- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #17.161
Haklısın canım da ne bilim görüyorum bazı anneler çok işe yarıyor diyor. Yoksa tek şifa kaynağımız Allah tabiki ElhamdülillahKız allah aşkına boncuk incik nedir ya bebişin üzerine ayetel kürsi okuyun niyet edin en güzeli başka şeylerden şifa beklemeyin
Konuyu geriden takip ediyorum ama yetiştim, hamileyken çay kahve içmeden nası durucam diye düşünüyodum şimdi çay görmek istemiyorum kahvenin tadını unuttumÇay bile kokuyor resmen yaşayan var mı bunu çayı çok severdim işime de geldi canım istemiyor soğanı sarımsağı söylemeyeyim hiç
Mutfak, temiz bulaşık makinesi bile kokuyor sanki
Ben suda doğum düşünüyorum ama doktor normal doğurman zor derse pek zorlamıcam korkuyorum biraz ne yalan söyleyimNormal dogum mu sezeryanmi olamayi düsünüyorsunuz kizceler
Bana da hiç hızlı geçmiyor aylardır Hamile gibiyim. Karnımın büyüdüğünü hayal edince bi fenalık geliyor banaYa nasıl çabuk geçiyo diyosunuz anlamıyorum.
Ben aylardır hamile gibiyim.
Ne zaman karnım şişecek, ne zaman doğacak bu çocuk?
.
Aslında oluyor. Ssvd sayfası vardı instada orda bir sürü gördüm. Anatomik engel varsa ayrı bir de istiyor musunuz ona da bağlı tabii. Bir de önceki doğumdan 2 sene geçmiş olması gerekiyormuş. Arkadaşım öyle doğurdu inat etti tekrar sezaryen olmıcam diyebenim ikinci sezeryan normal olmaz dedi doktorda
sen burger king'ci misin? öyle bi ayrım var
ben mc'ciyim
Teşekkür ederim kuzum.Oooooohhhh, afiyet şifa olsun kuzum.
.
İlk hamilelikte oldukça zor bu haftalarda hissetmek ama benimde 4.hamileliğim yani açıkcası 11 hafta çok zor mümkün değil ultrason da kıpırdarken dışarda hissetmiyosak normal de hissedilen o haereketlerde bebek değil maalesef ileri haftalarda ultrason bakarken tekmeleyince görürsünüz hem dışardan hem ekrandanbenim şuan sertleşme yumuşama gibi hafif içimde balık sanki kayar ya öle bi his oluyo ama günde 1-2 kere oda hareketsiz yatarken anca hissedebiliyorum onda bile ben tam emin olamıyorum bebişmi acaba diye az kaldı yakında başlar tekmeler 17-18 de hissedebilirsiniz ilk hamilelikde diyolardı ama ben ilkini 19 da hissetmiştim
Valla göbeğimi ben olabildiğince sisiriyorum artık zaten yerde yok içimde tutabilecek. 160 boyumla nereme saklım o göbeğiKonuyu geriden takip ediyorum ama yetiştim, hamileyken çay kahve içmeden nası durucam diye düşünüyodum şimdi çay görmek istemiyorum kahvenin tadını unuttumne değişik haller oluyo insana, dediğin gibi çay kokuyo tadı da başka geliyo, şekersiz içiyodum şeker atıp deniyim dedim o da tırt
ben de 5. Haftadan beri yemek yapamıyorum, ayrıca sokaktan beslenenler grubuna dahilim
hamburger, pide, poğaça, börek hatta kola havalarda uçuşuyo malesef, hamil değilken bu kadar kötü beslenmiyodum valla, arkadaşların dediği gibi zaten iki lokma şey yiyebiliyorum onda de sağlıklı bişey ararsam hiçbişey yiyemicem
bide şeyi merak ettim, yatarken uzanırken karnınızı gercek hareketler yapıyomusunuz, hiç karnımı germeden yaşamaya çalışıyorum ben zararlı olucakmış gibi geliyo??
Yaa bazen gazdan göğsümün altından beri şişmeye başlıyo karnım, diyorum bu bebek değil bu gaz, havaya uçucam bi günValla göbeğimi ben olabildiğince sisiriyorum artık zaten yerde yok içimde tutabilecek. 160 boyumla nereme saklım o göbeğiyemek yiyince üst kisimlar fena kaşınıyor.
Ben suda doğum düşünüyorum ama doktor normal doğurman zor derse pek zorlamıcam korkuyorum biraz ne yalan söyleyim
Bana da hiç hızlı geçmiyor aylardır Hamile gibiyim. Karnımın büyüdüğünü hayal edince bi fenalık geliyor bana
Aslında oluyor. Ssvd sayfası vardı instada orda bir sürü gördüm. Anatomik engel varsa ayrı bir de istiyor musunuz ona da bağlı tabii. Bir de önceki doğumdan 2 sene geçmiş olması gerekiyormuş. Arkadaşım öyle doğurdu inat etti tekrar sezaryen olmıcam diye gercekten yaratan biz kadinlari o kadar harika bi sistemle yaratmisti ben mesela kan verirlen bayilan bi insanim ilk hamileligimde cok sikinti cektim bu bayilma olayindan kan verirken ama o gün gelip cattiginda bütün gün korkudan evde sancimi cektim gece saat 2 de hastaneye gittim baktim olmuycak hadi gidelim dedim sancilar adet sancisinin biraz fazlalasmis haliydi saat 4-57 de kizim dünyaya geldi ve o kadar güzel bi andi ki allah gercekten o gücü veriyo oyle korkulcak bi tarafi yokmus kizimi kucsgima aldigimda direk dedigim ben bidaha dogururum bosuna korkutmuslar beni diye
Konuyu geriden takip ediyorum ama yetiştim, hamileyken çay kahve içmeden nası durucam diye düşünüyodum şimdi çay görmek istemiyorum kahvenin tadını unuttumne değişik haller oluyo insana, dediğin gibi çay kokuyo tadı da başka geliyo, şekersiz içiyodum şeker atıp deniyim dedim o da tırt
ben de 5. Haftadan beri yemek yapamıyorum, ayrıca sokaktan beslenenler grubuna dahilim
hamburger, pide, poğaça, börek hatta kola havalarda uçuşuyo malesef, hamil değilken bu kadar kötü beslenmiyodum valla, arkadaşların dediği gibi zaten iki lokma şey yiyebiliyorum onda de sağlıklı bişey ararsam hiçbişey yiyemicem
bide şeyi merak ettim, yatarken uzanırken karnınızı gercek hareketler yapıyomusunuz, hiç karnımı germeden yaşamaya çalışıyorum ben zararlı olucakmış gibi geliyo??
Dimi ya, sanki bişey olucakmış gibi geliyo, gerinmeyi özledim, doğurana kadar gerinemicez gibi bizben de hiç karnımı germiyorum, gerinmiyorum, hareketlerime çok dikkat ediyorum
2-3 günde bi kahve içiyorum faladdine göndermek içinKonuyu geriden takip ediyorum ama yetiştim, hamileyken çay kahve içmeden nası durucam diye düşünüyodum şimdi çay görmek istemiyorum kahvenin tadını unuttum
Anlamadığımız kadar da çabuk geçiyor inangelecek ay göbek tam şişer merak etme o zaman göbeksiz halini özlersin
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Geri sayım programı indirdim. Daha 179 gün var. Ağır çekim ilerliyor vakit sanki.Ya nasıl çabuk geçiyo diyosunuz anlamıyorum.
Ben aylardır hamile gibiyim.
Ne zaman karnım şişecek, ne zaman doğacak bu çocuk?
.
Bende zaten karın kası falan yoktu doğum sonrası hayatıma ekmek hamuru olarak devam etmeyi düşünüyorum2-3 günde bi kahve içiyorum faladdine göndermek için
Ben kendimi kısıtlamıyorum hareket olarak pek zarar geleceğini sanmıyorum doktorlar sağlıklı gebeliklerde hiçbir hareket kolay kolay düşüğe sebep olmaz diyor. Bir tehlike varsa ayrı.
Yalnız bugün hoca dedi ki sakın karın kaslarınızı sıkmayın. Bunu bilmiyordum gerçi zaten karın kası mı kaldı ekmek poğaça yemekten o da şüpheli
İyi pişir ye canım ya. Canın isteyip de yememek de iyi değil. Az ye ama ye çıksın aklından. Aklında duracağına midende dursunbenim de normalde maydanoz hiç aklıma gelmez mesela ayda 1 köfteye falan koymak için alırsam alırım. 2 aydan fazladır canım nasıl istiyor. Artık son gidişimde sordum dediki az az yiyebilirsin. Detoks gibi düzenli tüketme yeter dedi. Dedim sucuk falan yasak ya yoo dedi ye temiz olsun iyi pişir herşeyi ye hiç sorun değil dedi. (Biraz da fazla rahat sanki ama işime geldi sanırım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?