- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #16.841
inglesina olmasaydı aynen ben de ona yönelecektimikinci tercihim de oydu mamas papas'a falan da baktım
SüperrrEvet, bi su bir de C vitamini.
.
Mamas Papas ve Bugaboo
İkisi de acayip güzel bence.
Ama işte Cybex de aynı işi görecekse değmez diye düşünüyorum.
Hele de kendi arabasını kendi süren bebekleri görünce iyice alasım kaçıyo.
.
Ya bende ihtimal vermedim ama öyle Bi anlattılar ki acaba dedimYa bu insanlar bazen ne diyeceğini şaşırıyor
Korkma birşey olmaz cnm o kadar kolay mı ya
evet yaaaikisi de çok güzel
ben de bi ara ekşisözlükte yorumlara bakmıştım kullananlar bebek arabalarını önermişti bir başlıkta
Cybex'te iyi bayağı
Olmadı ultrasondan bakar onun zamanı var mı ki yoktur heralde ya
Bende nipt testi 14 haftaya kadar zannediyodum ama aksine yaptırdıktan sonra öğrendim 35-36 haftalarda bile bakılabilir diyo annenin kanında gezen bebekten bulaşan serbest hücrelerde dna taraması anne doğum yaptıktan bır kaç saat içinde anne kanından temizleniyomuşAma 14 haftaya kadar yapalım amacı test 2 haftada çıkıyo bi problem çıkarsa amiyosentez öneriyolar emin olmak adına oda 16 haftadan sonra yapılabiliyo sonlandırma gibi bi işlemde bebeğin mümkün olduğunca 20 haftayı aşmadan bitirme çabaları sanırım Allahım kimseyi bu ikilemde bırakmasın inşallah evlatlarımızla sınamasın
Kızlar yaa, çok merak ediyorum.
Hani diyorlar ya göğüsteki kahverengi alan genişliyo ve koyulaşıyo diye.
Ne zaman oluyo bu?
Benim hala rengi normal, sadece biraz fazla büyüdüler.
Uçlarında falan kolostrum oluştu, koyu renk sütyende baya beyaz beyaz iz yapıyo o kadar.
.
Ekşi en sevdiğim, hemen bakayım Cybex’e.
.
Ben de öyle düşündüm eledim sanırım
Ya bu doonaya baktım da ben, benim için pek mantıklı gelmedi.
Bebeler Haziran’da doğsa anca zaten Ağustos başı yalnız çıkabilirim dışarı.
Aralık başına kadar kullansam en fazla 4 ay yani.
Ondan sonrası kış, bir dahaki yaza da bebek büyümüş oluyo.
Oturmaz ki onun içinde.
.
İyiymiş bak bu1.5 yaşa kadar kullanılıyormuș. O içindeki pedi çıkıyor
Bunu görünce iş yerinde tuvalete koşup hemen bi kontrol ettim hahshahshs bende beyaz iz falan olmuyoKızlar yaa, çok merak ediyorum.
Ne zaman oluyo bu?
Uçlarında falan kolostrum oluştu, koyu renk sütyende baya beyaz beyaz iz yapıyo o kadar.
.
Ben de öyle düşündüm eledim sanırım
İyiymiş bak bu
Bunu görünce iş yerinde tuvalete koşup hemen bi kontrol ettim hahshahshs bende beyaz iz falan olmuyorengi de aynı ama koyu alan genişledi büyüyünce oldu sanırım
başlığın ismini hatırlamıyorum bebek arabası kullansnlar ya da bebek arabası önerileri olabilirama kesin cybex'e de bi başlık açılmıştır
Vallahaa benim başladı bilee yuvarlak yerleri baya genişledii göğsüm büyümeye epey başladıKızlar yaa, çok merak ediyorum.
Ne zaman oluyo bu?
.
İçini ferah tut hiçbiri olmayacak her şey güzel olacakYa ne komiksin.
Gitmiş tuvalete bakmış bi de.
Yavrum benim prolaktinoma geçmişim var, 4 yıl tedavi gördüm.
Size göre prolaktinim daha yüksek olabilir şu an.
Tek korkum beyindeki hipofiz bezindeki kitlelerin tekrar oluşması.
Allah nasip ederse emzirme dönemi falan daha da yükselecek çünkü, ilaç da kullanamam o zaman.
Bakalım nasıl olacak.
.
Canım bunun belli bir standardı yok. Herkeste farklı. Arkadaşımın baya siyaha yakın kahverengi olmuştu. Ama bende ne rengi değişti ne büyüdü mesela. Hatta ucu bile çok çıkmadı öyle. Çok zorlanmıştım emzirirken. O da deneyimsizlikmiş tabii sonradan öğrendik ki ucuyla hiç alakası yokmuş.Kızlar yaa, çok merak ediyorum.
Ne zaman oluyo bu?
Canım bunun belli bir standardı yok. Herkeste farklı. Arkadaşımın baya siyaha yakın kahverengi olmuştu. Ama bende ne rengi değişti ne büyüdü mesela. Hatta ucu bile çok çıkmadı öyle. Çok zorlanmıştım emzirirken. O da deneyimsizlikmiş tabii sonradan öğrendik ki ucuyla hiç alakası yokmuş.
Kızlar bu arada bence şimdiden emzirme danışmanlarını falan takip edin instada. Face de de emzirme akademisi diye bir grup var ondaki postları yorumları falan takip edin. Bilgi edinin sakinken. Sonrasında bebekle çok panik oluyor insan emdi mi emmedi mi doydu mu aç mı mama mı versem kırk tane endişe oluyor. Takip edin tepenizde konuşan akraba konu komşuyu da pat der susturursunuz yoksa sizi endişeye boğarlar
https://ty.gl/fjsla585cu kızlar ben trendyol dan şöyle bir ince battaniye aldım almak isterseniz fiyat çok uygun bir çok yere göreyaz bebeği belki akşamları serin olur parka falan gidersek dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?