Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Geçen yıl 900 idi Recep Hoca. Çok zam gelmemiş o adamı düşününce. Türkiye’de o adamdan daha iyisi yok. Gittiğim bütün doktorlar ve proflar onun adını duyunca değişiyor. Daha önce Recep Hoca’ya devam ediyordum deyince tekrar bakalım moduna giriyorlar.😂
Kızz bu nasıll hoca şaşırdımm bu arada ilk hamileliğindede başın sağolsun😔

ayy sen müslinlerini bile almışsın😍😍😍 güle güle kullansın kuzuu😍 hayvanlılara bayıldım🎈
Hamile kalmadan öncede gördüğümü alıyordum ben 🙈 müslin daha çok alcam yazın çok iş görür. Banyodan sonra falan ilk onla kuruluyorlarmıș mesela daha iyi emiyormuş suyu🤭 teyzem kumaş alıp dikecek bana Allah izin verirse 🥰 en azından ufak tefek şeyler arada çıkıyor. Şimdi önceliğim bebek arabası ve dolabı bakalım hemen alcam aklıma yatanı 🤭

Ben hamile kalmadan önce de alıyordum hoşuma gidenleri 🙈 valla daha alınacak çok şey var ki. Az gibi duruyor ama ıvır zıvır çok fazla başla sende az az🤭
Ayyyy sorma olmazmı çok şey var alınacaklarrr çokk yaşadıkça hep o eksik bu eksik diye alıcazz herşeyyy🥰

Kızz bu nasıll hoca şaşırdımm bu arada ilk hamileliğindede başın sağolsun😔
Hocaların hocası diye anılan biri. Şu anki doktorum da prof. Recep hocanın hastasıydım deyince “onun üstüne laf söylemek haddim değil” dedi direkt mesela. Şehir hastanesinde perinatologa gitmiştim. Recep Has’ın takipli hastasıyım dedim. Benim hocalarımı Recep Hoca yetiştirmiş. Onun üstüne bir şey deme lüksüm yok benim dedi.
Teşekkür ederim.

Ayyyy sorma olmazmı çok şey var alınacaklarrr çokk yaşadıkça hep o eksik bu eksik diye alıcazz herşeyyy🥰
Aynen valla ama alırken 0-3 ay çok almayın. 40 ından sonra olmuyormuș. 3-6 ay ve 6-9 ay alın diyor herkes daha çok

Hamile kalmadan öncede gördüğümü alıyordum ben 🙈 müslin daha çok alcam yazın çok iş görür. Banyodan sonra falan ilk onla kuruluyorlarmıș mesela daha iyi emiyormuş suyu🤭 teyzem kumaş alıp dikecek bana Allah izin verirse 🥰 en azından ufak tefek şeyler arada çıkıyor. Şimdi önceliğim bebek arabası ve dolabı bakalım hemen alcam aklıma yatanı 🤭

evet yaa onu her şeye kullanıyoşarmış; bebek arabasının üstüne, bebeğin üstüne, bebeğin altını değiştirirken, her şeyde kullanılıyormuş, iyi ki almışsın 🚀🚀

evet yaa onu her şeye kullanıyoşarmış; bebek arabasının üstüne, bebeğin üstüne, bebeğin altını değiştirirken, her şeyde kullanılıyormuş, iyi ki almışsın 🚀🚀
Aynen çok fonksiyonlu 😂

Bi 4 tane daha alsam yeter sanırım 🤭 Ağız mendili de önemli tabi ondan da bi dünya aldım 🙈

Görümce işi demiştim ya aşko sende beğenmiştin 🤭

Vallaha sıkıldımm evde heptenn temiz bi oksijen alıyimm dedimm eşimle çıktık çahly bahçesine yürüyüşe iyi geldiii 😍🌺

Kuzuu dışardaydım dönemedim şarjımda azdı

E ben cevap yazmadım mı ona? 🙈
Hatırlayamadım şimdi. 😉

.

• Beğen
Reactions: Jou
Hocaların hocası diye anılan biri. Şu anki doktorum da prof. Recep hocanın hastasıydım deyince “onun üstüne laf söylemek haddim değil” dedi direkt mesela. Şehir hastanesinde perinatologa gitmiştim. Recep Has’ın takipli hastasıyım dedim. Benim hocalarımı Recep Hoca yetiştirmiş. Onun üstüne bir şey deme lüksüm yok benim dedi.
Teşekkür ederim.
Anladımmm ne güzell ne iyi doktormuş demekkii
Aynen valla ama alırken 0-3 ay çok almayın. 40 ından sonra olmuyormuș. 3-6 ay ve 6-9 ay alın diyor herkes daha çok
Aynen aynenn yeni doğan çok alınması gerek yok olmuyorr sonra kalıyo hepp hediye ediyorsun falan sonra zaten bi zıbın ucuz bile değill
Çok güzeller🧿🧿🧿🧿güle güle giysin kuzucuk

Yok kız galiba alacaz mecbur küvet seti herkes ihtiyaç diyor jajsjshsh
Hahahaha yanii de öyle internettrn bakmıştım listelemiştimm bilmiyordumda neler olcak neolmicak😁

Back
X