Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ayy sorma. ilk denediğimiz de sürekli ayak havadaydı. o ay olmadı çünkü antibiyotik kullanmıştım. çocuk çalışmasına ara vermek zorunda kalmıştım hasdfkjadhlsjsl
ikinci denememizde hiç ümidim yoktu çünkü grip olmuştum bu seferde o yüzden bırakmıştık ama oldu :)
nasıl oldu ben de bilmiyorum :)
geç döllenme bebesi benim ki zaten.
yumurtlama dönemini kaçırdım zannediyordum ama meğer kaçırmamışım :)
ayakları dikmek yerine hiç yerimden kalkmamıştım. işe yaramış sdhfkjfhsdklfj :) :)

Ay iyi bari geçtiyse diş zor ya gerçekten. Benim diş etleri sorunlu tedavi olmadım korkudan. Ondan sonra temizleyelim taşları demişlerdi gitmedim
kız git temizlet ilerde kötü olmasın. ben gibi bir örnek var karşında
0 acı zaten.
uyuşturmaya gerek bile duymuyorlar

Kızlar sağlık ocağından geliyorum şimdi.
İğnem vardı, bir de idrar tahlili yaptırdım.

5 hafta olmuş diğerini yaptıralı.
Çok az enfeksiyon çıkmıştı, tekrar yaptırmak istedim.

Ağrı veya yanma yok aslında ama fitil kullanıyorum ya 10 gündür.
Biraz nemli kalıyo oralar.

.

Valla bebişler mucize gibi biz de 3 ay denedik. ben olmuyor deyip gittim birde biontek aşı oldum 2.5 haftalikken. Bazen acaba diyorum aşının etkisinden mi haftasını geç seyrediyor. Sonra bakıyorum nete bir hafta sıkıntı değil diyorlar. Bakalım Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin Amin.

Yaaaa hangisi ne ara nasıl tuttuğunu bile bilemeyizzz kimin duasını bile aldık bilmiyoruzz bende herzaman ki gibi yaptığım gibi yaptım hep aynı şekilde çalıştımm bi farklılıkta yoktuu çünkü ben bide hep yürüyüş yaptım o ayy agustosta ağır enfejdiyon geçirdim bittikten sonra dedim buay bi yürüyüş yapim diyet yapiyim de yumurtalarım hareketlensin dedim belki bellimi olur dedim ama kafam hep rahattı belkide ondan belkide zamanı geldii allah ol dedi ve oldu çok şükürr bin şükürr

o zaman tam sınırda yaptırdım, bilerek erkene almıştım, benim tospik arada önde gidiyor günü diye ,12+6 ydı galiba iyi ki erkene çekmişim randevumu

ay ben 2. doz aşımı oldum sonra çalışmaya başladım hasdkjdla
ama aşı benim regl günlerimin düzenini bozdu 5 gün geciktirmişti 2 ay.
sonra da hamile kaldım zaten

Canım fitil kullanırken bende de oldu aynısı. Günde 2-3 kez günlük ped değiştirdiğim hale yine de akıntı çok olduğu için aynı rahatsızlığı yaşadım. İdrar tahlili yaptırdım ben de tedbiren. temiz çıktı. İnşallah seninki de temiz çıkar.

evet vakti zamanı varmış annesi gelmek için

Ondan da suphelendim canım biliyor musun. okudum bazılarında adet düzensizliğine sebep oluyormuş. Zaten ilk doktora gittim dedim ya ben hamileyim yada asi benim adet düzenimi bozdu

Reactions: kdv
Aaaaa benim aksine aşıda oldum aradan çıksın dedim hiç bozmadı zaten nisand aben korona oldum aksine reglimi bozduu 4 ayda 2 kez regl oldum dusunn adet günüm gelirdii 1 ay geç olurdum üstüne yaniii sknra enfekdiyon geçirmeden aşı oldumm üstüne enfeksiyon geçirdım tekrar günü geldii aşı oldum dedim oda aradan çıksın tüpe başlıcaktım eylül ayında ama adetimi düzeltii aşı benimm yada antibiyotik ilaçlardandır ondan sonra hamile kaldım

İşte öncesinde diş eti için ne yapılacaksa ondan korktum

Reactions: kdv

çok iyi yapmışsın en azından ilerlemeden önlemini alırsın şimdi, Allahtan avantajın bol su içiyosun o da ilerlemesini önlüyodur

Günlük ped hiç önermiyorlar canım.
Ben evdeyim zaten, günde 2 kere çamaşır değiştiriyorum.

Çok şükür temiz çıkmış, inşallah benim de temiz çıkar.

.

O bence daha da düşük 2400 e alan falan var. Adama sorsak aslında ay şu an gaza geldim alsam diye
Stok da kapatıyordu açmış ben bu ay onu al bunu al limitim kalmadı mecbur aybaşını beklicem. Noel indirimi olur belki kim bilir bir umuttur yaşatan insanı hahahs

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…