- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #17.181
2-3 günde bi kahve içiyorum faladdine göndermek için
Ben kendimi kısıtlamıyorum hareket olarak pek zarar geleceğini sanmıyorum doktorlar sağlıklı gebeliklerde hiçbir hareket kolay kolay düşüğe sebep olmaz diyor. Bir tehlike varsa ayrı.
Yalnız bugün hoca dedi ki sakın karın kaslarınızı sıkmayın. Bunu bilmiyordum gerçi zaten karın kası mı kaldı ekmek poğaça yemekten o da şüpheli
Doktorun böyle bir şey demesi çok ilginç olmuş ablamla aramda 2yaş var üstelik onda sezeryan olmui annem ben kanala girdğim için acil normal doğmuşum 26sene önce olduysa şimdi hayli hayli oluyor çok örneği var yanibenim ikinci sezeryan normal olmaz dedi doktorda
Ben de hep merak ederdim aylarca mutfağa giremedim diyenleri demek böyle oluyormuş fondaki müzikle canlandırdım da hahaha yaşıyoruz bu hayatıBenim ilkince 4. Aydan sonra düzelmişti canım. Yemek de yapabildim soğan sarımsak da yiyebildim çok şükür. Yavaş yavaş geçecek inşallah. Şuan bana bile bir daha asla yiyemeyecekmişim gibi geliyor.
İyi pişir ye canım ya. Canın isteyip de yememek de iyi değil. Az ye ama ye çıksın aklından. Aklında duracağına midende dursunbenim de normalde maydanoz hiç aklıma gelmez mesela ayda 1 köfteye falan koymak için alırsam alırım. 2 aydan fazladır canım nasıl istiyor. Artık son gidişimde sordum dediki az az yiyebilirsin. Detoks gibi düzenli tüketme yeter dedi. Dedim sucuk falan yasak ya yoo dedi ye temiz olsun iyi pişir herşeyi ye hiç sorun değil dedi. (Biraz da fazla rahat sanki ama işime geldi sanırım )
Çay evet bana da kokuyor içemiyorum. Ki ben memur adamım günde 1.5 lt çay içerdim hergünşimdi çay yok soğan sarımsak yok yağlı salçalı yemekler yok (gerçekten iğrenç bir hayat müziği fonda) hayattan zevk alamıyprum resmen.
Koku işi çok sıkıntı bende. Kendim sıkmadığım gibi eşime de sıktırmıyorum parfüm deo falanevde zaten söz konusu olamaz da dışarda da soğan sarımsak yemek yasak hane halkına
Bugün ben yokken köfte yedirmiş annem oğluma. Afedersin bi geğirdi dedim alın bunu alın bunualtı üstü köfte yemiş çocuk.
Sonra duş jelleri şampuanlar çok rahatsız ediyor. El sabununu bile değiştirdim kokusu çok yoğun diye. Koku benim kırmızı çizgim şuan
Öyle tabi ama elimde para varken alsaydım iyiydi mecbur yılbaşına kadar almak lazımYa ama kuzum dolar arttı işte, çok normal.
Paranız bankada dolar veya altındaysa o da sürekli artıyo.
Yüzde 40’a kadarki artışI çok doğal karşılıyorum ben.
Onun için 140’ta 40 lira artış artık normal geliyo bana.
.
Aynı şeyi düşündüm hamilelik düşündüğüm sıralar minnoş minnoş sağlıklı beslenirken şimdi bulantıyı kessin yeter ki bunu da yiyeyim halindeyim tuhaf bir şekildeKonuyu geriden takip ediyorum ama yetiştim, hamileyken çay kahve içmeden nası durucam diye düşünüyodum şimdi çay görmek istemiyorum kahvenin tadını unuttumne değişik haller oluyo insana, dediğin gibi çay kokuyo tadı da başka geliyo, şekersiz içiyodum şeker atıp deniyim dedim o da tırt
ben de 5. Haftadan beri yemek yapamıyorum, ayrıca sokaktan beslenenler grubuna dahilim
hamburger, pide, poğaça, börek hatta kola havalarda uçuşuyo malesef, hamil değilken bu kadar kötü beslenmiyodum valla, arkadaşların dediği gibi zaten iki lokma şey yiyebiliyorum onda de sağlıklı bişey ararsam hiçbişey yiyemicem
bide şeyi merak ettim, yatarken uzanırken karnınızı gercek hareketler yapıyomusunuz, hiç karnımı germeden yaşamaya çalışıyorum ben zararlı olucakmış gibi geliyo??
Gözünaydın canımKızlar ben son sayfaya yetişmeye çalışıyorum ama daha 15 sayfa var kaçırmadan okuyorumama bugün doktora gittim onu anlatıyım uzun uzun baktı 12+6 yok geçen hafta kız demişti bu hafta bak kukusu bile dedi ağzını açıp kapattığını gördük 6.7 cm baş popo mesafesi ve doktor uyuya uyuya büyür doğru bebekler kipirdarken görmek zor çok az gün içinde böle hareketli olurlar dedi ki biz baya durtukledik yani hareketsizler içi rahat olsun sonra kaşık ağrısı icin doğuma kadar lastik verilir gibi iki taraftan gerim gerim gerilme hissi olacak çünkü büyüyor korkma dedi birde bizim kadın dr. rahattır bize 12 hafta yapmayı. Bişey demişti artık. Haftada iki üç öneriyorum ama prezervatif kullanmayı da öneriyorum cunku mikrop bakteri olmasın geçebilir dedi ben kayganlastirici sordum internette kesinlikle zararlı falan yazıyordu dk. Direk kullanabilirsin başka bişey kullanma tarihine dikkat et dedi hatta ginseng var o iyi fln dedi bu hafta biz detaylı gibi 30 dk odada kaldikta bari unutmadan yazayım dedim bazılarınız bu konulara değinmiş çünkü bide parol sordum hiç sorun yok istediğin gibi kullan dedi ve günlük pede de kullanmak yok camasie değiştir günde bikackere dedi aklıma geldikçe daha yazarım
Vardır olmasa duramazsınBende zaten karın kası falan yoktu doğum sonrası hayatıma ekmek hamuru olarak devam etmeyi düşünüyorum
Ayyy bazen çatlıyorum sıkıntıdan diyorum bari fal gönderiyimahahaa falaaddindeliii
Çay için kurşun atar kurşun yerdim:) öyle çok severdim Başım ağrıyordu içmeyince. Haftalardır ağzıma sürmedim.Çay bile kokuyor resmen yaşayan var mı bunu çayı çok severdim işime de geldi canım istemiyor soğanı sarımsağı söylemeyeyim hiç
Mutfak, temiz bulaşık makinesi bile kokuyor sanki
Kizim 4 yasinda Haziran 24 .2017 dogumlu yeni dogacak olan bebisimin beklenen dogum tarihi haziran 10 aralarinda tam 5 yas olacak inanki his genisleme olmadi bende kisiden kisiye degisebilen bi durum olabilir belki
Normal doğum dan sonra kaşık genislememesi için bacağı yukarı kaldırmayın diyorlar.hatta şuan da abdest alırken kızlar ayağınızı lavobaya filan kaldırmayın. Ablamın tüp bebekti 6. Ayı mi 5. Ayinda mi ne doktoru bir cm acilman var demişti. Çok korktuk erken doğar diye ama şükür sıkıntı olmadi. Siz de dikkat edin
of of öyle ölmemiştir füze atsaymışVardır olmasa duramazsınama şu aşamada emin değilim hajsjsjsj Canan Karatayın bi videosu var biliyor musun dombili bi çocuk var hocam ben kilolu muyum diyor o da diyor ki sen yağ tulumusun jajajahahahha aklıma o geldi
zaman geçtikçe çay keyfimiz geri gelir mi acaba yaÇay için kurşun atar kurşun yerdim:) öyle çok severdim Başım ağrıyordu içmeyince. Haftalardır ağzıma sürmedim.
Yani hamilelik ve doğum kadar kişiye özgü başka bir şey var mı dünyada merak ediyorumKizim 4 yasinda Haziran 24 .2017 dogumlu yeni dogacak olan bebisimin beklenen dogum tarihi haziran 10 aralarinda tam 5 yas olacak inanki his genisleme olmadi bende kisiden kisiye degisebilen bi durum olabilir belki
Normal doğum dan sonra kaşık genislememesi için bacağı yukarı kaldırmayın diyorlar.hatta şuan da abdest alırken kızlar ayağınızı lavobaya filan kaldırmayın. Ablamın tüp bebekti 6. Ayı mi 5. Ayinda mi ne doktoru bir cm acilman var demişti. Çok korktuk erken doğar diye ama şükür sıkıntı olmadi. Siz de dikkat edin
Canım bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah.Kızlar ben son sayfaya yetişmeye çalışıyorum ama daha 15 sayfa var kaçırmadan okuyorumama bugün doktora gittim onu anlatıyım uzun uzun baktı 12+6 yok geçen hafta kız demişti bu hafta bak kukusu bile dedi ağzını açıp kapattığını gördük 6.7 cm baş popo mesafesi ve doktor uyuya uyuya büyür doğru bebekler kipirdarken görmek zor çok az gün içinde böle hareketli olurlar dedi ki biz baya durtukledik yani hareketsizler içi rahat olsun sonra kaşık ağrısı icin doğuma kadar lastik verilir gibi iki taraftan gerim gerim gerilme hissi olacak çünkü büyüyor korkma dedi birde bizim kadın dr. rahattır bize 12 hafta yapmayı. Bişey demişti artık. Haftada iki üç öneriyorum ama prezervatif kullanmayı da öneriyorum cunku mikrop bakteri olmasın geçebilir dedi ben kayganlastirici sordum internette kesinlikle zararlı falan yazıyordu dk. Direk kullanabilirsin başka bişey kullanma tarihine dikkat et dedi hatta ginseng var o iyi fln dedi bu hafta biz detaylı gibi 30 dk odada kaldikta bari unutmadan yazayım dedim bazılarınız bu konulara değinmiş çünkü bide parol sordum hiç sorun yok istediğin gibi kullan dedi ve günlük pede de kullanmak yok camasie değiştir günde bikackere dedi aklıma geldikçe daha yazarım
Ye kuzum ye. Güvendiğin bi kasaptan al ya da iyi bir marka cumhuriyet falan güzelce pişir ye. Şu bulantılarım geçsin ben de yapıcam kahvaltıya şöyle yağına bana bana yiycemDii mi kız, yiyim gitsin.
Ay çok sevdim bu doktoru.
Bana doktorum sucuk, salam, sosis yasak dedi.
Ama sucuk yiyorum arada, yalan yok.
.
Korkutmak için demedim kuzum tedbirli ve aklınızda olsun diye dedim. hamileliğinin o zamani ramazan a denk gelmişti. O yüzden ayağını kaldırıp hergun lavoboda abdest alırmış biz ondan diye düşündük açıkçası. Normal doğumda da dikkat etmek lazım.Yani hamilelik ve doğum kadar kişiye özgü başka bir şey var mı dünyada merak ediyorumbizi ne bekliyor sürpriz resmen bebe de sürpriz uslu mu yaramaz mı kumar kız bu annelik büyük cesaret valla
yeni bir korku yüklendi şu an bana. daha neler öğrencem
Sucuk bende arada yiyiorumYe kuzum ye. Güvendiğin bi kasaptan al ya da iyi bir marka cumhuriyet falan güzelce pişir ye. Şu bulantılarım geçsin ben de yapıcam kahvaltıya şöyle yağına bana bana yiycem3 kilodan fazla verdim telafi etmiş olurum
Benim oğlumla falan hep aynılar canımKizim 4 yasinda Haziran 24 .2017 dogumlu yeni dogacak olan bebisimin beklenen dogum tarihi haziran 10 aralarinda tam 5 yas olacak inanki his genisleme olmadi bende kisiden kisiye degisebilen bi durum olabilir belki
Bana da hiç hızlı geçmiyor aylardır Hamile gibiyim. Karnımın büyüdüğünü hayal edince bi fenalık geliyor bana
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Geri sayım programı indirdim. Daha 179 gün var. Ağır çekim ilerliyor vakit sanki.
Aaa ne güzelllBenim oğlumla falan hep aynılar canımbenimki de 16 haziran. Gerçi benimkinin normal doğumu ağustos idi ama bekleyemedi geldi inşallah bu bebişim vaktini beklerse tam 5 yaş olacak araları
Vardır olmasa duramazsınama şu aşamada emin değilim hajsjsjsj Canan Karatayın bi videosu var biliyor musun dombili bi çocuk var hocam ben kilolu muyum diyor o da diyor ki sen yağ tulumusun jajajahahahha aklıma o geldi
Ayyy bazen çatlıyorum sıkıntıdan diyorum bari fal gönderiyimhamilelikten birkaç hafta önce bebek çıkmıştı eminim uygulama dinliyo bizi
Aynen ya bebiş görünce gidip mıcırmak istiyorum hemenAaa ne güzelllinsallah saglikla kucagimiza almak nasip olur hepimizin gercekten ozledigimi farkediyorum bebis sevmeyi zaman gecmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?