Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Yarın akşamki menü belliydi, kahvaltı da belli oldu şimdi.

.

Evet bende merdiven olsun abdest alırken dikkat ederim ayağımı kaldırmam bacağımı açmam dikkat ederim en başından

Gözünaydın canım sağlıkla kavuş bebeğine
Günlük pede niye öyle dedi açıkladı mı? Ben çok kullanmak zorunda kalıyorum. Gün içinde çamaşır değişme imkanım olmuyor malesef
Yok hijyenik olmuyor demisti neden anlamadım ama galiba nemli mı kalıyor anlamadım ki bende degistiremicem zamanlarda peçete koyuyorum kayiyo bazen ama daha doğal hem nemlide kalmiyo hatta peçete kullandığından beri de sanırım daha rahatım enflasyon fln olarak

He valla salata hariç her şey var

Çay bile kokuyor resmen yaşayan var mı bunu çayı çok severdim işime de geldi canım istemiyor soğanı sarımsağı söylemeyeyim hiç
Mutfak, temiz bulaşık makinesi bile kokuyor sanki
Benim arkadaşım çay hastasıydı o da tiksinmiști bende yok mesela kız kendi terim bile soğan gibi kokuyor bana öğürüyorum sürekli

Takip ettiğim bi fenomen var 4 5 tane ateş ölçeri var doktorunkiyle aynı olan bu demişti. Ben henüz araştırmadım favoriledim

Kız sen yakın zamanda korona falan mı geçirdin. Benim 1 sene öyle oldu parfüm deterjan yumuşatıcı berbattı. Yeni düzeldi

Öteki topiğe bakıyordum ağız mendili çok lazım yazmışlaralalım fırsat buldukça bari müslin örtü çok lazım çok kullanılan bişi mi 3 tane battaniye gibi örtü şeklinde yeter mi acaba
Ben direkt ağız mendili yazdım o topiğe merveden doğurunca yazmış ki tonla alın benim şu ana kadar 42 tane ağız mendilim oldu

Müslin ben fazla fazla alcam. Yaz bebesi ya bebek arabasının pusetin üstüne at, üstünü ört, gittiğin yerde falan kanepeye ser altına, banyo sonrası kurulamak için falan. Bi en az 5 6 tane alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…