• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
sweetgirlcandy sweetgirlcandy ve @rollercoaster
Kızlar çok teşekkür ederim sorduğunuz için.
Dün sabahtan beri başlayan migren ağrım hala geçmedi maalesef. 😔

Söylemiştim ya, auralı migren benimki.
Mide bulantısı oluyo.
Dün akşama kadar çubuk kraker, 1 galeta, 3 kayısı yedim ve 6 kere çıkardım.

En sonunda halamdan şehriye çorbası istedik, eşim de patates haşladı.
Azıcık onları yiyip uyuyabildim.

Bugün işe giderken eşim beni anneme bıraktı. Eve girer girmez tekrar çıkardım.

Çok şükür, kahvaltı falan yaptım. Biraz önce de meyve ve kefir saatimdi. Midem düzeldi sanırım. Ama başım geçmedi hala. 😔
geçmiş olsun kuzucum. bir an önce ağrıların geçer umarım

Doktor mu yönlendiriyor bu labaratuvarlara Urfadayim çünkü hiç bilmiyorum burada fetal dna yapılıyor mu yani kan gönderiliyor mu bilmiyorum bende doktoruma soracağım.
Yasal kürtaj süresi 10 hafta diye biliyorum ama anomali durumu farklı oluyor o zaman doktorlar yonlendiriyor zaten. Bazı durumlarda hiç yaşamla bagdasmama oluyormuş o zaten aileye de bırakmıyorlar sanırım kararı heyet alıyor
Urfa’da kesin vardır diye düşünüyorum. Özel muayenehaneye mi gidiyorsunuz? Tek tek doktorları arayıp sorarsınız olmazsa. Kars’ta ben hiç umut etmiyordum doktoruma sordum yapıyoruz dedi şok oldum😂😂. Urfa’da çoktaaaaan vardır😅

geçmiş olsun kuzucum. bir an önce ağrıların geçer umarım
Çok teşekkür ederim canım, inşallah geçer.

Bu arada diş eti problemi bende de 1-2 gündür var.
Hamileliğin ilk aylarında vücuttaki kan miktarı arttığı için diş eti kanamaları ve buna bağlı olarak diş eti rahatsızlıkları olabiliyormuş.

Mide bulantısı oluyo.

Çok şükür, kahvaltı falan yaptım. Biraz önce de meyve ve kefir saatimdi. Midem düzeldi sanırım. Ama başım geçmedi hala. 😔
Geçmiş olsun🥺🥺 acil şifalar diliyorum🙏🏻🙏🏻

Urfa’da kesin vardır diye düşünüyorum. Özel muayenehaneye mi gidiyorsunuz? Tek tek doktorları arayıp sorarsınız olmazsa. Kars’ta ben hiç umut etmiyordum doktoruma sordum yapıyoruz dedi şok oldum😂😂. Urfa’da çoktaaaaan vardır😅
Özel kliniğe gidiyorum canım vardır büyük ihtimalle bakalım tek ihtiyaç olmasın da 😊
Çok teşekkür ederim canım, inşallah geçer.

Bu arada diş eti problemi bende de 1-2 gündür var.
Hamileliğin ilk aylarında vücuttaki kan miktarı arttığı için diş eti kanamaları ve buna bağlı olarak diş eti rahatsızlıkları olabiliyormuş.
Kuzum migren çok kötü oluyor hemen geçer inşallah çok geçmiş olsun 🙏

Selam.. Benim ciddi tiroid problemim var. sağlık ocağında ölçtürülen tsh lar doğru değil. sürekli ilaç kullanıyorum. bıraktığım an artıyor. sizinde takip edilmeli. aynı doz ilaç kullanıyorum. 3 hafta önce özel hastanede 2.5 çıktı geçen hafta sağlık ocağında 9 çıktı.
Demi bende ilacı bırakırsam artar diye çok korkuyorum ama doktorum da bırak dedi 😔 tekrar bir dahiliyeden randevu alıp kan mı versem acaba. İki ölçüm de sağlık ocağında olmuştu sağlık ocağı fazla mı çıkarıyor acaba. Bi de benim daha önce hiç tiroid problemim olmamıştı hamile kaldıktan sonra oldu

Saolun Kürtaj da devlet hastanesinde canlı yapılıyor yapamadım öyle özelde yapmak isteyorum özelin fiyatını biliyor musunuz yada bilen var mı
Ne canlı mı? Haftasına göre değişiyor kürtaj fiyatları? Mesela 8 haftalıksa 1900 tl 10 haftalık 2000 tl gibi. Her hastahane farklılık gösterebilir. Bence sana yakın özel hastaneyi arayıp öğren fiyatlar malesef sürekli değişiyor.

newnew newnew geçmiş olsun canım.
Bana da geçen hafta olmuştu.
Çok değişik, tam kan değil pıhtı gibiydi.
Hemen koştuk doktora, kanama alanı bile göremedi.
Çok ilginçti cidden. Ama kahverengi lekelenme 2-3 gün daha devam etti.

Bu haftaki kontrolümde kesenin üstünde küçük bir kanama alanı gördü.

Aaa, bu arada söylemedim size.
9+4’te bebeğimi ilk defa karından görebildik.
Bu zamana kadar hiç görünmüyordu.
Bende de lekelenme şeklinde şuan kahverengi olarak devam ediyor.Doktorumun bebeğin plasentasının rahim ağzında olduğunu söyledi.O yüzden bol bol yatıcam artık seyahat vs yasak merdiven çıkmak bile yasak 🙊
Merhaba, devlet hastanesindeki doktor da bana imkanın varsa fetal yaptırmanı öneririm diğerleriyle stres yaşamaktansa çünkü en kesin fetal sonuç veriyor demişti de ben önce ikili yaptırcam risk falan çıkarsa fetal yaptırmayı düşünüyorum. Birkaç yerden fiyat aldım Şişli galen lab 4000 lira fiyat verdi bana en yakın Kars orası da 3500. Cidden çok para o yüzden direkt bunu yaptırmak istemedim. Belki ikilide bişi çıkmaz. Siz ne düşünüyorsunuz??

Bi de Türkiye’de yasal kürtaj süresini biliyor musunuz bebekte anormallik tespit edildiği herhangi bir zaman mı?? Hadi ilk zamanlar neyse de Son anlarda da insan nasıl kıyar bebeğine bilemedim:KK43:
Bende bugün baya araştırdım.Doktorum bu testi yaptırırsam başka taramam testlerine gerek olmıyacağından bahsetti.ben yaptıracağım sanırım 3500 gibi bir fiyat verdiler.Hiç olmassa kafam rahat olur diye düşünüyorum.Pazartesi kan vereceğim

Demi bende ilacı bırakırsam artar diye çok korkuyorum ama doktorum da bırak dedi 😔 tekrar bir dahiliyeden randevu alıp kan mı versem acaba. İki ölçüm de sağlık ocağında olmuştu sağlık ocağı fazla mı çıkarıyor acaba. Bi de benim daha önce hiç tiroid problemim olmamıştı hamile kaldıktan sonra oldu
Şeker tiroid hamilelikte ortaya çıkıyormuş bazen. Sizin de öyle olmuş sanırım. Doktoru dinleyip bir hafta bırakıp kontrol için kan verirdim ben olsaydım sanırım. Sağlık ocağında fark edeceğini sanmıyorum ama

Bende de lekelenme şeklinde şuan kahverengi olarak devam ediyor.Doktorumun bebeğin plasentasının rahim ağzında olduğunu söyledi.O yüzden bol bol yatıcam artık seyahat vs yasak merdiven çıkmak bile yasak 🙊

Bende bugün baya araştırdım.Doktorum bu testi yaptırırsam başka taramam testlerine gerek olmıyacağından bahsetti.ben yaptıracağım sanırım 3500 gibi bir fiyat verdiler.Hiç olmassa kafam rahat olur diye düşünüyorum.Pazartesi kan vereceğim
En temizi fetal zaten, yaptırın gitsin🥰 ee o zaman cinsiyeti de öğreneceksiniz😋😋🐥🐥🐥

Çin takvimine göre doğru çıktı mı peki?? Hajsjsjsh bir umut biz de var ya😁😁😂😂
Çinde kızdı. Çin zaten tutmuyor kimsede😂

Mide bulantısı oluyo.

Ayy çok geçmiş olsun ya baş ağrısı dayanılmaz ilaçta içemiyorsun. Iyi yapmışsın annene gitmekle
inanın ki her sabah 1 bardak süt içip az da olsa peynir yiyorum,
öğle yemeklerin de mutlaka yoğurt
akşam ise kefir içiyorum :)
kalsiyuma boğdum kendimi.
ama diş etlerimin sızından mahvoldum. zonk zonk zonk bitirdi beni bugün. katlanarak artmaz umarım.
benim kız kardeşim gebeliğin de önde ki dişlerinden olmuştu 2 3 tanesi gitmişti. ön diş bir de acayip sıkıntı.
umarım ona benzemez sonum.
ama ne iyi gelir hiç bilmiyorum. sumaklı tarif ne ki bilen yazabilir mi ?
Hee yiyormuşsun da bende hiç yok gibi bir şey kalsiyum alımı 🤭 Dur bakam ekran görüntüsü almış mıyım ben

K kdv buldum ekran görüntüsü almışım
Screenshot_2021-10-17-00-50-43-664_com.opera.browser.webp

• Muhteşem
Reactions: kdv
Ne canlı mı? Haftasına göre değişiyor kürtaj fiyatları? Mesela 8 haftalıksa 1900 tl 10 haftalık 2000 tl gibi. Her hastahane farklılık gösterebilir. Bence sana yakın özel hastaneyi arayıp öğren fiyatlar malesef sürekli değişiyor.
Devlette genel anestezi yapmıyorlar canlı yapıyorlar özelde anestezi verip yapıyorlarmış ama büyük kısmı düşmüş bazı parçalar kalmış dedi onlarda düşer diye bi iki gün bekleyeyim dedim olmasa özele gidip yapayım mecbur bebeğim 8 haftalıkken durmuştu kalbi ben biraz geç öğrendim öğrendiğimde 10. Haftasıydı

Kızlar yarın 11’de randevum var. 8+2 oluyoruz yarın. Dualarınızı eksik etmezseniz çok sevinirim. Umarım bebeğim sağlıklıdır kalp atışlarını yine duyabiliriz 🙏

-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- canım yarın bana oksaparın dozunda değişiklik yapmak gerekir mi diye bir test yapacak doktor. Adını söylemedi ama araştırdığım kadarıyla anti faktör xa testi diye geçiyor. Sen yaptırdın mı bunu?

Back
X