Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
benim pazar günü e-bebekten aldıklarım da geldi aklımı yetircem yaa 59 lira olan kutudaki 5'li hastane çıkışı dediğim

Eklentiler

• A138F86D-E6DE-4A51-B279-359D09255CAF.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 82
  • 6B086DF4-337B-4EC2-8DF7-EE74B8C1F849.webp
    92,1 KB · Görüntüleme: 71
  • C538AC78-A86F-469D-9B5C-F3AEA99B6682.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 74
Kızlarr dün bebişime sipariş ettiklerim geldii atıyorum bakın aldıklarımı
Kız ne çabuk daha benimkileri kargoya bile vermediler çok tatlııııııııııı yicem o şortlardan çıkacak bacakları. Çocuğu ısırasım gelicek nası tutucam kendimi bu nası ana derler

Kızlar komik bir şey anlatayım size.

Ay dün gülmekten öldüm.

Göbeğimin alt kısmında minicik bir yağ bezesi var, oldum olası var ama yeni bir şey değil.

Dün aynadan baktım karnım çıkmış mı falan diye, alt kısım biraz sertleşmiş gibi geldi.

Geldim eşime gösteriyorum, bi dokunsana buralar daha sert sanki dedim.

Dokunmasıyla irkildi.
Ayy, bu mu dedi.
Bezeyi bebek sandı.

.

Kız ne çabuk daha benimkileri kargoya bile vermediler çok tatlııııııııııı yicem o şortlardan çıkacak bacakları. Çocuğu ısırasım gelicek nası tutucam kendimi bu nası ana derler
Ayy bende anlamadım dün bu saatlerde sipariş verdim pat diye getirdilerrr bileydim daha fazla şey alırdım yaa o kadar küçük ki kıyafetleri anneme anne ya ben bakabilcek miyim bu kadar küçük bebeğe dedim

Yaaa hahahayyy bu erkekler bazen çok şapşikleşmiyor muu

Ay harika bir tavsiye, hiç aklıma gelmezdi canım.
Çok teşekkür ederiz.

Evet, niye koyulaşmadı diye panik yapmayayım o zaman.

.
rica ederim canım. İlk hamileliğimde keşke dediğim herşeyi size anlatmak uyarmak boynumun borcu
Kızlarr dün bebişime sipariş ettiklerim geldii atıyorum bakın aldıklarımı
benim pazar günü e-bebekten aldıklarım da geldi aklımı yetircem yaa 59 lira olan kutudaki 5'li hastane çıkışı dediğim
kızlar hepsi çokk güzel sağlıkla huzurla kullansın bebitolarr

bugün mesaj geldi hem de en sevdiğim kargoyla geldi "kolay gelsin" le geldi, orada neree olduğunu canlı izleyebiliyosun, baylıyorum
seninki de gelmek üzeredir, bir örnek giydiricez

aynen yaa dün eşime onu dedim, videosunu izliyorum duramıyorum ben bu çocuğu nasıl uyutcam öpmekten ısırmaktan, vakumlamaktan çocuğa huzur vermem dedim

https://ty.gl/fjsla585cu kızlar ben trendyol dan şöyle bir ince battaniye aldım almak isterseniz fiyat çok uygun bir çok yere göre yaz bebeği belki akşamları serin olur parka falan gidersek dedim
Canım geldi mi siparişin? Nasıl çıktı beğendin mi?
GÜzel günlerde kullanın, sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…