- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #16.801
Aaa öylemii neden acaba öyle kızz istemeden yiyince psikolojikmende kaynaklanıyor demekkii
Nesekii daha birşey yok demii herşey normall
Benimde aksine midem bulanırrr sende haklısınnAynen kuzum, istemediğim şeyi mide de bağırsak da kabul etmiyo.
Bozuyo hemen.
.
ayy sorma. ilk denediğimiz de sürekli ayak havadaydı. o ay olmadı çünkü antibiyotik kullanmıştım. çocuk çalışmasına ara vermek zorunda kalmıştım hasdfkjadhlsjslAayyyy o bendede oldu biliyomusum çocuk olsun diye genede hep yapardıkk ilkdefa adetim bittiktne sonra 3 gün peşpeşe yaptıkk sonra 3 günde bir yaptık hep busefer sonunda oldu ve tuttuu yanii şimdi çocuk oldu daha artık ne ayağı havalara kaldırmaj var ne birşeye okadar rahatladımkii
kız git temizlet ilerde kötü olmasın. ben gibi bir örnek var karşındaAy iyi bari geçtiyse diş zor ya gerçekten. Benim diş etleri sorunlu tedavi olmadım korkudan. Ondan sonra temizleyelim taşları demişlerdi gitmedim
ay yalnız değilim yaşasınCotton sende bendensin sırf gönlü olsun diye o da yani yoksa bana da o istek daha gelmedi
Valla bebişler mucize gibi biz de 3 ay denedik. ben olmuyor deyip gittim birde biontek aşı oldum 2.5 haftalikken. Bazen acaba diyorum aşının etkisinden mi haftasını geç seyrediyor. Sonra bakıyorum nete bir hafta sıkıntı değil diyorlar. Bakalım Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsinayy sorma. ilk denediğimiz de sürekli ayak havadaydı. o ay olmadı çünkü antibiyotik kullanmıştım. çocuk çalışmasına ara vermek zorunda kalmıştım hasdfkjadhlsjsl
ikinci denememizde hiç ümidim yoktu çünkü grip olmuştum bu seferde o yüzden bırakmıştık ama oldu :)
nasıl oldu ben de bilmiyorum :)
geç döllenme bebesi benim ki zaten.
yumurtlama dönemini kaçırdım zannediyordum ama meğer kaçırmamışım :)
ayakları dikmek yerine hiç yerimden kalkmamıştım. işe yaramış sdhfkjfhsdklfj :) :)
kız git temizlet ilerde kötü olmasın. ben gibi bir örnek var karşında
0 acı zaten.
uyuşturmaya gerek bile duymuyorlar
Yaaaa hangisi ne ara nasıl tuttuğunu bile bilemeyizzz kimin duasını bile aldık bilmiyoruzz bende herzaman ki gibi yaptığım gibi yaptım hep aynı şekilde çalıştımm bi farklılıkta yoktuu çünkü ben bide hep yürüyüş yaptım o ayy agustosta ağır enfejdiyon geçirdim bittikten sonra dedim buay bi yürüyüş yapim diyet yapiyim de yumurtalarım hareketlensin dedim belki bellimi olur dedim ama kafam hep rahattı belkide ondan belkide zamanı geldii allah ol dedi ve oldu çok şükürr bin şükürrayy sorma. ilk denediğimiz de sürekli ayak havadaydı. o ay olmadı çünkü antibiyotik kullanmıştım. çocuk çalışmasına ara vermek zorunda kalmıştım hasdfkjadhlsjsl
ikinci denememizde hiç ümidim yoktu çünkü grip olmuştum bu seferde o yüzden bırakmıştık ama oldu :)
ayakları dikmek yerine hiç yerimden kalkmamıştım. işe yaramış sdhfkjfhsdklfj :) :)
0 acı zaten.
Ben de hep 14’e kadar diye biliyorum canım ama 13+1 olduğunda 14.hafta oluyo ya.
Orada kafamız karışıyo galiba.
Çünkü 12-14 diye geçiyo ikili test.
11’li haftalarda yaptıranlar vardı.
Benim de ense kalınlığına 11+0’da bakıldı.
.
ay ben 2. doz aşımı oldum sonra çalışmaya başladım hasdkjdlaValla bebişler mucize gibi biz de 3 ay denedik. ben olmuyor deyip gittim birde biontek aşı oldum 2.5 haftalikken. Bazen acaba diyorum aşının etkisinden mi haftasını geç seyrediyor. Sonra bakıyorum nete bir hafta sıkıntı değil diyorlar. Bakalım Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsinAmin.
Canım fitil kullanırken bende de oldu aynısı. Günde 2-3 kez günlük ped değiştirdiğim hale yine de akıntı çok olduğu için aynı rahatsızlığı yaşadım. İdrar tahlili yaptırdım ben de tedbiren. temiz çıktı. İnşallah seninki de temiz çıkar.Kızlar sağlık ocağından geliyorum şimdi.
İğnem vardı, bir de idrar tahlili yaptırdım.
5 hafta olmuş diğerini yaptıralı.
Çok az enfeksiyon çıkmıştı, tekrar yaptırmak istedim.
Ağrı veya yanma yok aslında ama fitil kullanıyorum ya 10 gündür.
Biraz nemli kalıyo oralar.
.
evet vakti zamanı varmış annesi gelmek içinYaaaa hangisi ne ara nasıl tuttuğunu bile bilemeyizzz kimin duasını bile aldık bilmiyoruzz bende herzaman ki gibi yaptığım gibi yaptım hep aynı şekilde çalıştımm bi farklılıkta yoktuu çünkü ben bide hep yürüyüş yaptım o ayy agustosta ağır enfejdiyon geçirdim bittikten sonra dedim buay bi yürüyüş yapim diyet yapiyim de yumurtalarım hareketlensin dedim belki bellimi olur dedim ama kafam hep rahattı belkide ondan belkide zamanı geldii allah ol dedi ve oldu çok şükürr bin şükürr
Olmadı ultrasondan bakar onun zamanı var mı ki yoktur heralde yaBu doktor neden böyle dedi ya gidince sorarım olmadı vardır bi bildiği umarım :)
Ondan da suphelendim canım biliyor musun. okudum bazılarında adet düzensizliğine sebep oluyormuş. Zaten ilk doktora gittim dedim ya ben hamileyim yada asi benim adet düzenimi bozduay ben 2. doz aşımı oldum sonra çalışmaya başladım hasdkjdla
ama aşı benim regl günlerimin düzenini bozdu 5 gün geciktirmişti 2 ay.
sonra da hamile kaldım zaten
Aaaaa benim aksine aşıda oldum aradan çıksın dedim hiç bozmadı zaten nisand aben korona oldum aksine reglimi bozduu 4 ayda 2 kez regl oldum dusunn adet günüm gelirdii 1 ay geç olurdum üstüne yaniii sknra enfekdiyon geçirmeden aşı oldumm üstüne enfeksiyon geçirdım tekrar günü geldii aşı oldum dedim oda aradan çıksın tüpe başlıcaktım eylül ayında ama adetimi düzeltii aşı benimm yada antibiyotik ilaçlardandır ondan sonra hamile kaldımay ben 2. doz aşımı oldum sonra çalışmaya başladım hasdkjdla
ama aşı benim regl günlerimin düzenini bozdu 5 gün geciktirmişti 2 ay.
sonra da hamile kaldım zaten
İşte öncesinde diş eti için ne yapılacaksa ondan korktumayy sorma. ilk denediğimiz de sürekli ayak havadaydı. o ay olmadı çünkü antibiyotik kullanmıştım. çocuk çalışmasına ara vermek zorunda kalmıştım hasdfkjadhlsjsl
0 acı zaten.
Allahh sağlıcaklaa kucağımıza nasip etsin inşaallahhhevet vakti zamanı varmış annesi gelmek için
Kızlar sağlık ocağından geliyorum şimdi.
İğnem vardı, bir de idrar tahlili yaptırdım.
5 hafta olmuş diğerini yaptıralı.
Çok az enfeksiyon çıkmıştı, tekrar yaptırmak istedim.
Ağrı veya yanma yok aslında ama fitil kullanıyorum ya 10 gündür.
Biraz nemli kalıyo oralar.
.
Canım fitil kullanırken bende de oldu aynısı. Günde 2-3 kez günlük ped değiştirdiğim hale yine de akıntı çok olduğu için aynı rahatsızlığı yaşadım. İdrar tahlili yaptırdım ben de tedbiren. temiz çıktı. İnşallah seninki de temiz çıkar.
Stok da kapatıyordu açmışO bence daha da düşük 2400 e alan falan var. Adama sorsak aslındaay şu an gaza geldim alsam diye
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinkızlar günaydın. Oğlum rahatsız dün hep hastanedeydik. Kulaklarında orta kulak iltihabı kaynaklı işitme kaybı var. Kulaktan ve geniz etinden ameliyat olacaktı. dün kontrolde bir de fıtık çıktıultrasona yarın girecek ama elle muayenede tespit etti.
2 ameliyatı birlikte yapacak 2 dr. Ama narkoz falan çok korkuyorum. Zaten birsürü alerjisi var. anestezi de alerji yaparsa diye çok korkuyorum. Şuan öksürüğü olduğu için dr biraz erteleyelim dedi. İyileşince yapılacak hemen. Dua edin olur mu bize
Dünden beri çok stres oldum sabahtan beri de karnım ağrıyor. Strestendir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?