Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
o zaman tam sınırda yaptırdım, bilerek erkene almıştım, benim tospik arada önde gidiyor günü diye ,12+6 ydı galiba iyi ki erkene çekmişim randevumu

Evet canım, iyi ki öyle yapmışsın.

Benim de ya 2 ya 3 gün önde görünüyo ultrasonda ama ben normale döneceğini düşünüyorum.

.

Canım çok geçmiş olsun dualarımız sizinle, hiçbir sorun olmayacak

Geçmiş olsun kuzu sudan başka iyi gelmez zaten bolbol su

Stok da kapatıyordu açmış ben bu ay onu al bunu al limitim kalmadı mecbur aybaşını beklicem. Noel indirimi olur belki kim bilir bir umuttur yaşatan insanı hahahs
Valla alıp indirime girmesinden korkuyorum

Bir de canlı da görmek istiyorum

14 haftaya kadar nipt testi yapılıyor büyük olasılıkla onu söyleyebilir.
Bende nipt testi 14 haftaya kadar zannediyodum ama aksine yaptırdıktan sonra öğrendim 35-36 haftalarda bile bakılabilir diyo annenin kanında gezen bebekten bulaşan serbest hücrelerde dna taraması anne doğum yaptıktan bır kaç saat içinde anne kanından temizleniyomuş Ama 14 haftaya kadar yapalım amacı test 2 haftada çıkıyo bi problem çıkarsa amiyosentez öneriyolar emin olmak adına oda 16 haftadan sonra yapılabiliyo sonlandırma gibi bi işlemde bebeğin mümkün olduğunca 20 haftayı aşmadan bitirme çabaları sanırım Allahım kimseyi bu ikilemde bırakmasın inşallah evlatlarımızla sınamasın

Stok da kapatıyordu açmış ben bu ay onu al bunu al limitim kalmadı mecbur aybaşını beklicem. Noel indirimi olur belki kim bilir bir umuttur yaşatan insanı hahahs

Ya bu doonaya baktım da ben, benim için pek mantıklı gelmedi.

Bebeler Haziran’da doğsa anca zaten Ağustos başı yalnız çıkabilirim dışarı.

Aralık başına kadar kullansam en fazla 4 ay yani.

Ondan sonrası kış, bir dahaki yaza da bebek büyümüş oluyo.
Oturmaz ki onun içinde.

.

1.5 yaşa kadar kullanılıyormuș. O içindeki pedi çıkıyor

çok iyi yapmışsın en azından ilerlemeden önlemini alırsın şimdi, Allahtan avantajın bol su içiyosun o da ilerlemesini önlüyodur

Evet canım, çok şükür.

C vitamini de çok önemliymiş enfeksiyon için. Aklınızda olsun.

5 haftadır her gün ya portakal ya mandalina yiyorum.

.

hafifliği falan çok güzel ama ben de aynı sebepten eledim 1 yıl kullanabilecek sonra yeniden arabaya ihtiyacım olacak diye düşünmüştüm yoksa hafifliği güzel, çok da şık ama kullanımı düşündüm ben de

canım hiç öyle düşünme yazın niye kapatasın çocuğu da kendini de eve. dikişlerin toparlayınca al al çık :) benim ki prematüre olmasına rağmen çıktım hep. ama araba şart da değil bağla slinge çık bir yürüyüş yap gel
ayrıca doona fiyatını dün gördüm ben. bence de gerçekten bu parayı vermek çok mantıklı değil

Kardeşimden pusetini alıp başta onu ve slingi kullanayım, 6 aylıkken de çok iyi bir oto koltuğu ile Cybex kabin boy baston diye düşünüyorum şimdilik ben.

.

Valla benim gördüğüm 1,5 yaşındaki bebeler normal arabada bile durmuyo.

Puset gibi şeyin içine sığar sığmasına da bebeğin onun içinde duracağını hiç sanmıyorum.

.
İşte bende durmayacağı için beni 1 yaşa kadar idare etsin yeter diyorum sonrası için başka planlarım var

Öyle çıkarım zaten kuzum, hani tek başıma arabayla bir yere gitmem.

Anneme falan eşimle giderim, onun için de doonaya gerek yok.

Normal puset iş görür.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…