Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay benim iştahıma güncelleme geldi biri düğmeye bastı birden on oldu sanki canım sürekli bişi çekiyo daldan dala bi pasta bi pide bi döner işin garibi bulantılarım bitmedi canımın çektiğiyle kalıyo iştahı coşan var mı başka
Ay benim iştahıma güncelleme geldi biri düğmeye bastı birden on oldu sanki canım sürekli bişi çekiyo daldan dala bi pasta bi pide bi döner işin garibi bulantılarım bitmedi canımın çektiğiyle kalıyo iştahı coşan var mı başka
Ayy canım ne güzel inan çok şanslısın. Ben hala yiyemiyorum çok birşey. İçinde soğan sarımsak olan kokusu yoğun olan şeyleri. Valla turşu falan nasıl canım istiyor ama içim almıyor. Yemeye başlayabilsem o kadar çok şey var ki listemde saymayım şimdi canı çeken olur ama herşeyi yiycem herrşeyii
valla baya yaldır yaldır yermeye çalışıyorum yağı hahahaha
aaa ben dokunmamıştım o yüzden bilmediğimi almayayım demiştim.
ben 2 numara ile başladım.
sleepy natural 1 numara çok küçük diye yorumlar okudum hep.
1 numara eğer 2 olmazsa almayı düşünüyorum.
3 numara ve 4 numara diye devam edip 4ten 2 3 tane almayı planlıyorum
Kızlar hep yazmış ben de öyle duydum Çatlak kremini göğüslere sürme demişti arkadaşımın doğum doktoru, rahimle bağlantılı mıymış neymiş. Bu ctesi gidince kendi doktoruma sorcam bunu
Ben galiba yedinci haftadan beri yemek yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum kokulardan. ya tost yapıyorum ya da dışardan pizza Çiğ köfte yiyorum ne yapayım hiç yememekten iyidir