- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 33
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #10.501
Anladım canımÖzel sağlık sigortam vardı o yüzden ücret ödemedim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canımÖzel sağlık sigortam vardı o yüzden ücret ödemedim![]()
İkili test sonuçları hemen çıkıyomu kuzuBenim 12. Haftada ikili testte ense kalınlığı ve burun kemiği kontrolümü kendi doktorum yaptı o da tecrübeli olduğu için ona güvendim çok şükür sorun çıkmadı. 20. Haftada perinatologa gitmeyi düşünüyorum, gidilmesi gerekiyor diye biliyorum zaten![]()
Tam 1 hafta sonra çıkar dediler canım haftaya perşembe çıkarmış. Ama önemli olan ultrasonda bakılan değerler sanırım çünkü form kağıdı doldurmuşlardı o değerleri girmişlerdi. Aynı zamanda kanda 2 hormon değerine bakıyorlar. Bilgisayar bunları değerlendirip bir değer çıkarıyormuş.İkili test sonuçları hemen çıkıyomu kuzu
Anladım canım sağlıklı sonuçlar alırsın inşallahTam 1 hafta sonra çıkar dediler canım haftaya perşembe çıkarmış. Ama önemli olan ultrasonda bakılan değerler sanırım çünkü form kağıdı doldurmuşlardı o değerleri girmişlerdi. Aynı zamanda kanda 2 hormon değerine bakıyorlar. Bilgisayar bunları değerlendirip bir değer çıkarıyormuş.
Tamam artık sıkma canını bebekte etkilenmesin. Sen şikayetini et inşallah cezasız kalmazHayır canım kontrol de etmedi okadar da hevesli gitmiştik eşimle bebeği görücez diye hevesim kursagımda kaldı bir de hiç suçum yokken azar işittim kovuldum hastanenin gerekli yerine şikayet ettm ama gece suan uykumdan uyandım hala gerginim ... hayatımda boyle kimse davranmadı bana birde hamileyim ve 12 haftaya kadar kritik oldugunu bildiği halde bu neyin egosu bu neyin cahilliği bunu bana bebeğime yaşatmaya hakkı nedir .. bebeğim inşallah hissetmemiştir .. 1 saat hastanede şikayet odasında ağladım 1 saat eve gelince ...en çok üzüldüğüm hiç ama hiç günahım yoktu ..ama gerkli heryere şikayet edicem kimseye birdaha boyle davranmaması gerektiğini anlamalı ..
12.hafta duymadım ben 20 de ve ondan sonra 2 kere daha bakıyorlarmıș diye biliyorumGünaydın kızlar, nasılsıniz?
Size bir soru daha soracamPerinatologa gitmek istiyorum ve oradaki asistanı aradım bi 12. Hafta bide 20. Haftada gelmen lazım dedi. Ben sadece 20. Haftada gitmeyi düşünüyorum ayrıntılı ultrason için, bu illaki gerekli mi yapılması gerekiyor mu ? Siz gidecek misiniz perinatologa ?
Çok şükür canım herşey yolunda kanda enfeksiyon varmi bebeğe engel durum olmaması için kan tahlili yaptırmamı istedi dikkatli oluyorsun ve ilişki halen yasakNaptın nededi doktorr dün sorcaktımm unutmuşumm![]()
ayy maşallah cinsiyeti belli oldu muŞimdi çıktım kontrolden bizim oğlan zıplıyordu![]()
Valla erken dedi ama en son da erkeğe benzettim dedi. Sanırım nub a göre dediayy maşallah cinsiyeti belli oldu mu![]()
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin herşey gönlünüze göre olsun inşallahValla erken dedi ama en son da erkeğe benzettim dedi. Sanırım nub a göre dedi![]()
Şimdi çıktım kontrolden bizim oğlan zıplıyordu![]()
Aa belli oldu muŞimdi çıktım kontrolden bizim oğlan zıplıyordu![]()
Şöyle bir teori oluşturdum hemen içeride hareketli olunca erkek mi oluyorlar acabakuduruklar ekibi oluşuyoaa bu arada cinsiyet belki oldu muuu
Aslında ikili test için çağırmıştı. Salı günü bi daha gel iyice büyüsün ense kalınlığına bakalım dediAllah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin herşey gönlünüze göre olsun inşallah
2 li test için birşey dedi mi canım
Kuzum sakin ol Allahın izniyle güzel haberler duyacaksınKızlar 2 gün arka arkaya randevum vardı ya, devletteki doktorum acil sebeplerden izne ayrılmış, kapıda öğrendim onlarca hastayla birlikte. ( instagramdan baktım, cumalıkazık, uludağ gezisindeymiş)
Bugün asıl doktoruma randevum var. Saat 6 da gidicem. Normalde sakinimdir böyle durumlarda ama heyecandan elim ayağım buz kesti. O kadar gerginim ki eşimi zorla spora gönderdim evde yalnız kalmak için. İlk hamileliğimde bu haftalarda çıkan ense kalınlığından sonra hayatımda hiçbir şey iyi gitmedi. Yine benzer bir şeyler çıkacak diye çok korkuyorum. Doktordan çıkınca oğlumun mezarına gidicem. Doğum günü bugün. Bana dua edin nolur. Çok korkuyorum.![]()
kuduruklar ekibi oluşuyoaa bu arada cinsiyet belki oldu muuu
Başta erken dedi en son erkeğe benziyor dedi. Nub a göre dedi sanırım. Ama doktorum emin olmasa demezdiAa belli oldu muhadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Şöyle bir teori oluşturdum hemen içeride hareketli olunca erkek mi oluyorlar acaba![]()
Cinsiyeti de belli etmiş maşallah maşallahŞimdi çıktım kontrolden bizim oğlan zıplıyordu![]()
Yaa belli oldumu Allahım çok güzelŞimdi çıktım kontrolden bizim oğlan zıplıyordu![]()