Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
inglesina olmasaydı aynen ben de ona yönelecektim ikinci tercihim de oydu mamas papas'a falan da baktım

Mamas Papas ve Bugaboo
İkisi de acayip güzel bence.

Ama işte Cybex de aynı işi görecekse değmez diye düşünüyorum.

Hele de kendi arabasını kendi süren bebekleri görünce iyice alasım kaçıyo.

.

Mamas Papas ve Bugaboo
İkisi de acayip güzel bence.
Ama işte Cybex de aynı işi görecekse değmez diye düşünüyorum.
Hele de kendi arabasını kendi süren bebekleri görünce iyice alasım kaçıyo.
.

evet yaaa ikisi de çok güzel

ben de bi ara ekşisözlükte yorumlara bakmıştım kullananlar bebek arabalarını önermişti bir başlıkta

Cybex de iyi bayağı

Son düzenleme:
Kızlar yaa, çok merak ediyorum.
Hani diyorlar ya göğüsteki kahverengi alan genişliyo ve koyulaşıyo diye.
Ne zaman oluyo bu?

Benim hala rengi normal, sadece biraz fazla büyüdüler.
Uçlarında falan kolostrum oluştu, koyu renk sütyende baya beyaz beyaz iz yapıyo o kadar.

.

Amin canım sağlıkla İnş alırız kucağımıza.

bence daha erken

Ben de öyle düşündüm eledim sanırım
1.5 yaşa kadar kullanılıyormuș. O içindeki pedi çıkıyor
İyiymiş bak bu
Bunu görünce iş yerinde tuvalete koşup hemen bi kontrol ettim hahshahshs bende beyaz iz falan olmuyo rengi de aynı ama koyu alan genişledi büyüyünce oldu sanırım

Ya ne komiksin.
Gitmiş tuvalete bakmış bi de.

Yavrum benim prolaktinoma geçmişim var, 4 yıl tedavi gördüm.
Size göre prolaktinim daha yüksek olabilir şu an.

Tek korkum beyindeki hipofiz bezindeki kitlelerin tekrar oluşması.

Allah nasip ederse emzirme dönemi falan daha da yükselecek çünkü, ilaç da kullanamam o zaman.

Bakalım nasıl olacak.

.

başlığın ismini hatırlamıyorum bebek arabası kullansnlar ya da bebek arabası önerileri olabilir ama kesin cybex'e de bi başlık açılmıştır

Evet, baktım açılmış.

Maxi Cosi oto koltuğunu tavsiye etmişler.
Cybex çok hareketli bebekler için ideal değilmiş.

Kemer bağlanan yer rahatsız ediyormuş.

Ya sanırım ben oto koltuğunu arabadan daha çok önemsiyorum, güvenli olması en önemlisi.

Yoksa Xiaomi’nin 1000 liralık baston arabası bile 6 aydan sonra gayet güzel iş görür.

.

Vallahaa benim başladı bilee yuvarlak yerleri baya genişledii göğsüm büyümeye epey başladı

İçini ferah tut hiçbiri olmayacak her şey güzel olacak

Canım bunun belli bir standardı yok. Herkeste farklı. Arkadaşımın baya siyaha yakın kahverengi olmuştu. Ama bende ne rengi değişti ne büyüdü mesela. Hatta ucu bile çok çıkmadı öyle. Çok zorlanmıştım emzirirken. O da deneyimsizlikmiş tabii sonradan öğrendik ki ucuyla hiç alakası yokmuş.

Kızlar bu arada bence şimdiden emzirme danışmanlarını falan takip edin instada. Face de de emzirme akademisi diye bir grup var ondaki postları yorumları falan takip edin. Bilgi edinin sakinken. Sonrasında bebekle çok panik oluyor insan emdi mi emmedi mi doydu mu aç mı mama mı versem kırk tane endişe oluyor. Takip edin tepenizde konuşan akraba konu komşuyu da pat der susturursunuz yoksa sizi endişeye boğarlar

Ay harika bir tavsiye, hiç aklıma gelmezdi canım.
Çok teşekkür ederiz.

Evet, niye koyulaşmadı diye panik yapmayayım o zaman.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…