Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

bu iyi mi memnun kaldın mı
kartal'daki e bebek'te bulamadım yağ belki de ben göremedim, birazdan bostancı'daki mağazaya bakıcam orası daha büyük olabilir
sen bundan memnunsan yaz ondan alalım

Merhaba riskiniz kaç çıkmış ?

Kızlar akıllı robot marka ve modelleriniz neler?
Benimkide Xiaomi vacum mop 2 pro+ diye gecio Nisan'da almisim işe başladığımda onun taksidine gitmiştim önceki sene yazın çalışırken çok zorlanmıştım iyice araştırdım aldım neyse evi ben dipkose süpürüp kurdum harita çıkarsın diye en düşük modda çalıştırdım bissuru çöp çıkardı ben sok oldum o günden beri kendimden çok ona güveniyorum

Anladım canım o bende de oluyor da bende sordum doktora ultrasonda sorun görmedi ağrı sürekli olursa o zaman sorun dedi düşündüm de benim bir süredir sürekli var ama tabi o an söyleyemedim.
İçini ferah tut inşallah hiçbir şey olmaz hafta içi güzel haberlerini verirsin bize

sen yönlendirmişsin, söylemesen belki de öyle bi şey demeyecek

bu iyi mi memnun kaldın mı
kartal'daki e bebek'te bulamadım yağ belki de ben göremedim, birazdan bostancı'daki mağazaya bakıcam orası daha büyük olabilir
sen bundan memnunsan yaz ondan alalım
Kartalın neresinde oturuyorsun sennn kartalılarda görüyorum burda hadii tanıdık çıkmayasun hele
Tamamm kuzumm bikaç güne bi bakarım ama dün yatmadan önce kırmızımsı gibi çizik vardı biraz gitti gibii 2 3 gün daha deniyimm bakalım yarına ne sonuç verirr amaa eşikin yengesinde bikere bile çatlamamış ben bide abarttım diyo sabah akşam hep duş alırım normalde diyo hep sürerdim dedii sen akşam yatmadan sürsen yeter bile dedii oyüzden güvenerek trendyoldan sipariş ettim

orhantepe'deyim sahile 10 dakika yürüme mesafesi

sen yönlendirmişsin, söylemesen belki de öyle bi şey demeyecek
Aynen buna bende katılıyorum eminim ultrasonda iken söylesem bana da derdi çünkü 1 haftadır çok gerildim ayrıca çok üşüyorum titriyorum rahim kasılıyor farkındayım. Her şeyi öğrenmek de iyi olmuyor bu sefer insan çok daha fazla geriliyor gelecek olan nasipse gelir zaten olmayacaksa dağ olsak önünde duramayiz tabi önlem almakta fayda var ama çok fazla da desmemek lazım onu öğrendim

Merhaba doktorunuz nasıl yorum yaptı , benimkine riskli çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…