- 25 Ağustos 2019
- 62.927
- 121.354
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #8.941
Asıl meyveli de içersen mahveder seni haAyy reflü kötü ya dikkat etmen lazımay maden suyu sade asla içemiyorum meyveli de canım istemiyor napalım naneyi yicez
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asıl meyveli de içersen mahveder seni haAyy reflü kötü ya dikkat etmen lazımay maden suyu sade asla içemiyorum meyveli de canım istemiyor napalım naneyi yicez
![]()
tontikler kendini belli etmeye başladı![]()
Bi arkadaşım erkek olunca öyle olur dedi ama bence hormonların etkisi bu tüylerYa evet, o bende de var.
Yeni tüyler çıktı hatta.
Progestan iğne kullanıyorum, ilk başladığım günlerde göbekte kaşıntı oluyordu.
Sonra sonra bi baktım minik tüyler çıkmış.![]()
Normalde göbeğim çıksa nasıl sinir olurdum şimdi öyle mutlu oluyorum ki rabbim sağlıkla 9 aylık olduğumuz günleri de görmeyi nasip etsin![]()
Ben sarışınım mevcut tüyler koyulaştı.bunu okumuştum biraz da tüylenme başlayabilirmiş![]()
Ramzi’ye göre erkek.Bi arkadaşım erkek olunca öyle olur dedi ama bence hormonların etkisi bu tüyler![]()
Ya evet, o bende de var.
Yeni tüyler çıktı hatta.
Progestan iğne kullanıyorum, ilk başladığım günlerde göbekte kaşıntı oluyordu.
Sonra sonra bi baktım minik tüyler çıkmış.![]()
Yok içemedimAsıl meyveli de içersen mahveder seni ha![]()
Farkındayım çokCanım yinede dikkatli ol 4 kilo biraz fazla olmuş bundan sonra dikkat edersinsaglığınız için
Ramzi’ye göre erkek.
Benim içime kız doğuyo, Çin takvimi de kız diyo.
Hatta son kontrolde doktor bile fıstık diye seslendi bebeğime.![]()
Öyle avutuyorum ben de kendimi.sonra dökülecekmiş![]()
Ben senin dediğine göre baktım ama benimki nerde ben anlayamadımRamzi’ye göre erkek.
Benim içime kız doğuyo, Çin takvimi de kız diyo.
Hatta son kontrolde doktor bile fıstık diye seslendi bebeğime.![]()
Canım eczacı eşime serum fizyolojik sprey vermiş doktoruma sordum kullanabilirsin deniz tuzu yerine geçer dedi. Doktora sormadan kullanmam zaten teşekkür ederimDoktora söylemeden kullanmayacaksın dimi. Elinden geldiğince ilaç kullanmamaya çalış canım çok kötü değilsen
Hadi bakalım, hayırlısı inşallah canım.benim de ramziye göre erkek ve çin takviminde kız çıktı, aynen benim içime doğan da kız![]()
Iyi bakalum nasıl istersen karnımı doyurdum resmen şekerim düşüyordu yaa böyle açlık yok ben normalde açlığa dayanırım ama nevrim döndüYok içemedimkola kahve maden suyu hayatimdan çıktı abur cubur belki bir iki atıştırmalık onun dışında dikkat ediyorum
![]()
Ben senin dediğine göre baktım ama benimki nerde ben anlayamadım
6+3 karından bakıldı canımHadi bakalım, hayırlısı inşallah canım.
İkimizin de erkek olurmuş.
Bak o zaman Ramzi’ye olan inancım tam olur.![]()
Benim akşama kadar mide fukur fukur açlık bastırıyor napiyim akşama kadar yiyemem kiIyi bakalum nasıl istersen karnımı doyurdum resmen şekerim düşüyordu yaa böyle açlık yok ben normalde açlığa dayanırım ama nevrim döndü![]()

Ama dayanıyorsan şekerim yok demekkii ben gözüm dönüyo küçük bi açlığaaa belli şekerim var annemde de varr hattaa oda çok uyurr uyandığı gibi gözü görmezz hemen birşey yerr günde 5 6 tane yumurtamı tüketmen gerek dediBenim akşama kadar mide fukur fukur açlık bastırıyor napiyim akşama kadar yiyemem kidolaba girip meyve süt ekmek arası yiyorum allahım inşallah fazla kilo almam hemşire çok tüket dedi senin iki tane günde 5-6 tane yumurta yemeye çalış dedi
![]()
Yok içemedimkola kahve maden suyu hayatimdan çıktı abur cubur belki bir iki atıştırmalık onun dışında dikkat ediyorum
![]()