Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
canım ilk zamanlar çok çiziyorlar yüzlerini jilet gibi tırnakları kısa da olsa kesiyor. Birde saçlarına yapışıp hem çekip hem ağlıyorlar

yaa öyle bi video izlemiştim kısır döndüye girmiş düdük makarnası bi yandan saçını çekiyo hırsla bi yandan ağlıyo ahahaa

Kızlar şaka maka 2. Trimester a girdik valla keseydi kalp atışıydı derken öyle böyle geçti zaman… duygu durumlarınız nasıl? Ben acayip heyecanlıyım bu da benim miniğin bir noktadan evrimi

Eklentiler

• 54A054C0-0736-4861-BE78-4B071AA27CA8.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 76

Maşallah kuzulara.

Rabbim bizlere de o günleri göstersin.

.

Kızlar şaka maka 2. Trimester a girdik valla keseydi kalp atışıydı derken öyle böyle geçti zaman… duygu durumlarınız nasıl? Ben acayip heyecanlıyım bu da benim miniğin bir noktadan evrimi

gerçekten inanılmaz hepimiz bir mucize gerçekleştiriyoruz ve her anına şahit oluyoruz

ya yesinler onun akıllı uslu yatışını

Diğer grupta araba araştırması yapılınca Doona için kullananlardan hep alçaklığı konusunda olumsuz bahsetmişler..
Deneyip almak lazım.denersiniz belki kullanışlı gelir
alçak gerçekten. Ben de rahatsız olmuştum o durumdan. Bir de cep, sap kulp hiçbirşey yok eşya koyacak. Kulpuna asmak için küçük çanta almıştım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…