Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
son olarak da bu hadi benden✌️😍

Eklentiler

• 054A49D2-F955-4930-AD18-6CC598ECDD81.webp
    054A49D2-F955-4930-AD18-6CC598ECDD81.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 59
buldum bu arada şöyle demek istediğim;
hazır screenshot almışken paylaşmış da olayım defactoda hastane çıkışları 42 liraymış 🎈🎈🎈
Cinsiyet belli olsaydı bari🙈🙈alamıyorum böyle
Bi de kızlar bizim bebeler haziranda ne giyecek?? Kısa kollu zıbın mı daha çok almak lazım uzun kollu mu? Ya da zıbın değil tulum mu almak lazım acaba
Ay ben alamıyorum, siz alın. 🙈

Penti’nin şu hamile alt pijamaları var pembe ve mavi, bayılıyorum onlara. 🥰

.
Pembe takım olanını aldım ben baya pespembe🙈 erkek olursa herkes bana bakıp kız mı dicek😂😂

Bi de kızlar bizim bebeler haziranda ne giyecek?? Kısa kollu zıbın mı daha çok almak lazım uzun kollu mu? Ya da zıbın değil tulum mu almak lazım acaba

Pembe takım olanını aldım ben baya pespembe🙈 erkek olursa herkes bana bakıp kız mı dicek😂😂

Aaa, takımı da mı varmış onun? 😉

şu mesela unisex giydirilir ✌️😍

bi tane de sarı vardı😇 ben defacto'nun sitesinde hastane çıkışı diye yazıp arattım fiyatlar bayağı iyiymiş🎈

kısa kollu giyer minnoşlarımız pişik olmasın🧡

öyleymiş vallaa
defacto'daki hastane çıkışını da buldum bu arada aşağıya ekliyorum

Baya ucuz alın mutlaka. Benim hastane çıkışı var 1 tane. Parça parça alıcam önlük falan olduğu için gerek yok bence. İç zıbın aldım baya bi🤭

Evet evet, anladım canım. 👌🏻

Bir sayfa geri gidip sayfayı yeniliyorum arada aslında, yine de kaçıyo arada. 🙈

.
Mesaj yazdın ya birine
Screenshot_2021-12-05-13-35-41-435_com.opera.browser.webp

Şu sarı yazıyı görünce diğer sayfaya geç ordan okumaya devam etme🤭

Ben yazdığım mesaja basıp geri yukarı kaldığım yere gidiyorum 😂

Aaa, takımı da mı varmış onun? 😉
Krinkıl kumaş önü düğmeli bi takım var senin attığın değil de başka ama o da indirimdeydi 80e aldım, alınır kumaşı çok iyi çıktı
şu mesela unisex giydirilir ✌️😍

bi tane de sarı vardı😇 ben defacto'nun sitesinde hastane çıkışı diye yazıp arattım fiyatlar bayağı iyiymiş🎈

kısa kollu giyer minnoşlarımız pişik olmasın🧡
Oyyyy yerim onları😍😍😍 gidiyim de bir iki parça alıyım bari. Hm baktım sütüm gelecek nerdeyse nasıl bir sevgi patlaması yaşadım😍😍😂😂

Krinkıl kumaş önü düğmeli bi takım var senin attığın değil de başka ama o da indirimdeydi 80e aldım, alınır kumaşı çok iyi çıktı

Oyyyy yerim onları😍😍😍 gidiyim de bir iki parça alıyım bari. Hm baktım sütüm gelecek nerdeyse nasıl bir sevgi patlaması yaşadım😍😍😂😂

şimdi e-bebekin uygulamasından da baktım orada da 60 küsür liraya var 5 li hastane çıkışları, bi tanesini ben sepete ekledim, bu kızlara daha uygun ama ben öyle şeylere takılmıyorum alıcam vallaa🧡🧡
giydiririm🧡 seversen sen de ekle🎈

Eklentiler

• CFA8DA6A-7649-425D-A6D6-95867DFFBD5A.webp
    CFA8DA6A-7649-425D-A6D6-95867DFFBD5A.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 69
şimdi e-bebekin uygulamasından da baktım orada da 60 küsür liraya var 5 li hastane çıkışları, bi tanesini ben sepete ekledim, bu kızlara daha uygun ama ben öyle şeylere takılmıyorum alıcam vallaa🧡🧡
Bayıldım yaaa😍😍😍 alayım ben de. Bunu kız da giyer erkek de. Beresi eldivenini yerim şapşikkkkkkk

Oyy çok güzel. Bence iki cinsiyete uyar bu😍

Hangi mesajını? 😳
Görümce işi demiştim ya aşko sende beğenmiştin 🤭
Dikkat et kuşum üşütme havalar bi tuhaf biz de hassasız🥺

Katılıyorum buna. Ben de balık gibiyim ne lazım ne değil hiç bilmiyorum neye baksam lazom gibi geliyo. Dün öğrendim sterilizatör lazımmış baktım kurutmalı var kurutmasız var Arada fiyat farkı da çok eşim diyor kurutmalı olması şart mı elde kurulanmaz mı? Hiç bilmiyorum birinin nokta atışı söylemesi lazım🙈🙈🙈

+1 diyorum. Kızlar bişi alıp da söylemeyen varsa küserim ona göre hajsjdhdhhs herkes ne indirim var ne aldı söylesin biz de bakalım🙈🙈 aralıkta bi indirim olacak diyordu bi arkadaşım. Ordan toplayabileceklerimi alıcam bir sürü şey var en azından elektronikler alınsın bari.

Evet gerçekten de bu konuda doktora yapmış gibi neredeyse hepsini denemiş. Evde kullanılacaksa 1 numara avent dedi. Bi de sağmaya veya bebek emmeye başlayınca öteki göğüsten de süt akmaya başlıyormuş onun için de süt toplama diye bişi var o kullanılıyormuş boşa gitmesin istiyorsan.

Travel ben de uzak duracaktım ama kimle konuştuysam günlük kullanımda travel daha iyi diyor puset tık diye yerleşiyormuş arabaya. Puset uzun süre elde taşınamaz zaten ağır.
Bi de arabayı tek elimle katlayabiliyorum demişti arkadaşım joie marka almış. Aklıma yattı.
Param olsaydı doona alırdım aslında ama bir yaşından sonra kullanılmaması da kötü. Ya bu joie travel yA da doona muadili vardı ya atmıştın ikisinden birini alacağım galiba ben
Vallaha sıkıldımm evde heptenn temiz bi oksijen alıyimm dedimm eşimle çıktık çahly bahçesine yürüyüşe iyi geldiii 😍🌺
Jou Jou kız, yazmadın hala? 🙈

Neyi atladım ben. 🥺

.
Kuzuu dışardaydım dönemedim şarjımda azdı

Back
X