- 25 Ağustos 2019
- 62.867
- 121.223
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #11.561
Eevtt aynen canım beniimmilaç gibi walla canım her daim dolapta bulunması lazım bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eevtt aynen canım beniimmilaç gibi walla canım her daim dolapta bulunması lazım bence
BendeeeeYa ben saatlerce yiyemiyorum hiçç iştahım yok kilo falanumrumdaa değil eskisi gibi yiyip içebilmeyi özledimm ya![]()
Ayyy ne güzel yaaa ne kadar sevinmişlerdirKızlar ailelere söyledik artık henüz kimseye söylememiştikşok yaşadılar çok mutlu oldular
![]()
Ben de yiyorum ama lezzet alamıyorum yemeklerden. Yedikten sonra midem bir değişik oluyor tokluk değil de sanki yanmayla karışık bir hissiyat. Yutak kısmı boğazım daralmış gibi hissediyorum bir deBulantim olmadiğinda midem kaziniyor yemek yedikten yarim saat sonra basliyor sanki hic yememişim gibi.Böyle olan varmi aranizda?
Ben kefiri pandemi başından beri tüketiyorum bağışıklığa mantara özellikle çok iyi geliyor. Probiyotik olduğu için sindirime de faydalı ayrıca anne karnında bebeğe kilo aldıran besinler arasındaydı kefirilaç gibi walla canım her daim dolapta bulunması lazım bence
Süpermiş yaBen kefiri pandemi başından beri tüketiyorum bağışıklığa mantara özellikle çok iyi geliyor. Probiyotik olduğu için sindirime de faydalı ayrıca anne karnında bebeğe kilo aldıran besinler arasındaydı kefir
Çok çok sevindiler Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah yaAyyy ne güzel yaaa ne kadar sevinmişlerdir![]()
Yaaaaa nasıl duygulandım canımm benimmm çok teşekkürrr ederiimmm-C-A-N-A-N-
Jou B balkiz
ayaza
newnew
Elsa355
sweetgirlcandy
Gooseberry
Grubumuzun değerli öğretmenleri;
Başta başöğretmen Atatürk olmak üzere,
Hepinizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!
Aydınlığın anahtarı sizin ellerinizde, kaleminizde
Bilmediğim, atladığım arkadaşlarım varsa onların da Öğretmenler Günü kutlu olsun
iyi ki varsınız, iyi ki bu yolu seçmişsiniz![]()
-C-A-N-A-N-
Jou B balkiz
ayaza
newnew
Elsa355
sweetgirlcandy
Gooseberry
Bilmediğim, atladığım arkadaşlarım varsa onların da Öğretmenler Günü kutlu olsun
Ay çok teşekkür ederiz efenim.
Çok mutlu oldum.
Öğretmenlik yapmadığım 2.öğretmenler günüm.
Biraz buruk tabii.
Sabırsızlıkla öğrencilerime kavuşmayı bekliyorum.![]()
Çok sevindim herşey yolunda olmasına bende cuma ya aldım randevuyu cuma 17 öğrenicez inşallah cinsiyetini çok merak ediyorumMerhaba Güzel Anneler,
Ben de dün 12+4 olduğu için dr gittim. İkili test vs. durumu. Doktor ense kalınlığını ölçtü, burun kemiğine baktı, bir sorun yok dedi çok şükür. İkili testi de arzu edersen yaptır dedi. Biraz düşündüm. Yaptırıp yaptırmama konusunu. Sonuçta ne olursa olsun minik civciv aramıza katılacak Allah nasip ederse. Yine de yaptırayım dedim. Kan verdim. Bir haftaya çıkacakmış sonuç. Cinsiyetle ilgili net bir şey söylemedi dr. Erkek gibi ama net gözükmüyor bir kaç haftaya belli olur dedi... Vicium diye bir vitamin verdi. Aslında vitaminlerim tam ama sanırım önlem olarak veriyorlar. Vicium, decavit ve de d vitamini verdi. Bunları iç her gün dedi. Biz de durumlar böyle. Sizler de umarım iyisinizdir. Çok sevgiler. Öpüyoruz sizleri.....
Olsun, şurada aylar sonra kendi minnoşuna yapacaksınannesi öğretmen olduğu için çok şanslı
![]()
Aayyy bendede öyle inann mide bulantım bitti ara ara bi yanma geçiyor amaaa o yemeğimle alakalıdır tabiii bende hep kendimi yorgun hissediyorumm başım zaten durmuyorr arada çatladı çatlıcak hale geliyor oda bebeğin büyümesinden kaynaklı diye duydumKızlar artık 11+2 Haftalık olduk hiç kusmam mide bulantısı olmadı ama son 3 gündür baş ağrım geçmiyor sürekli yorgun hissediyorum sizde de öyle mi?![]()
Yaaa çok teşekkür ederiz-C-A-N-A-N-
Jou B balkiz
ayaza
newnew
Elsa355
sweetgirlcandy
Gooseberry
Hepimizin günü kutlu olsun canımYaaaaa nasıl duygulandım canımm benimmm çok teşekkürrr ederiimmm
Başta bende öğretmenlerimiii oğretmenler gününü kutluyorumm en içten dileklerimlee hepinize kucakdolusu öpücüklerr olsunnn
Balkiz94
ayaza
-C-A-N-A-N-
newnew
sweetgirlcandy
Elsa355
Gooseberry
Benim de cildim aşırı kurumaya başladı sürekli yağ sürüyorumAayyy bendede öyle inann mide bulantım bitti ara ara bi yanma geçiyor amaaa o yemeğimle alakalıdır tabiii bende hep kendimi yorgun hissediyorumm başım zaten durmuyorr arada çatladı çatlıcak hale geliyor oda bebeğin büyümesinden kaynaklı diye duydumanne olmak kolay değill yüzümde kuruluklar olmaya başladı hatta hep nemlendirici sürüyorum
![]()
12. Haftada baş ve migren ağrısı olabiliyormuş uygulamada okumuştum.. geçmiş olsunKızlar artık 11+2 Haftalık olduk hiç kusmam mide bulantısı olmadı ama son 3 gündür baş ağrım geçmiyor sürekli yorgun hissediyorum sizde de öyle mi?![]()