• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Nub da ordaki gibi bi çıkıntı oluyor nubu yani. Dikse erkek eğikse kız 😂😂😂 ben nubu pek göremiyorum net olmazsa
O zaman kesin gözüyle bakabilirim. Ramzi de kız diyordu nub da kız. Değişmez heralde😁😁 Çin takvimi tutmamış oldu böylelikle

Yok burda da görünmüyor. Yumurta değil. Kese görmeye gittiğinizde ya da sonrasında bebek ilk nerdeydi😂

Bu var inşaallah bunda yorum alırız 7 ci haftalarda gitmedim
16392274784452742979309455879243.webp

Benimki de asla beğenmiyor. Kura çekecez biz finale kalacak isimlerle bakalım🤣🤣 kocanın istediği isim ne?

Yiaaaa yerim onu ben. Ne isim koyarsak koyalım balım kuşum falan dicem ben çok önemli de değil bakarsan🤣🤣🤣

Canım bunu soru olarak bile kabul etmiyorum. Zira bu konuda düşünmen bile beni üzer🙉 tabii ki gidin!! Benim kocam gezmeyi hiç sevmiyor gelecek ay İstanbul’a gidecektim bırakmıyor hamilesin diyor kendi de götürmüyor manyak çocuk.
Sonuç olarak Hele kocan okeyse düşünme bile ✈️ ✈️✈️✈️✈️

Nub ben internetten baktım da pek anlamadım kafamı da yormadım valla😁 bacak arasını gösterdi burda pipi olması lazım yok dedi allahım çok komikti bence🤣🤣🤣🤣🤣
Valla kuzum o da araştırıcam dedi ama işlerinden bir türlü isim ama fırsatı olmuyor ki adamın. Ya ben en çok mihra ismini çok sevdim anlamı felan çok güzel ama onun telaffuzu zormuş öyle mi sizce de ?

Ben inan çarşıya bile gitmiyorum ben yıllardır karnımdaki meleğin hayalini kuruyorum onu gezmeye bilmem neye değiştirmem :KK47:gezmeler kurban olsunlar bebişlerimize :KK68:
Çalışmıyorsun şanslısın evde koruyorsun kendini😍 çalışınca insan hep dışarıda, farklı gelmiyor konum değiştirmek 🤦🏼‍♀️

Ben de önceki gebeliğimde düşük yaptım hasretle kavuşmayı bekliyorum bebişime tabiki değişilmez bebek gezmeye o mantıkla düşünmedim elbet ben de canım ☺️

Ben de şimdiden yaz tatili planlıyorum sağlıklı bebişler nasip etsin Allah bize de güzel güzel gezelim.

Ya sizin de fikrinizi alayım kızlarım. Gerçi bu kurda k.çımı kırıp oturmam lazım da😂 6 aylık hamilelikte yurt dışı tatili yapılır mı🙈
Tabi covid daha da artmazsa. Biz sağlıklı olursak.
Yeşil pasaportumuz çekmecede duruyor ve beni dürtüyor.😂
Covid öncesi çok güzel geziyorduk o zaman yeşil gelmemişti şimdi yeşil geldi ben hamileyim. Gitsek mi diye düşünüyorum valla duramıyorum sizce??
Bence gezmekte hiçç bir sorun yok.Sadece biz yazın genetik test yaptırırken orda ki genetikçi ile muhabbet etmiştik.Uçaktada çok fazla radyasyon salgılandığı bebeklerin bundan etkilendiğini söylemişti.O yüzden uçak yolculuğuna hamileyken çok sıcak bakamıyorum

Çalışmıyorsun şanslısın evde koruyorsun kendini😍 çalışınca insan hep dışarıda, farklı gelmiyor konuş değiştirmek.

Ben de önceki gebeliğimde düşük yaptım hasretle kavuşmayı bekliyorum bebişime tabiki değişilmez bebek gezmeye o mantıkla düşünmedim elbet ben de canım ☺️
Bende hafta içi bir saatliğine kargoya gidip geliyorum benim işim evden 🥰 bende düşük yaptım o yüzden çok değerli 🥰

Bizimki temeli attimiz zmanlar konustumuzda belirlemistik tabi habersiz öyle tatilde oldu supriz yaptı kuzum bize anası kurban 🥰
Asya çok güzel isim bayıldım belki çalarız🤪👀

Rize kuşumm sen 🌺
Ay doğru söylemiştiniz özgeyle unutmuşum🥰 Konya ben de memleket hasretiyle öldüm bittim. Kavuşuruz tez zamanda inşallah🙏🏻🙏🏻
Valla kuzum o da araştırıcam dedi ama işlerinden bir türlü isim ama fırsatı olmuyor ki adamın. Ya ben en çok mihra ismini çok sevdim anlamı felan çok güzel ama onun telaffuzu zormuş öyle mi sizce de ?
Biraz riskli ra uzatılacak mı bi anda söylenip bırakılacak mı🧐 bana da zor geldi ne yalan söylim🙈 anlamı neymiş?

Bence gezmekte hiçç bir sorun yok.Sadece biz yazın genetik test yaptırırken orda ki genetikçi ile muhabbet etmiştik.Uçaktada çok fazla radyasyon salgılandığı bebeklerin bundan etkilendiğini söylemişti.O yüzden uçak yolculuğuna hamileyken çok sıcak bakamıyorum
Omen tenrimmmmm bu doğru mu🧐 ben annemlere gitcem doğurmaya. Burdan otobüsle 25 saat sürüyor yaklaşık🙉 mecbur binecem😫
Ama çok etkiliyorsa alternatif arabayla falan mı gitsek bunu bi sorim doktora iyi oldu söylediğin🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Karindan degil canim ikiside vajinal yukaridaki kizimin assagidaki yeni bebisimin ayni hafta ikiside kizim 7+4 yeni bebis 7+3 ayni günlerdeki ultrasyonlar
Seninki ne cano yorumlasin kuzum bende pek bilmiyorum. Ben ilk ocugunun cinsiyetini söylemişim. Senin ki de ortada ☺️%50 bana göre 😂

ben bebeğin ismini anne koyar taraftarıyım✌️😍

benim ilk düşündüğüm isimlerde lodos vardı mesela herkes bi şey söyledi, kabalık edip "abi siz koymazsınız o zaman, ben koyuyorum" demedim

bana sorsan kızım olsa yine lodos'u düşünebilirim

senin içinden geçen neyse odur güzel kızına en çok yakışacak🙏🙏😍

Asya çok güzel isim bayıldım belki çalarız🤪👀

Ay doğru söylemiştiniz özgeyle unutmuşum🥰 Konya ben de memleket hasretiyle öldüm bittim. Kavuşuruz tez zamanda inşallah🙏🏻🙏🏻

Biraz riskli ra uzatılacak mı bi anda söylenip bırakılacak mı🧐 bana da zor geldi ne yalan söylim🙈 anlamı neymiş?
Konyalılarr da var baya burdaa çokk antep zaten doluu🤣

Omen tenrimmmmm bu doğru mu🧐 ben annemlere gitcem doğurmaya. Burdan otobüsle 25 saat sürüyor yaklaşık🙉 mecbur binecem😫
Ama çok etkiliyorsa alternatif arabayla falan mı gitsek bunu bi sorim doktora iyi oldu söylediğin🙏🏻🙏🏻🙏🏻
25 saat neresi oluyor ya 😮

Back
X