• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Balkiz94 Balkiz94 bir dahaki kontrolün ne zaman canım, bize 1 ay sonra dedi ama 2 hafta sonra tekrar gidecem bir bahaneyle 🤪
Bana da 1 ay sonra dedi canim benim doktorum iyi de biraz fazla otoriter gelme dedi ona gidemem artık 😂 başka bir doktorum daha var ona gidicem 2 hafta sonra

Bana da 1 ay sonra dedi canim benim doktorum iyi de biraz fazla otoriter gelme dedi ona gidemem artık 😂 başka bir doktorum daha var ona gidicem 2 hafta sonra
Oo çok iyi o zaman 😉
Ben İlk günden beri tek doktorla ilerliyorum şuan çok iyi anlaşıyoruz doktorumla 🧿🤭

Ben sma taşıyıcı testi için gitmiştim gebelik planlıyorum diyince doktor düşüğe sebep olan durumlar var onlara da baktır istersen demişti ben de yaptırmıştım. Kaybınızın sebebi bulunamadıysa buna mı bağlamak lazom ki? Gebelik sonuna kadar mı kullanacaksınız

Ben ardahanda iş için buradayız konyalıyım aslında😊
Burda ne doğru dürüst hastane var ne doktor mecbur sağa sola gidiyorum.
Eşim Trabzonlu bi ayağımız da orda😊
randevu için girdim de kadın doğum altında gözüküyordu. Olmazsa bi ararım sana da haber veririm🙏🏻🙏🏻
Tabiki kesin olarak sebep bu diyemeyiz. Düşüğe sebep olarak sağlıksız genetik birleşme, trombofili, rahim anomalileri sayılıyor. Hsg çektirdiğim için rahimde bir sıkıntı yok bunu biliyoruz. Genetik test yaptırdığımız içimi bizde genetik bir problem yok biliyoruz fakat erken hafta olduğu için kürtaj sonrası embriyoyu genetiğe göndermemiştik orada bir problem olabilir(yüksek oranda bu sebep oluyor) ya da pıhtılaşma.

Benim durumda önlem amaçlı kan sulandırıcı kullanıyoruz. Size de demişler ya düşüğe sebep olabilecek durumlar içiin test yapalım diye. O mantıkla yani.

Kafanı karıştırma doktoruna güveniyorsan. Herkesin yaşadığı durumu farklı. Ben aynı şeyi tekrar yaşarım korkusuyla fazlaca detaycı davranıyorum.

Sonucun çıkmış mıydı peki canım?
Hatırlamıyorum yazdıysan.

Bize bu Cumartesi tekrar soracak yaptırmak isteyip istemediğimizi.

İstemiyorsak eğer istemediğimize dair bir belge imzalatacak.

.
Canım bu hafta çıkacakmış doktorum arayıp sormuş. İnşallah temiz çıkar ben cinsiyetide merak ediyorum🤣banada dilersen yaptır dediler biliyorlar kayıplarımı hiç zorlamadılar yada yap bile demediler önerdiler sadece ben genede yaptırmak istedim. Eşim istedi aslında

Canım bu hafta çıkacakmış doktorum arayıp sormuş. İnşallah temiz çıkar ben cinsiyetide merak ediyorum🤣banada dilersen yaptır dediler biliyorlar kayıplarımı hiç zorlamadılar yada yap bile demediler önerdiler sadece ben genede yaptırmak istedim. Eşim istedi aslında

Ay hadi bakalım, inşallah canım. 🙏

Sonuç çıkınca yaz bize. 😉

.

Ben ardahanda iş için buradayız konyalıyım aslında😊
Burda ne doğru dürüst hastane var ne doktor mecbur sağa sola gidiyorum.
Eşim Trabzonlu bi ayağımız da orda😊
randevu için girdim de kadın doğum altında gözüküyordu. Olmazsa bi ararım sana da haber veririm🙏🏻🙏🏻
Tmm cnm bende haberdar seni Doktora sorunca👍🏼

Monurol u kullanali çok oldu canım dediğin gibi birkaç gün daha geçmezse yazayım olmazsa doktoruma. Allah hepimize güç kuvvet versin bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Anladım cnm..
E nabızdan göremiyor musun tahlillerini bir bak istersen geçmiş mi diye..istersen özelden at anladığım kadarıyla bakayım..

Tabiki kesin olarak sebep bu diyemeyiz. Düşüğe sebep olarak sağlıksız genetik birleşme, trombofili, rahim anomalileri sayılıyor. Hsg çektirdiğim için rahimde bir sıkıntı yok bunu biliyoruz. Genetik test yaptırdığımız içimi bizde genetik bir problem yok biliyoruz fakat erken hafta olduğu için kürtaj sonrası embriyoyu genetiğe göndermemiştik orada bir problem olabilir(yüksek oranda bu sebep oluyor) ya da pıhtılaşma.

Benim durumda önlem amaçlı kan sulandırıcı kullanıyoruz. Size de demişler ya düşüğe sebep olabilecek durumlar içiin test yapalım diye. O mantıkla yani.

Kafanı karıştırma doktoruna güveniyorsan. Herkesin yaşadığı durumu farklı. Ben aynı şeyi tekrar yaşarım korkusuyla fazlaca detaycı davranıyorum.
Ben aslında başladım ecopirin sonra lekelenme oldu ona başladıktan sonra tesadüf müydü bilmiyorum. Hayırlı olsun hakkımızda🙏🏻🙏🏻
Benim de sağ tarafta zonklar gibi oluyor arada. Ben de tribe girdim şimdi hafta içi gidicem bi.
Git git bebişi görürsün🤗🤗🤗🤗

Oo çok iyi o zaman 😉
Ben İlk günden beri tek doktorla ilerliyorum şuan çok iyi anlaşıyoruz doktorumla 🧿🤭
Benimki de çok iyi şükür de biraz anne gibi çok güzel sakinlestiriyor Allah razı olsun o yüzden o tamam diyorsa tamam benim için 😂 arada sadece çocuğumu gördüğüm bir doktor daha var onu ultrason için kullanıyorum 😂😂
Anladım cnm..
E nabızdan göremiyor musun tahlillerini bir bak istersen geçmiş mi diye..istersen özelden at anladığım kadarıyla bakayım..
Canım özelde yapıldı bakıyorum da henüz islememisler e nabiza eğer işlenirse etiketlerim seni 🙏

Benimki de çok iyi şükür de biraz anne gibi çok güzel sakinlestiriyor Allah razı olsun o yüzden o tamam diyorsa tamam benim için 😂 arada sadece çocuğumu gördüğüm bir doktor daha var onu ultrason için kullanıyorum 😂😂

Canım özelde yapıldı bakıyorum da henüz islememisler e nabiza eğer işlenirse etiketlerim seni 🙏

doktor iletişimi çok önemli yaa🧡🧡🧡

Haklısın insan özlüyor, keşke hergun görebilsek 🤩

sweetgirlcandy sweetgirlcandy önerdiğin hindistan cevizi yağı var ya, onu sürdüm şimdi. Pastanelerde paskalya olur ya aynı onun gibi kokuyo, yiycem neredeyse😍

seninki de bi an önce gelse de sürsen✌️😇
Yiyedebilirsin aşermişsindir belki 😝 ben kahveme katardım çok güzel bir aroma veriyor.

Back
X