Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ooouuuy yerim miniş cotton sana sürpriz mi yaptı sağlıcakla gelsin inşallah
Hemde nasıl sürprizz macera gibi yaşadım resmen yaa kuzuu ben ekimde adet olduğumda artık başlıyimm dedim kafamda hep tüp vardı ama genede eşime dedim bu ay çalışalım oldu oldu olmadı gideriz dedim nese regl günü bekliyordum 5 gün önce erken oldum bildiğin adet oldum kıpkırmızı resmen regl oldum düşündüm ertesi gün bi kesildii hiçte olmazdı kahverengileşti ama hiç ummuyordum hamile olduğumu çünkü bildiğin regl yaşadım busefer ertesigündaha tekrar kesildii noluyo dedim test aldım sabahtan relgilimin 1gün önce test ettimki sabah hamileymişimm şok geçirdimm iyiki de test ettim 2 saat sonra foşur foşur kanama geçirdimm ben test yapmasaydım regl olduğumu düşüncektim resmenn ama teyzoşu sonra tutundu düşme ihtimali yüksekti hatta

Tam bir mucize bebek.

.

Ya muhabbeti kaçırcam diye teli şarja takamıyorum . Ben gidiyorum kızlar çok konuşmayın.
Valla ben çok yazamıyorum ama iki haftadır takip etmeye başladım..
ancak okuyabiliyorum İki grup takip ettiğim için yazmaya yetişmek zor oluyor maşallah bu grupta çok aktif

Ne güzel Allah nasip etmiş sana cnm
Gerçekten mucize

Test ettim diyen dillerini yesinler yaaa çok tatlısın
Çok şükür maşallah diyorum minik kuzucuk
Çocuğun yaşama azmi hepimize örnek olsun

Aspegillus niger isimli mantar türünü şekerle beslendikten sonra ortaya çıkardığı kimyasal maddenin sülfirik asitle tepkimesinden sitrik asit yani limon tuzu elde edilmektedir.
Canım limon tuzu çekti şu anda ağzım sulandı ne edeceğğğğimmmm şimdi

Ama içimi rahatlattıınnnn 1 aya gel dedi bana ama dayanamam giderim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…