Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar tat ve koku gitti

Bendede gitti canım ikigündur yok

Şimdi çok az hafif geldi, zaten burnum tıkalı bide. Test vermekten korkuyorum Zaten dışarı çıkmam tam iyilesmeden.
Kızlar daha önce korona geçirdiniz mi??

Sıkıntı olmuyor sweet. Hatta normal doğum istiyorsanız yapın diyorlar ama tabi daha dikkatli olmakta fayda var. Bende İlk haftalarda sormuştum o zaman bir süre uzak dursanız iyi olur demişti.
Eşime 12.haftaya kadar yok diyordum geçen diyor 12 yi geçtik heralde aynen ileriki aylarda doğum yaklaştıkça öneriyorlar

Evet canım geçen sene ekim ayında geçirmiştim, 2 doz aşılıyım bide.
Süper o zaman korona değilsin büyük ihtimal. Diyecektim koronada tat koku on/off düğmesine basılmış gibi bir anda tak diye gidiyor. Az alma durumu olmuyor. Siz ikiniz de biraz koku alıyorsunuz anladığım kadarıyla. Sorun yok dr little bird iyi günler diler

Yaa kızlar, ben ishal oldum.

Doktora haber vermeli miyim sizce?

Sabah tavada 2 yumurta kırdım, biri hemen dağıldı. Galiba bozuktu biraz.

Bol su içiyorum, başka ne yapmalıyım?

.
Cnm geçmiş olsun..
Belki denkte gelmiş olabilir..kızılcık marmelatı anında kesiyor bilgin olsun

Ayy canimm inşallah öyledir dediğin gibidir canım doktorum
Haklısın ben covit olduğum dönemde tak diye gitti tat ve koku, uzun bir süre de geri gelmemişti

Ayy canimm inşallah öyledir dediğin gibidir canım doktorum
Haklısın ben covit olduğum dönemde tak diye gitti tat ve koku, uzun bir süre de geri gelmemişti
ayyyy karanlık günlerdi ayrana sarımsak doğrayıp içiyordum. Bi de beni yurtta zorla karantinaya almışlardı hapis yattım 10 gün korona korona hajshshh Allah düşmanıma yaşatmasın

ayyyy karanlık günlerdi ayrana sarımsak doğrayıp içiyordum. Bi de beni yurtta zorla karantinaya almışlardı hapis yattım 10 gün korona korona hajshshh Allah düşmanıma yaşatmasın

Oooo, o zor olmuş.
Ben evde geçirdim.
Çok şükür ağır değildi ama yine de 3 gece zordu.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…