benim valla bence dikkat et. Benimde ailem uzakta kayınvalide zaten olabildikce uzak olsun ona ekstra hizmet edemem. bende bir tane akıllı robot almak istiyorum.
Şuan yoldayız eve gidiyoruz kızlar.
Çok şükür ense kalınlığı burun kemiği hersey yolunda görünüyor. Cinsiyet için emin olmamakla beraber erkeğe benzetti 100 de 60 erkek dedi
Gozunaydin canım. Bu ay erkek ayı anlaşıldı.

Yapmaaaa, bak pişman olursun.

Bebek arabası öyle zıbın almaya benzemez.
İyice araştırıp denemek lazım.

.

Canım bende de oldu ama yüzümde değil vucumda çıktı tek tük.

Balkiz94 hadi sıra sende güzel haberlele inşallah
Çıktım kızlar ense kalınlığımız burun kemigimiz hepsi çok iyi şükür. İkili test için kan verdim gelmene gerek yok telefonda değerlendiririz dedi pek test yanlısı değildi ama ben yine de istedim. Bebeğin yeri de sağlam dedi ben hala 49 kiloyum ama bebeğim güzel büyüyormuş cinsiyet için asla tahmin yapmadı 1 ay sonra kesin söylerim dedi bir şey diyemedim
Kahvaltı yaptım çikolata yedim ama miniğim uyuyordu öksürdüm salladı doktorum uyandi el salladı poposunu bacaklarını kaldırdı ya yerim ya kurban olsun annesi.
İlk defa ağladım doktorda Allah'ım ne güzel bir duygu

Canım benim valla bence dikkat et. Benimde ailem uzakta kayınvalide zaten olabildikce uzak olsun ona ekstra hizmet edemem. bende bir tane akıllı robot almak istiyorum.

Kendine yapacağın en büyük iyilik olur canım.

Özellikle tüm hamilelere öneriyorum, şimdiden bebek arabası alacağınıza robot süpürge alın.

Bebek 1 yıl kucakta da taşınır ama hamilelik, doğum, doğum sonrası bence o kadar gerekli bir şey ki.

.

Maşallah, ne güzel haberler geliyor böyle.

Sağlıkla devam etsin canım.

Ense kalınlığı kaç çıktı, biliyor musun?
Söyledi mi doktorun?

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…