Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hamilelikte gercekten benide rahatsiz eden goyuslerim oluYo ya cok büyüyo

Evsat nedir kız? Eviniz var da onun üzerinden size mesaj mı veriyor? yoksa kendisi satsın evleri de herkese pay ettirsin ay Allah'ım ya. İşim arayın desen aramazlar . Hiç kafa yorma sen.

Evsat ne kız bebeğe isim mi önermiş anlamadım

Baldan madam sakın koyma anlamı çok kötüymüş merak edip baktım da ilk defa duyunca Ortada olan vasat olanmış anlamı yani çok düşünmüş mu merak ettim

Aynı sende benim gibisin ya isallah gönlünüzce alacağımız zamanlar olur bı hareketlerini hissetsek sanki rahatlicam gibi yada dopler alacağım artık eve kocamda delirdi bu dicek

Ay yok ya üzülme en önemli şey çocuk ve annesi gerisi baksın bakmasın benim umrumda olmaz ama ismine kimseyi karıştırmam, benimde kayınvalidem in 4 oğlu var herkes kesin oğlan bizde kimse kız yapamaz falan derdi bende hiç düşünmedim bişe ama kız oldu öyle olunca bı şaşırdılar sevindiler duramiyo şimdi hiç kızı olmamış içinde kalmış

Bende seninkinin tam tersi bı fizige sahibim kendimi bildim bileli göyüsler vardı ama şu an daha fazla. Kocam diyor bunlar daha siserse taşımak için sana yardımcı kadın tutalım dalga geçiyor bir de

Yaaaaaaa, ne alemmiş kocan.

Göğüsler zaten iriyse bi de büyüdüğünü düşünemiyorum.

.

Evsat nedir kız? Eviniz var da onun üzerinden size mesaj mı veriyor? yoksa kendisi satsın evleri de herkese pay ettirsin ay Allah'ım ya. İşim arayın desen aramazlar . Hiç kafa yorma sen.

Ay harikasın yavrum yaa.
Sen de eşinden farklı değilmişsin, nerden geliyo aklına böyle şeyler.

.

Senin adına çok sevindim darısı başıma İnş canım test sayesinde mi öğrendiniz cinsiyeti :)

Hayırlı olsun canım bende bir ay önce müstelanın çatlak yağını deneme amaçlı almıştım. Kıyafet konusunda kararsızım alınca nereye koymayı düşünüyorsun ben çok ortada eşya sevmiyorum dolabını aldıktan sonramı alsam diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…