- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
- 133
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #19.921
Bak ben 4 yıla kadar yemek dahi bilmeyen biriydim.ama şimdi yoğurdumu kendim yapıyorumbeni gaza getiriyorsunuz :) denicem hahahaah
Canim gözünAydın güzel haberler almana çok sevindim. Darısı tüm haber bekleyenlerin başına olsunHayırlı olsun canım bende bir ay önce müstelanın çatlak yağını deneme amaçlı almıştım. Kıyafet konusunda kararsızım alınca nereye koymayı düşünüyorsun ben çok ortada eşya sevmiyorum dolabını aldıktan sonramı alsam diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun ben hala kimseye hamileliğimi söylemedim.
Geçende cinsiyeti öğrendik, anneme gittik.
Hediye paketi çıktı.
Çok eskiden birine hediye götürmek için almış, öylece kalmış.
Hiç erkek torun olmadığı için de kalmış.
Böyle kısa kollu kısa bacaklı 2 tane 0-3 yaş tulumu.
Tam yaz bebeği için yani.
Ay yok alamam bunları dedim, burda dursun sonra alırız dedim.
Bir çöp almaya korkuyorum yaa, evde olması rahatsız ederdi beni.
.
çok teşekkürler canımCanim gözünAydın güzel haberler almana çok sevindim. Darısı tüm haber bekleyenlerin başına olsun. Evlatceyizlerimizi kucağımıza sağlıkla aldığımız günlerde gelsin bir an önce
Hayırlı olsun ben hala kimseye hamileliğimi söylemedim6 aydan sonra söyleyecem kısmet olursa . 4 kayıp yaşayınca milleti çok heveslendirmek istemedim kendimde dahilim buna.
Darısı başına inşallah. Aynen canım benim bir doktor %60 erkek söylemişti diğeri kız demişti sonra erkek söyleyen kıza benziyor diye dönüş yaptı. Arap saçına dönmüştü anlayacağın. Nifty testinde cinsiyet belli oldu çokşükürSenin adına çok sevindim darısı başıma İnş canımtest sayesinde mi öğrendiniz cinsiyeti :)
Aynen öyle canım tak edince deniyor insan. Rabbim sana da kalıcı şifa versin. Hamileyiz artik ilaç da kullanamıyoruz.ağzına sağlık vallahi ne güzel anlatmışsınben kışın her ay 10 ar 10 ar iğne olurdum bu beladan çeken bilir gerçekten
deneyeceğim inşallah biraz cesaret etmek lazım sanırım
Ayy çok şükür canım gözünüz aydın Allahım benimde bugün 15 gün oldu inşallah banada güzel müjdeler vermek nasip olurEvet canım dün akşam çıktı bende yazacaktım bugün buraya çokşükür temiz çıktı bu arada oğluşumuz olacakmış 16. Haftada yeni cinsiyeti öğrenebilidikinşallah seninkide temiz gelecek dualarım seninle. Biraz geç çıkabilir ama korkma olurmu?ben tedirgin oldum ama öyle değilmiş.
Olsun canım tabi söyleyecek oda seviniyor sevincini paylaşmak istiyor. Haklılarda. İnsan böyle durumlarda mutluluğunu sevdikleriyle paylaşmayı çok istiyor.Çoooooooook ama çok haklısın kuzum.
Ben de ilkinde kayıp yaşadığım için bunu baya geç söyledik herkese.
Eşimi tutamıyorum, yoksa bana kalsa 6 aydan önce söylemezdim.
Cinsiyeti öğrenince söylemek istedi, bir şey diyemedim.
.
Yoğurdu ben de kendim yapıyorum çok şükür alışkanlık haline getirdim onu zaten alışınca market yoğurdu yiyemiyor insan.Bak ben 4 yıla kadar yemek dahi bilmeyen biriydim.ama şimdi yoğurdumu kendim yapıyorumaslında okadar basitli
Bazı mesajların bildirimi bana gelmemiş sizdede oluyormu bu durum demin okurken gördüm. Çok sağol canım benim. Eylül bebkleri genelde erkek olurmuş denmişti bana.Çok sevindim canım, gözünüz aydın.
Bir erkek daha demek.
.
Olsun canım tabi söyleyecek oda seviniyor sevincini paylaşmak istiyor. Haklılarda. İnsan böyle durumlarda mutluluğunu sevdikleriyle paylaşmayı çok istiyor.
Bazı mesajların bildirimi bana gelmemiş sizdede oluyormu bu durum demin okurken gördüm. Çok sağol canım benim. Eylül bebkleri genelde erkek olurmuş denmişti bana.
Evet benimki 9. Haftada 3 gün kadar gerideydi sanırım. Hep de ufak çıkıyordu gününden. 11de gittim en son 3 gün ileride çıktı. Şuan durum ne bilmiyorum ama ölçümle alakalı da olabiliyor ya da döllenmeyle. Doktor sorun yok diyorsa birkaç güne hiç takılmaHerkese merhaba, ben bir şey danışmak istiyorum. Kafama takılan bir konu var, 6. haftada kontole gittiğimde 2 gün geride çıkmıştı, 8. haftada gittiğimde ise 3 gün geride çıktı. Bu cuma kontrol var ama ben yine geride ya da sağlıksız diyecek diye korkuyorum. Benim gibi olup, sonradan haftasını yakalayn oldu mu acaba
Sağol canım en kısa zamanda sizde güzel haberlerle gelirsiniz inşallahAyy çok şükür canım gözünüz aydın Allahım benimde bugün 15 gün oldu inşallah banada güzel müjdeler vermek nasip olurÇok sevindim sağlıkla al inşallah oğluşunu kucağına bundan sonra strese gircek hiç bişey çıkmasın yolumuza
Yoğurdumu 2 yıldır ben de kendim yapıyorum ya ne güzel değil mi artık bebelerimize de yapacağız inşallahYoğurdu ben de kendim yapıyorum çok şükür alışkanlık haline getirdim onu zaten alışınca market yoğurdu yiyemiyor insan.
Bir de ben ekşi severim yoğurdu. İlk mayaladığında ekşi oluyor demiş kızlar. Aslında ekşi olmuyor benimki. Dolapta bir süre sonra ekşidiği için mayalanma esnasında çok bekletmiyorum.
Bir ara makinaya ben de bakmıştım ama küçük gelmişti kavanozları gözüme. Ben 5 litreden mayalıyorum
Bazen mayalık yoğurdu harcıyorum iyi oldu canım bunu söylediğin denetim şoktakini deYoğurdumu 2 yıldır ben de kendim yapıyorum ya ne güzel değil mi artık bebelerimize de yapacağız inşallah
Kızlar mayalanmış yoğurdun ilk tüketeceğiniz sıra ayırın köşeye mayalık birkaç kaşık öyle daha iyi oluyormuş. Bir de geçen mayam yoktu şoka tek kullanımlık prebiyotik mayalardan gelmiş fiyatı 1 küsür çok iyi mayaladım güzel tuttu ve tadı da çok güzeldi
Ama ben şu bebekler için olan kavanozlu makinayı çok sevdim. Bir yere gidilecekse kavanozu al çık. Çok pratik geldi bana. Sanırım bende ondan alırım zaten fiyatıda uygunmuş.Yoğurdu ben de kendim yapıyorum çok şükür alışkanlık haline getirdim onu zaten alışınca market yoğurdu yiyemiyor insan.
Bir de ben ekşi severim yoğurdu. İlk mayaladığında ekşi oluyor demiş kızlar. Aslında ekşi olmuyor benimki. Dolapta bir süre sonra ekşidiği için mayalanma esnasında çok bekletmiyorum.
Bir ara makinaya ben de bakmıştım ama küçük gelmişti kavanozları gözüme. Ben 5 litreden mayalıyorum
Aynen alınabilir canım. Ben normal cam kavonozların en küçükleri varya bir kısmını ona bir kısmını tencereye mayalıyorum.Ama ben şu bebekler için olan kavanozlu makinayı çok sevdim. Bir yere gidilecekse kavanozu al çık. Çok pratik geldi bana. Sanırım bende ondan alırım zaten fiyatıda uygunmuş.
Ay canım cesaret edip benim yanımda diyemez. Bilir karıştırmayacağımı. Annem anlatınca aynısını dedim. Keşke bana dese annem benim evim yok barkım yok satacaksan sen sat eviniEvsat nedir kız? Eviniz var da onun üzerinden size mesaj mı veriyor? yoksa kendisi satsın evleri de herkese pay ettirsin ay Allah'ım ya.İşim arayın desen aramazlar . Hiç kafa yorma sen.
ayy ne kötüymüş gerçektenBaldan madam sakın koyma anlamı çok kötüymüş merak edip baktım da ilk defa duyuncaOrtada olan vasat olanmış anlamı yani çok düşünmüş mu merak ettim
Valla ben de anlamadım ki kuzum hani evim olsa mesaj mı vermeye çalışıyor dicem ama o da yokEvsat ne kız bebeğe isim mi önermiş anlamadım
Ben dolap almadım canım oğlumda 2 tane şifonyer almıştık ikeadan. Birinde küçülen kıyafetleri vardı onu boşaltıcam onu kullanıcam şimdilik. Zaten ilk zamanlar çekmecelik oluyor eşyalar asmalık pek birşey olmuyor. Sonra bakıcam artık. Gerçi bu bebişim kız güzel elbiselerini asmam gerekebilirHayırlı olsun canım bende bir ay önce müstelanın çatlak yağını deneme amaçlı almıştım. Kıyafet konusunda kararsızım alınca nereye koymayı düşünüyorsun ben çok ortada eşya sevmiyorum dolabını aldıktan sonramı alsam diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?