Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız allah aşkına boncuk incik nedir ya bebişin üzerine ayetel kürsi okuyun niyet edin en güzeli başka şeylerden şifa beklemeyin
Haklısın canım da ne bilim görüyorum bazı anneler çok işe yarıyor diyor. Yoksa tek şifa kaynağımız Allah tabiki Elhamdülillah

Çay bile kokuyor resmen yaşayan var mı bunu çayı çok severdim işime de geldi canım istemiyor soğanı sarımsağı söylemeyeyim hiç
Mutfak, temiz bulaşık makinesi bile kokuyor sanki
Konuyu geriden takip ediyorum ama yetiştim, hamileyken çay kahve içmeden nası durucam diye düşünüyodum şimdi çay görmek istemiyorum kahvenin tadını unuttum ne değişik haller oluyo insana, dediğin gibi çay kokuyo tadı da başka geliyo, şekersiz içiyodum şeker atıp deniyim dedim o da tırt

ben de 5. Haftadan beri yemek yapamıyorum, ayrıca sokaktan beslenenler grubuna dahilim
hamburger, pide, poğaça, börek hatta kola havalarda uçuşuyo malesef, hamil değilken bu kadar kötü beslenmiyodum valla, arkadaşların dediği gibi zaten iki lokma şey yiyebiliyorum onda de sağlıklı bişey ararsam hiçbişey yiyemicem

bide şeyi merak ettim, yatarken uzanırken karnınızı gercek hareketler yapıyomusunuz, hiç karnımı germeden yaşamaya çalışıyorum ben zararlı olucakmış gibi geliyo??

Normal dogum mu sezeryanmi olamayi düsünüyorsunuz kizceler
Ben suda doğum düşünüyorum ama doktor normal doğurman zor derse pek zorlamıcam korkuyorum biraz ne yalan söyleyim
Ya nasıl çabuk geçiyo diyosunuz anlamıyorum.

Ben aylardır hamile gibiyim.
Ne zaman karnım şişecek, ne zaman doğacak bu çocuk?

.
Bana da hiç hızlı geçmiyor aylardır Hamile gibiyim. Karnımın büyüdüğünü hayal edince bi fenalık geliyor bana
benim ikinci sezeryan normal olmaz dedi doktorda
Aslında oluyor. Ssvd sayfası vardı instada orda bir sürü gördüm. Anatomik engel varsa ayrı bir de istiyor musunuz ona da bağlı tabii. Bir de önceki doğumdan 2 sene geçmiş olması gerekiyormuş. Arkadaşım öyle doğurdu inat etti tekrar sezaryen olmıcam diye

Aynen ben de senin gibi düşünüyorum canım.

Hele ben hepinizden sonra hissedicem sanırım.

.

Valla göbeğimi ben olabildiğince sisiriyorum artık zaten yerde yok içimde tutabilecek. 160 boyumla nereme saklım o göbeği yemek yiyince üst kisimlar fena kaşınıyor.

Valla göbeğimi ben olabildiğince sisiriyorum artık zaten yerde yok içimde tutabilecek. 160 boyumla nereme saklım o göbeği yemek yiyince üst kisimlar fena kaşınıyor.
Yaa bazen gazdan göğsümün altından beri şişmeye başlıyo karnım, diyorum bu bebek değil bu gaz, havaya uçucam bi gün

ben de hiç karnımı germiyorum, gerinmiyorum, hareketlerime çok dikkat ediyorum

Kızlar ben son sayfaya yetişmeye çalışıyorum ama daha 15 sayfa var kaçırmadan okuyorum ama bugün doktora gittim onu anlatıyım uzun uzun baktı 12+6 yok geçen hafta kız demişti bu hafta bak kukusu bile dedi ağzını açıp kapattığını gördük 6.7 cm baş popo mesafesi ve doktor uyuya uyuya büyür doğru bebekler kipirdarken görmek zor çok az gün içinde böle hareketli olurlar dedi ki biz baya durtukledik yani hareketsizler içi rahat olsun sonra kaşık ağrısı icin doğuma kadar lastik verilir gibi iki taraftan gerim gerim gerilme hissi olacak çünkü büyüyor korkma dedi birde bizim kadın dr. rahattır bize 12 hafta yapmayı. Bişey demişti artık. Haftada iki üç öneriyorum ama prezervatif kullanmayı da öneriyorum cunku mikrop bakteri olmasın geçebilir dedi ben kayganlastirici sordum internette kesinlikle zararlı falan yazıyordu dk. Direk kullanabilirsin başka bişey kullanma tarihine dikkat et dedi hatta ginseng var o iyi fln dedi bu hafta biz detaylı gibi 30 dk odada kaldikta bari unutmadan yazayım dedim bazılarınız bu konulara değinmiş çünkü bide parol sordum hiç sorun yok istediğin gibi kullan dedi ve günlük pede de kullanmak yok camasie değiştir günde bikackere dedi aklıma geldikçe daha yazarım

2-3 günde bi kahve içiyorum faladdine göndermek için

Ben kendimi kısıtlamıyorum hareket olarak pek zarar geleceğini sanmıyorum doktorlar sağlıklı gebeliklerde hiçbir hareket kolay kolay düşüğe sebep olmaz diyor. Bir tehlike varsa ayrı.
Yalnız bugün hoca dedi ki sakın karın kaslarınızı sıkmayın. Bunu bilmiyordum gerçi zaten karın kası mı kaldı ekmek poğaça yemekten o da şüpheli

Bende zaten karın kası falan yoktu doğum sonrası hayatıma ekmek hamuru olarak devam etmeyi düşünüyorum

Dii mi kız, yiyim gitsin.

Ay çok sevdim bu doktoru.

Bana doktorum sucuk, salam, sosis yasak dedi.

Ama sucuk yiyorum arada, yalan yok.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…