- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
- 133
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #10.481
Ben de ikili yerine perinatologa gitmeyi düşünüyorum. Araştırma hastanesinde de varmış randevu yok ama doktorun sevk ile yönlendirmesi mi lazım acabaGünaydın kızlar, nasılsıniz?
Size bir soru daha soracamPerinatologa gitmek istiyorum ve oradaki asistanı aradım bi 12. Hafta bide 20. Haftada gelmen lazım dedi. Ben sadece 20. Haftada gitmeyi düşünüyorum ayrıntılı ultrason için, bu illaki gerekli mi yapılması gerekiyor mu ? Siz gidecek misiniz perinatologa ?
Çok geçmiş olsun canım her şey yolunda inşallah görmüşsün bebişi de rahatlamışsın ne güzelKızlar dün akşam tuvalete gitmemle peçeteye gelen kanamamı farkettim hemde kıpkırmızıydı.11+2 yim. Ama çok yoğun bir kanamamda yoktu lekelenme şeklindeydi.Hemen doktorumu aradım üniversite hastanesine yönlendirdi.orda ultrasonda baktık kalp atışı gayet iyiydi kendisi de çok hareketliydiama çok korkttuk rahme bakıldı kanama alanı gözükmedi keseden çok uzak bi yerde belli belirsiz belki şurası olabilir ama görülen net birşey yok dendi şuanda lekelenme kahverengiye döndü.böyle bir durum yaşayan oldu mu?