- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #15.501
Dün gece uykum talan oldu ya yanması acıkması bir oldubaşladı mı erkendenbende 12'de başlamıştı geceleri uykudan uyandırıyo bazen
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün gece uykum talan oldu ya yanması acıkması bir oldubaşladı mı erkendenbende 12'de başlamıştı geceleri uykudan uyandırıyo bazen
![]()
Yaaa öyle miiisweetgirlcandy önerdiğin hindistan cevizi yağı var ya, onu sürdüm şimdi. Pastanelerde paskalya olur ya aynı onun gibi kokuyo, yiycem neredeyse
seninki de bi an önce gelse de sürsen![]()
Rennie kullanabilirsin dedi doktorum. Ben kullanıyorum. Tahin iyi geliyor diyorlar.Kızlar benim midem yanıyorne iyi gelir? Rennie falan kullanabiliyor muyuz?
Bu gün benimde sol yumurtalık tarafı kasığıma giden ağrıyla hep ağırdı sanki karnımı gergin hissediyorum netten baktım rahim büyümesi çok şiddetli olmadıkça normalmişBenim de sürekli ağrım var bebeğin olduğu tarafta . Rahim büyüyor diye sallamıyordum. Soruna mı işaretmiş ki![]()
Normal diyorlar hepBu gün benimde sol yumurtalık tarafı kasığıma giden ağrıyla hep ağırdı sanki karnımı gergin hissediyorum netten baktım rahim büyümesi çok şiddetli olmadıkça normalmiş![]()
Selam cottonnnnMeeeyaaabbaaaaaaa![]()
Nassıınnn çüçeeekkkNormal diyorlar hep
Selam cottonnnn![]()
Hapşuuukkkk
nasıl oldun bakalım![]()
Hapşuuukkkkherzamanki gibi bogaz acısı gitti grip yoğunn
![]()
Hapşuuukkkkherzamanki gibi bogaz acısı gitti grip yoğunn
![]()
Merhaba tatlım nasılsın?Meeeyaaabbaaaaaaa![]()
Yoğurt işe yaramadı denedim onu bugünDirek yoğurt ye hem hafif hemde rahatlatıyor :)
Bana doktorum kullanabilirsin demişti istersen günde 5 kere kullan dedi..Kızlar benim midem yanıyorne iyi gelir? Rennie falan kullanabiliyor muyuz?
Demek ki bünyeden bünyeye değişiyorYoğurt işe yaramadı denedim onu bugün![]()
Yoğurt işe yaramadı denedim onu bugün![]()
Tahmin edebiliyorum kuzum. Olmazsa 14 haftayı asmadiysan nipt testi yaptır. Yada bir peritanolog ile görüş istersen.İki kuzenime de riskli dediler sağlıklı doğdular ,ilk doktor sorun yok dedi, zaten akrabalarımda da çıktığı için rahattım , sonraki iki doktor aksatma üstüne düş diyince içime sıkıntı oldu
Kuzum ben sormuştum rahim büyümesinden o. Çok sıkıntı etmeSen dedikten sonra dikkat ettim bende benimde sancım oluyor kasık bolgesinde çift taraflı benim doktor ultrason için normal dedi ama işkillendim şimdi bir sonraki muayenem 1 ay sonra. Ben adet sancısı gibi düşünmüştüm annem de adet zamanı olur falan demişti, gerekirse 2-3 hafta sonra tekrar giderim ağrı devam ederse. Beni de haberdar et tamam mı inşallah hiçbir sorun çıkmaz canım
Ben sordum canım benim ki Zeynep Kamil de Mehmet adında bir doktor varmış ona yönlendirdiKızlar daha erken ama detaylı ultrason soran oldu mu doktoruna? Biliyor musunuz onun için aynı doktora mı gidicez yoksa perinatolojiye mi gidicez? Ben ikili testte her zamanki doktoruma gidicem mecbur öteki bölüm yok.
Acaba detaylıda nasıl?
Canan nerde yaptirmisti kardeşin? Acaba tahmini fiyat nolur?Detaylıyı perinatolog yapıyor canım.
Kız kardeşimin gittiği yerde yaptırıcam ben, en son 650 civarıymış ücretler.
Yıl başından sonra artar tabii fiyatlar.
.
Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin inşallah Allahım hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alamamızı nasip etsin. Benim kayıplarım pıhtılaşma ve bağışıklıkla ilgiliydi.bebeklerimii kaç kez genetiğe yolladım hep sağlam geldi. Doktorlara kalasa sağlıksız veya sopontanel kayıp deyip durdular. Şu ana kadar hep doktor kurbanı oldum kendi araştırmalarımla sorunlarımı tespit ettim ama işte kabus bitmiyor bu defada doğru dozları ayarlayacak doktor bulamadım gene kayıp yaşadım. Bu hamileliğimde tedavi protokolümü kendim belirledim bir yıldan fazla araştırdım. Okumadığım makale kalmadı. Hasta gruplarıyla görüştüm. Kim neyle nasıl bebeğini kucağına almış bir istatistik tuttum. Hamile kalmadan önce iğne ve kortiizona başladım. 8 hafta oluncada doktora gittm ve onlarada mecburen kabullendirdim. Çünkü o vakte kadar bu tedaviyle ilerlemiştim. Ayrıca intralipit serum haftada bir aldım. Benimde kayıplarım 7-8-9 haftalardı hep. Şimdi çokşükür 15 olmak üzereyimama 6. Ay bitmeden benim için risk tam bitti diyemem çünkü plesenta 6. Ayda bağımsızlığını ilan ediyormuş. Ama doktorlarım 3 aydan sonra çok ciddi düşüş oluyor kayıp yaşama riskinden demişlerdi.
Aminnn. Hayırlı olsun Özge abla bebis arabanızben de yaa her kontrole gidene heyecanlanıyorum
sağlıkla doğsalar da burada sadece sütüm geldi-gelmedi, kaka yaptı, gaz çıkardı muhabbetleri yapsak![]()
Kuzum bana da doktorum onu vermişti ama hiç kullanmadımKızlar benim midem yanıyorne iyi gelir? Rennie falan kullanabiliyor muyuz?
Cottonum umarım yağ bir işe yaramıştır kzuum benim boğaz agrimi o sakinlestirmisti. Biraz daha iyi olmana sevindim umarım daha hızlı toparlarsin .Hapşuuukkkkherzamanki gibi bogaz acısı gitti grip yoğunn
![]()
Sık sık yudum yudum su için yanınızda bulundurun su şişesini.Yoğurt işe yaramadı denedim onu bugün![]()
Tahmin edebiliyorum kuzum. Olmazsa 14 haftayı asmadiysan nipt testi yaptır. Yada bir peritanolog ile görüş istersen.
Kuzum ben sormuştum rahim büyümesinden o. Çok sıkıntı etme
Ben sordum canım benim ki Zeynep Kamil de Mehmet adında bir doktor varmış ona yönlendirdi. Ve 20.ila 24. hafta arasında dedi. Eğer senle ilgilenen peritanologsa o bakar değilse başkasına yönlendiriyor.
Canan nerde yaptirmisti kardeşin? Acaba tahmini fiyat nolur?
Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Umarım emeğine en güzel şekilde nail olursun. Eğer İstanbul da isen yasemin çekmez var çok iyi bir doktor. Muayene fiyatları yuksek ama hamileliğini daha rahat gecirebilirsin diye düşünüyorum. Benim durumum el verse direk ona giderim de nasip
.
Aminnn. Hayırlı olsun Özge abla bebis arabanıziçinde sağlıkla gezdirdigin günleri de görmeyi nasip etsin Rabbim
.
Kuzum bana da doktorum onu vermişti ama hiç kullanmadım. Rennie Duo şurup .
Cottonum umarım yağ bir işe yaramıştır kzuum benim boğaz agrimi o sakinlestirmisti. Biraz daha iyi olmana sevindim umarım daha hızlı toparlarsin .![]()
Yoğurt benim midemi daha eksitiyor kuzum ama sarı leblebi yatıştırıyor. Bende de reflü var nasıl geçecek bu mideyanma haftaları Allah yardımcımız olsunYoğurt işe yaramadı denedim onu bugün![]()