Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ahh kuzum çok sevinirim benim doktorum kültür istemedi ısrarla sordum şimdilik gerek yok dedi Monurol ve fitil verdi bunları kullan dedi. Yine geçmezse o zaman gel bakalım dedi çok mutlu olurum yazıp beni de aydinlatirsan

ayyyy karanlık günlerdi ayrana sarımsak doğrayıp içiyordum. Bi de beni yurtta zorla karantinaya almışlardı hapis yattım 10 gün korona korona hajshshh Allah düşmanıma yaşatmasın
Yaa çok kötüymüş seninki, psikoloj olarakta etkilenmissindir baya
Son olsun bir an önce son bulsun bitsin artık bu illet

Yani düşük tehlikem var mı bilmiyorum kuzum ama önceden kanamam olmuştu ya. Ondan çok çekindim.
Bend ekanama geçirdim kuzumm düşük tehlikem zaten vardı hiç yapmadık doktor herşey normall güzel gidiyor artık zarar edecek birşey yok dedii ondan sonra daha buhafta denedik güzeldii zaten hamilelikte kadınlar hep istekli oluyormuş yaa benim başladı hepten ama işin tugaf olduğum şeyde bebek karnımdayken şeeyy etmek ne tuğaf oldum ya

Kızlar berbat bir gün geçirdim. Araba sürerken kustum kenara da çekemedim. Mahvoldum eve zor attım kendimi. Zaten ben ne zaman soranlara daha iyiyim desem akşamına sedyelik oluyorum.
Çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyi misin?
Yaa çok kötüymüş seninki, psikoloj olarakta etkilenmissindir baya
Son olsun bir an önce son bulsun bitsin artık bu illet
Amin diyorum

Jou geçirdiysen korona biliyorsundur zaten aradaki farkı anlarsın dicektim

Reactions: Jou
Ay doktor bize bi yasakladı daha güncelleme yapmadı yasakladı bıraktı öylece bu hafta sorim bari

Çok geçmiş olsun. Şimdi daha iyi misin?

Amin diyorum

Jou geçirdiysen korona biliyorsundur zaten aradaki farkı anlarsın dicektim
Evett kuzumm hamile kalmadan aşı bile oldum yanii aradan çıksın demiştimm tüpe başlıycaktım oyle sürpriz oldu benim içind ebebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…