Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hahaha aynen ben tam tarihini öğrenince hemen yazacağım ,bu arada benim de doğum günüm 8 haziran benimle aynı gün doğacak bebişlere sesleniyorum çok mutlu bi hayatınız olsun sağlıkla dünyaya gelin inşallah tatlişkolar sizii
Hahaha aynen ben tam tarihini öğrenince hemen yazacağım ,bu arada benim de doğum günüm 8 haziran benimle aynı gün doğacak bebişlere sesleniyorum çok mutlu bi hayatınız olsun sağlıkla dünyaya gelin inşallah tatlişkolar sizii
Aminnn tüm bebişlere çok güzel musmutlu sağlıklı bir ömür versin Rabbim kurban olurum onları verene cennet kokulular benimm sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbimm
Aminnn tüm bebişlere çok güzel musmutlu sağlıklı bir ömür versin Rabbim kurban olurum onları verene cennet kokulular benimm sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbimm
Benim yaş 27 kilom 48 il çocuk tahmini doğum tarihi 08.06.2022
Yurtdışında yaşıyorum ilk teste pozitif çıktığında (bat a 9 gün kala öğrenmiştim, şu an bat a 4 var) doktor ancak 8. Haftada görürüz dedi. 13 ünde randevum var 8 hafta çok geç değil mi ya