Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
B basiliferd nasıl oldun Özge kuzusu daha iyi misin?
Temizliğe vurdum kendimi abla evi afedersin götürüyor ya valla bence midem ondan da rahatsizlaniyor. Ne yanması bitiyor ne bulantısı . Aman sağlıkla gelsinler önemli değil geriisi napalim cekecez bir süre

beni gaza getiriyorsunuz :) denicem hahahaah

Kızlar baksanıza ben hala bisey almadım kuruntuluyum son bı kere daha göreyim öyle diyorum sanki kalbi durvak bişey olcak gibi Allah korusun ama anne olmak ne zormuş ya hiçte pipirikli biri değildim noldu bana anlamiyorum ama babannesi dayanamamış bende bişey demedim ama baktım baktım o kadar güzeller ki gözüm gönlüm açıldı resmen

Eklentiler

• IMG_20211214_173717.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 67
Çok güzeller sağlıkla içinde de göresin inşallah .

Yaaaa, yerim ben onları.

.

.

Geçende cinsiyeti öğrendik, anneme gittik.
Hediye paketi çıktı.

Çok eskiden birine hediye götürmek için almış, öylece kalmış.
Hiç erkek torun olmadığı için de kalmış.

Böyle kısa kollu kısa bacaklı 2 tane 0-3 yaş tulumu.
Tam yaz bebeği için yani.

Ay yok alamam bunları dedim, burda dursun sonra alırız dedim.

Bir çöp almaya korkuyorum yaa, evde olması rahatsız ederdi beni.

.

Kizlar goyusleriniz ne alemde benimkiler tuhaf bir şekil aldı. Uzay mekiği gibiler . Daha da siserlerse bulundugu yerden yere kadar yolları var

Benim de çok fena.

Göbekle göğüs yarış yapıyo resmen.

Bugün arkadaşlara anlatıyorum, normalde armut tipli vücudum.

Kilo verince popo ve basen yok oldu.
Üst taraflar da şişince böyle bir değişik hissediyorum ayna karşısında.

.

Kızlar ben çalışıyorum eve, iş, yemek derkrn buraya yetişemiyorum. Bu arada umarım herkes iyidir alışverişler yapılmış sanırım neler aldınız
Ben çatlak yağı aldım My-little-bird tavsiyesiyle perş günü elimde olur bakalım başlamam lazım artık. Ondan başka da birşey almadım daha. ama yarın biraz kıyafet bakıcam galiba
Yaa çokk tatlılar sağlıkla giysin kuzucuk. Kötü şeyleri de hiç düşünme. Ne kadar güzel bak babannesi heyecanla hevesle bekliyor
Bizimki hiç özenmiyor bazen üzülüyorum ama sonra diyorum ben yeterim çocuklarıma yapmasın kimse birşey. Bugün yine gelmiş oğlumu kızdırmış kızdırmış gitmiş. Kardeşinin adı evsat olacak diyormuş. Bizimki de kızıyor. O kızdıkça o söylüyor. Hangi çpcukla uğraşayım ben. Ayrıca evsat nedir yani. ‍♀

Bende seninkinin tam tersi bı fizige sahibim kendimi bildim bileli göyüsler vardı ama şu an daha fazla. Kocam diyor bunlar daha siserse taşımak için sana yardımcı kadın tutalım dalga geçiyor bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…