• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar dün akşam tuvalete gitmemle peçeteye gelen kanamamı farkettim hemde kıpkırmızıydı.11+2 yim. Ama çok yoğun bir kanamamda yoktu lekelenme şeklindeydi.Hemen doktorumu aradım üniversite hastanesine yönlendirdi.orda ultrasonda baktık kalp atışı gayet iyiydi kendisi de çok hareketliydi 😊 ama çok korkttuk rahme bakıldı kanama alanı gözükmedi keseden çok uzak bi yerde belli belirsiz belki şurası olabilir ama görülen net birşey yok dendi şuanda lekelenme kahverengiye döndü.böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Geçmiş olsun canım tekrarı olmasın inşallah şükür bebek iyiymiş sanırım bu haftalarda oluyor kanama bir çok kişide duyduk
Kızlar 2 gün arka arkaya randevum vardı ya, devletteki doktorum acil sebeplerden izne ayrılmış, kapıda öğrendim onlarca hastayla birlikte. ( instagramdan baktım, cumalıkazık, uludağ gezisindeymiş😏)
Bugün asıl doktoruma randevum var. Saat 6 da gidicem. Normalde sakinimdir böyle durumlarda ama heyecandan elim ayağım buz kesti. O kadar gerginim ki eşimi zorla spora gönderdim evde yalnız kalmak için. İlk hamileliğimde bu haftalarda çıkan ense kalınlığından sonra hayatımda hiçbir şey iyi gitmedi. Yine benzer bir şeyler çıkacak diye çok korkuyorum. Doktordan çıkınca oğlumun mezarına gidicem. Doğum günü bugün. Bana dua edin nolur. Çok korkuyorum.😔
Dualarımız seninle canım bu sefer güzel olacak herşey kalbini ferah tut güzel düşün strese sokma kendini 🥰

Kızlar ben şimdi e nabızdan bulunduğum ilde şehir hastanesinde perinatoljiye randevu almayı denedim. Daha çok var 12. Haftama ama meraktan bir deneyeyim dedim.

Diyor ki “bu bölüm uzmanlık gerektirdiğinden önce kadın doğuma gidip oradan sisteme kaydedilmeniz sonradan da mhrs üzerinden randevu almanız gerekmektedir.”

Peki illa ki şehir hastanesinde bir kadın doğuma mı gitmek gerekecek yoksa benim özeldeki kadın doğum doktorum da sisteme beni kaydedebiliyor mu perinatalogdan randevu alabilmek için. Bir fikri olan var mı?
Benim bulunduğum ilde de yok doktorun dediği: sevk ediyor devlet hastanesi en yakın yerdeki devlet hastanesine

Cinsiyeti de belli etmiş maşallah maşallah 😂😍
Benziyor dedi ya bence emin. Emin olmadan söylemez 🤭
Yaa belli oldumu Allahım çok güzel 😍 kuzu doktor bu tarihtemi çağırmıştı seni
Benziyor dedi bakalım 🤭 Evet 2 hafta önce ben belirtiler azaldı diye 1 hafta erken gitmiştim. Sonra 2 hafta sonra gel ense kalınlığına bakalım dedi. Bugünde 11+2 ydi salı günü gel de taramaya bakalım biraz daha büyüsün dedi ense kalınlığına falan bakmak için

Benziyor dedi ya bence emin. Emin olmadan söylemez 🤭

Benziyor dedi bakalım 🤭 Evet 2 hafta önce ben belirtiler azaldı diye 1 hafta erken gitmiştim. Sonra 2 hafta sonra gel ense kalınlığına bakalım dedi. Bugünde 11+2 ydi salı günü gel de taramaya bakalım biraz daha büyüsün dedi ense kalınlığına falan bakmak için
Ay çok güzel demek artık belli ediyolarlar az çok kuzu ikili tarama yaptırıyosun sanırım

Kızlar 2 gün arka arkaya randevum vardı ya, devletteki doktorum acil sebeplerden izne ayrılmış, kapıda öğrendim onlarca hastayla birlikte. ( instagramdan baktım, cumalıkazık, uludağ gezisindeymiş😏)
Bugün asıl doktoruma randevum var. Saat 6 da gidicem. Normalde sakinimdir böyle durumlarda ama heyecandan elim ayağım buz kesti. O kadar gerginim ki eşimi zorla spora gönderdim evde yalnız kalmak için. İlk hamileliğimde bu haftalarda çıkan ense kalınlığından sonra hayatımda hiçbir şey iyi gitmedi. Yine benzer bir şeyler çıkacak diye çok korkuyorum. Doktordan çıkınca oğlumun mezarına gidicem. Doğum günü bugün. Bana dua edin nolur. Çok korkuyorum.😔
Canım benim içini ferah tut. Bir gebelikte böyle sıkıntı çeken kimi duyduysam diğeri sapasağlam oluyor hiçbir sorunu olmuyor. Tekrarlama ihtimali çok çok düşük. Yaşanmışlıklar elbette etki ediyor insanın psikolojisine. Şu an her şey yolunda inşaallah öyle düşün rahatlamaya çalış.

Şöyle bir teori oluşturdum hemen içeride hareketli olunca erkek mi oluyorlar acaba 🤣
Bence de kesin öyledir daha başlıyorlar yaramazlığa hemen😂😂 bir de şöyle bişi varmoş🧐🧐

Eklentiler

• 1D4DB998-F3C3-4EBD-9F4E-FA43F04F1468.webp
    1D4DB998-F3C3-4EBD-9F4E-FA43F04F1468.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 70
Hayır canım kontrol de etmedi okadar da hevesli gitmiştik eşimle bebeği görücez diye hevesim kursagımda kaldı bir de hiç suçum yokken azar işittim kovuldum hastanenin gerekli yerine şikayet ettm ama gece suan uykumdan uyandım hala gerginim ... hayatımda boyle kimse davranmadı bana birde hamileyim ve 12 haftaya kadar kritik oldugunu bildiği halde bu neyin egosu bu neyin cahilliği bunu bana bebeğime yaşatmaya hakkı nedir .. bebeğim inşallah hissetmemiştir .. 1 saat hastanede şikayet odasında ağladım 1 saat eve gelince ...en çok üzüldüğüm hiç ama hiç günahım yoktu ..ama gerkli heryere şikayet edicem kimseye birdaha boyle davranmaması gerektiğini anlamalı ..
Bununla ilgili bir gelişme oldu mu??

Merhaba, bende haziran annesi olucam kısmetse, bikaç sayfaya sordum size de sorayım kızlar hemen hemen aynı haftalardayız mide problemleriniz bulantınız falan var mı şiddetli? Sizde ne gibi şikayetler var?

sweetgirlcandy sweetgirlcandy beni de tabloya eklerseniz sevinirim
Yaş 30
Kaçıncı çocuk 1
Kese görme 4+6
Kalp atışı 6+0
Cinsiyet belli olmadı
Şehir istanbul

Son düzenleme:
Merhaba, bende haziran annesi olucam kısmetse, bikaç sayfaya sordum size de sorayım kızlar hemen hemen aynı haftalardayız mide problemleriniz bulantınız falan var mı şiddetli? Sizde ne gibi şikayetler var?

Merhaba, hoş geldin✌️

Evet pek çoğumuzda oldu hatta ben epeyce kilo kaybetmiştim bu sebeple ama bebek için endişelenme, o beslenir

52 kiloyla başlamıştım 48 kiloya kadar düşmüştüm, 11. haftanın sonlarına doğru bulantılarım kesildi benim, 50 kiloya çıktım tekrar✌️😍

Merhaba, hoş geldin✌️

Evet pek çoğumuzda oldu hatta ben epeyce kilo kaybetmiştim bu sebeple ama bebek için endişelenme, o beslenir

52 kiloyla başlamıştım 48 kiloya kadar düşmüştüm, 11. haftanın sonlarına doğru bulantılarım kesildi benim, 50 kiloya çıktım tekrar✌️😍
Aynen bende 56 kiloydum şuan 52 olmuşum, oh bana moral oldunuz bulantılarım kesildi deyince 😍 normal hayata dönülüyomu kesinmi herkes 3 ay olunca geçer diyo büyük bir ümitle 3. Ayı bekliyorum şuan 😁😁

Back
X