- 2 Ağustos 2013
- 38.955
- 132.575
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #10.461
Şikayet edin yani kimsenin kimseyi azarlama gibi bi lüksü yok ne olursa olsunKızlar merhaba yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum bugun kontrol seansım için doktorum hastanede olmadıgından başka doktora yönlendirdiler ama halkalı ataken acı badem hastanesinde
kadın doğum uzmanı dr. Elif Ganime Aygün gittim ve asla bir doktora yakışmıcak bır tutumdaydı birkere girer girmez neyiniz var dedi bebeğim için kontrol randevusu oldugunu söyledim başka neyiniz var dedi vede ilgisiz bir şekilde konusuldu ben bebeğe ultrasonda bakılıcaktı dediğim halde ilgisiz davrandı sanırım ücret kendisi almadıgı için diğer doktorun hastası oldugun içinde basından savıcı konustu vede takılı olan maskeme maskenizi düzgün takın diyip azarladı ve maskem takılıydı .. üzerine resmen odadan kovuldum aglaya aglaya cıktım odadan bir hamile psikolojisi bırakın normal bir hasta birine bile boyle davranılmaz ben devlet hastanesinde doktorların bıle boyle davrandıgını göremedim .. resmen 1 saat agladım bunu 10 haftalık hamile birine yapmaya bir insanı bırakın doktor olarak hiç hakkı yoktu cok paracı bir doktor sanırım kendısı diğer doktorun hastası oldugum için bakmak istemedi birde beni aglattı .. istanbul atakent acıbadem hastanesinde bu doktorun bu tutumuna inanamıyorum eve geldım hala aglıyordum zaten hassasız bu yaptıgını inanamıyorum ... ciden asla asla önermediğim bir doktor hala elim ayağım titriyor