- 25 Ağustos 2021
- 368
- 397
- 53
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #10.561
Yaa erkek mi acabaa, sahi nub a göre dediyse ultrason fotoğrafı var mı sen de atsanŞimdi çıktım kontrolden bizim oğlan zıplıyordu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa erkek mi acabaa, sahi nub a göre dediyse ultrason fotoğrafı var mı sen de atsanŞimdi çıktım kontrolden bizim oğlan zıplıyordu![]()
inşallah canım. umarım sağlığı yerindedirOhooo şimdiye nasıl büyümüştürrr![]()
Tarama yaptırmam dedim ultrasonda ense kalınlığına ve burun kemiğine bakalım demişti. Sadece ona bakacak kan vermeyeceğimAy çok güzel demek artık belli ediyolarlar az çok kuzu ikili tarama yaptırıyosun sanırım
Valla erken dedi en son çıkarken de erkeğe benziyor dedi ramziye göre doğruAaa oğlun mu olacak maşallah canım ramzi doğru çıktı desene bak çok hareketliyse oğlanmış doğrulandı![]()
Ramzide erkektidoktor seçimi gerçekten çok önemli. insanı mahvediyorlar
anaaaaaaaaaaa cinsiyeti belli oldu muuuuuuuuuuuuu. ramzi teorisi doğru çıktı mıııı
içini ferah tut kuzucum. sağlıkla gelicek buna odaklan
Nub a göre söylemiştir bence deYaa erkek mi acabaa, sahi nub a göre dediyse ultrason fotoğrafı var mı sen de atsan![]()
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallahTarama yaptırmam dedim ultrasonda ense kalınlığına ve burun kemiğine bakalım demişti. Sadece ona bakacak kan vermeyeceğim
Valla erken dedi en son çıkarken de erkeğe benziyor dedi ramziye göre doğru
Ramzide erkektiValla başta erken dedi sonra erkeğe benziyor dedi
Nub a göre söylemiştir bence deValla bu sefer 3 boyutlu verdi normal ultrason gibi değil nuba bakamayız ondan
![]()
Ben de sormuştum bu soruyu mhrs den randevu hiç olmadığı için bana bu yazı çıkmadı şimd anladım. Ben hataydaki ünlü pernatologa yazmıştım dr. Mfk ya o da doktorundan sevk al öyle gel demişti demek istediği buymuş demek li doktorunun riskli gebelik şüphesi diye sevk raporu vermes gerekiyor anladığım kadarıyla geçen gittiğimde sormayı unuttum ben de kadın doğum doktoruma söyleyeyim bunuKızlar ben şimdi e nabızdan bulunduğum ilde şehir hastanesinde perinatoljiye randevu almayı denedim. Daha çok var 12. Haftama ama meraktan bir deneyeyim dedim.
Diyor ki “bu bölüm uzmanlık gerektirdiğinden önce kadın doğuma gidip oradan sisteme kaydedilmeniz sonradan da mhrs üzerinden randevu almanız gerekmektedir.”
Peki illa ki şehir hastanesinde bir kadın doğuma mı gitmek gerekecek yoksa benim özeldeki kadın doğum doktorum da sisteme beni kaydedebiliyor mu perinatalogdan randevu alabilmek için. Bir fikri olan var mı?
İkili test olarak değil muayene sırasında mı bakıldı burun kemiği vs. Bakıyorlarsa iyi çünkü ikili testler pahalı diye duymuştum bir de onun fiyatlarını bilen var mı ?Kızlar doktora gittiğimde doktorum burun kemiği ve ense kalınlığına da baktı şuan için gayet iyi sonuçlar.Birde fetal dna uygulamasını önerdi böylelikle 2li 4 lü vs tarama testleri olmayacağım.Aradığımda fiyatlar 3.500-4000 arasında değişiyor.Siz ne düşünüyorsunuz fetal dna testleri ile ilgili?
Hatay eğitim araştırma hastanesini aradım sekreter burası devlet hastanesi ücretli değil dedi ama cüzzi bir ücret alındığı da yazılmıştı yine forumda. Devlette perinatologa giden var mı acaba aramızda?İnşallah hepimizin sağlıkla ilerler, aşamayacağımız sorunlar çıkmaz
Yaa çok pahalılar, ben de 12. Haftada gitsem mi diyip araştırdım minimum 550, maksimum 1200tl istiyorlar özel muayenehaneleri de aradım. Arada çok fark var yazık.. Sonra doktorum ben bakıcam diyince sevindim. 20. Haftada o önerirse birini ona giderim, önermezse kendim bulucam artık![]()
Ya aslında telegram uygulamasında grup mu açsak hem daha iyi kaynaşırız ben böyle kim kim anlamıyorum![]()
Yaa, güzel haberlerini bekliyorum kuzumben de 1 ayın sonun da yarın bebişimi görmeye gideceğimmmm o kadar heyecanlıyım ki anlatamam size. gününü yakaldı mı, her şey yolunda mı, cinsiyeti belli olur mu, kafamda deli sorular hahaha
Canım ikiliyi falan yaptıracağım eğer onda bir problem çıkmazsa fetal dna düşünmüyorum. Ama Allah korusun olur da risk yüksek çıkarsa yaptırırım doktorumla henüz konuşmadım bakalım o ne diyecek.Kızlar doktora gittiğimde doktorum burun kemiği ve ense kalınlığına da baktı şuan için gayet iyi sonuçlar.Birde fetal dna uygulamasını önerdi böylelikle 2li 4 lü vs tarama testleri olmayacağım.Aradığımda fiyatlar 3.500-4000 arasında değişiyor.Siz ne düşünüyorsunuz fetal dna testleri ile ilgili?
Aaaaa bilmiyordumYasak öyle birşey yapıldığı anda banlanırsınız bir daha girememek üzere
inşallah kuzuuuYaa, güzel haberlerini bekliyorum kuzum
Canım ikiliyi falan yaptıracağım eğer onda bir problem çıkmazsa fetal dna düşünmüyorum. Ama Allah korusun olur da risk yüksek çıkarsa yaptırırım doktorumla henüz konuşmadım bakalım o ne diyecek.
Yani olabilecek şeylere hazırlıklı olmak isterim herkesin fikri farklı tabiki ama doğum anında görmek o lohusalık psikolojisi beni daha çok yipratabilir en azından bir şey varsa da önceden bilip kendimi hazirlamak isterim
Normal muayene gibi bakılacak bence ultrasonda benim doktorum bugün bakmaya çalıştı biraz daha büyüsün dediİkili test olarak değil muayene sırasında mı bakıldı burun kemiği vs. Bakıyorlarsa iyi çünkü ikili testler pahalı diye duymuştum bir de onun fiyatlarını bilen var mı ?
kızlar aranız da diş etleri ağrıya var mı ?
ben 2 gündür en alt dişlerimin arkasında ki yer ağrıyor dilimle kontrol ediyorum davul gibi şişmiş gibi.
bugün iyice azıttı ağırısı. valla duramıyorum sızıdan.
ne iyi gelir ki
Anladım canım beni de 1 ay sonra çağırdığı için muayenede bakar mı dedim ama 1 ay beklemem galibaNormal muayene gibi bakılacak bence ultrasonda benim doktorum bugün bakmaya çalıştı biraz daha büyüsün dedi
Ay dişler sıkıntı valla şu dönemde. Kalsiyum tüketmeye çalış bol bol. Anlamında hamileyken dişleri kırılmıştı hep. Sumaklı bir tarif vardı burda diş eti için biri yazmıştı sankikızlar aranız da diş etleri ağrıya var mı ?
ben 2 gündür en alt dişlerimin arkasında ki yer ağrıyor dilimle kontrol ediyorum davul gibi şişmiş gibi.
bugün iyice azıttı ağırısı. valla duramıyorum sızıdan.
ne iyi gelir ki
Kız sabredin azıcıkAnladım canım beni de 1 ay sonra çağırdığı için muayenede bakar mı dedim ama 1 ay beklemem galiba![]()