- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #10.421
Kısaca ağzı olan konuşuyorHangisi sinir etmiyo ki benim eşimde kız olsun istiyor çok anneside ne kızı erkek olur falan dedi sinir oldum ya bu dönem de görüşmemek daha iyi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısaca ağzı olan konuşuyorHangisi sinir etmiyo ki benim eşimde kız olsun istiyor çok anneside ne kızı erkek olur falan dedi sinir oldum ya bu dönem de görüşmemek daha iyi![]()
Benimki de abimden çok çekmiş bizim ailenin erkekleri biraz hayırsız o yüzden kız olsun diyoBenim annem de kız olsun diyip duruyor sanki biz belirliyoruz yaa erkek çıkarsa üzülecekler resmen. Hepimizin sağlıklıca gelsin bebişler kız erkek nolcak sağlıklı olsunlar![]()
İçimizi ferah tutalımKızlar ilk gebeliğimde hiç bir sorunum yokken 12. Haftasında ikili taramada bebekte anomali tespit edilince gebeliğim sonlandırılmıştı.Haftaya ikili taramam var öyle bir korku sardı ki sabah kalktığımda dudağımda uçuk çıkmıştı.İnşallah haftaya güzel haberler alacağım bi hafta olur![]()
Ayyyyy bebeğe benziyor resmenKızlaar az önce ikili test için muayene oldum. 11+5 im, 50mm olmuş miniğim. Çok şükür ense kalınlığı normal ve nazal kemiği göründü. Bir de kan verdim 1 hafta sonra çıkarmış sonuç. Bu arada cinsiyeti sorduk ama daha göremem dedi doktorum biraz bacaklarına filan baktı ama duruşundan bir şey belli olmadı heralde. Nub teorisini de sormadım muhtemelen ona hiç bakmıyor. Ultrasonu paylaşayım da nub belli oluyor mu sizce?![]()
Kız her zaman daha iyi ve vefalı o da ayrı bişi tabiiBenimki de abimden çok çekmiş bizim ailenin erkekleri biraz hayırsız o yüzden kız olsun diyo![]()
Sadece ikili tarama ile mi sonlandırdılar gebeliği canım?Kızlar ilk gebeliğimde hiç bir sorunum yokken 12. Haftasında ikili taramada bebekte anomali tespit edilince gebeliğim sonlandırılmıştı.Haftaya ikili taramam var öyle bir korku sardı ki sabah kalktığımda dudağımda uçuk çıkmıştı.İnşallah haftaya güzel haberler alacağım bi hafta olur![]()
Demek hamilelikten de olabiliyor.Benim de yüzümde karşı koyamadığım şekilde sivilcelenme başladıözellikle çene ve yanak bölgemde sinirlerimi bozuyor. İğnem vs yok bir de ona rağmen
![]()
maşallah canım çok sevindim senin adına darısı hepimizin başınaKızlaar az önce ikili test için muayene oldum. 11+5 im, 50mm olmuş miniğim. Çok şükür ense kalınlığı normal ve nazal kemiği göründü. Bir de kan verdim 1 hafta sonra çıkarmış sonuç. Bu arada cinsiyeti sorduk ama daha göremem dedi doktorum biraz bacaklarına filan baktı ama duruşundan bir şey belli olmadı heralde. Nub teorisini de sormadım muhtemelen ona hiç bakmıyor. Ultrasonu paylaşayım da nub belli oluyor mu sizce?![]()
Bende hep açımm ama sağlıklı şeyler yemeğe çalışıyorumm evet canım 3 ayımızıda dolduruyoruz çok şükür atlatıyoruz artık aslında şuan uzanıyorum hafiften ağrıyorr arada sol bacağımad avuruyor ağrı![]()
ah kzuum aynı ağrıyı bende çok yaşadım çok sukur atlattım darısı başına olsun valla ben yerleerde emekledigim günleri biliyorumOoo bugün 18 zi ayy allahım kasımda bittiii
Benimde kacıyor yaa buara benimde sag belim ağrımaya başlıyor gibii ağrıyorda değişik değişikk
Iyiyim ben hep uykum var uyuyamıyorumm![]()
Nub’a göre kız canım.Kızlaar az önce ikili test için muayene oldum. 11+5 im, 50mm olmuş miniğim. Çok şükür ense kalınlığı normal ve nazal kemiği göründü. Bir de kan verdim 1 hafta sonra çıkarmış sonuç. Bu arada cinsiyeti sorduk ama daha göremem dedi doktorum biraz bacaklarına filan baktı ama duruşundan bir şey belli olmadı heralde. Nub teorisini de sormadım muhtemelen ona hiç bakmıyor. Ultrasonu paylaşayım da nub belli oluyor mu sizce?![]()
Aaaaa gerçektenmii bel ağrısı çok kötü evett ağır enfeksiyon geçirmiştim idrar ozaman sağ belimm çok kötüydü aşırı derece dayanamazdımm resmenn bel ağrısı zaten çokkötüah kzuum aynı ağrıyı bende çok yaşadım çok sukur atlattım darısı başına olsun valla ben yerleerde emekledigim günleri biliyoruminşallah o kadar kotulemez durumun
![]()
Aman canım ilerlemesin de geçer gidervalla kuzum gece bir kaşık zeytinyağı yuttum o çok ii geldi. iltihabi attım bugün tekrar yutcam. afedersin çok fena balgam attım yani baya. işte bir burun tıkanıklığım var boğaz agrimda çok hafif sayılır.
inşallah kuzum ikimizde bir an önce atlatalim da şu gribi de bebislere odaklanabilelimAman canım ilerlemesin de geçer gider![]()
Durum biraz karışıktı.Karın boşluğu kapanmamıştı.Bağırsakları ve karaciğeri vücudunun dışındaydı maalesef perinatolog onayı ile gebelik sonlandırılmıştıSadece ikili tarama ile mi sonlandırdılar gebeliği canım?
Amniyosentez falan yapılmadı mı?
Anladım canım.Durum biraz karışıktı.Karın boşluğu kapanmamıştı.Bağırsakları ve karaciğeri vücudunun dışındaydı maalesef perinatolog onayı ile gebelik sonlandırılmıştı
Amiin inşallahAnladım canım.
Rabbim kimseye yaşatmasın.
Zor bir durummuş cidden.
Kızlaar az önce ikili test için muayene oldum. 11+5 im, 50mm olmuş miniğim. Çok şükür ense kalınlığı normal ve nazal kemiği göründü. Bir de kan verdim 1 hafta sonra çıkarmış sonuç. Bu arada cinsiyeti sorduk ama daha göremem dedi doktorum biraz bacaklarına filan baktı ama duruşundan bir şey belli olmadı heralde. Nub teorisini de sormadım muhtemelen ona hiç bakmıyor. Ultrasonu paylaşayım da nub belli oluyor mu sizce?![]()
Güzel düşün güzel şeyler olsun kuzum dua etmekten başka birşey gelmez elimizden rabbim neyi nasıl uygun görürse onu yaşarız o öyle oldu diye buda olacak diye birşey yok herşey güzel gitsin inşallah hepimiz için haftaya güzel haberler alacağız inşallahKızlar ilk gebeliğimde hiç bir sorunum yokken 12. Haftasında ikili taramada bebekte anomali tespit edilince gebeliğim sonlandırılmıştı.Haftaya ikili taramam var öyle bir korku sardı ki sabah kalktığımda dudağımda uçuk çıkmıştı.İnşallah haftaya güzel haberler alacağım bi hafta olur![]()
Oyyy maşallah nasıl güzel gözüküyor gözün aydın canım çok sevindim darısı başımızaKızlaar az önce ikili test için muayene oldum. 11+5 im, 50mm olmuş miniğim. Çok şükür ense kalınlığı normal ve nazal kemiği göründü. Bir de kan verdim 1 hafta sonra çıkarmış sonuç. Bu arada cinsiyeti sorduk ama daha göremem dedi doktorum biraz bacaklarına filan baktı ama duruşundan bir şey belli olmadı heralde. Nub teorisini de sormadım muhtemelen ona hiç bakmıyor. Ultrasonu paylaşayım da nub belli oluyor mu sizce?![]()
Oooo level atladınNub’a göre kız canım.