• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bulantim olmadiğinda midem kaziniyor yemek yedikten yarim saat sonra basliyor sanki hic yememişim gibi.Böyle olan varmi aranizda?
Ben de yiyorum ama lezzet alamıyorum yemeklerden. Yedikten sonra midem bir değişik oluyor tokluk değil de sanki yanmayla karışık bir hissiyat. Yutak kısmı boğazım daralmış gibi hissediyorum bir de

😍 ilaç gibi walla canım her daim dolapta bulunması lazım bence
Ben kefiri pandemi başından beri tüketiyorum bağışıklığa mantara özellikle çok iyi geliyor. Probiyotik olduğu için sindirime de faydalı ayrıca anne karnında bebeğe kilo aldıran besinler arasındaydı kefir

-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- Jou Jou B balkiz ayaza ayaza newnew newnew Elsa355 Elsa355 sweetgirlcandy sweetgirlcandy Gooseberry Gooseberry

Grubumuzun değerli öğretmenleri;

Başta başöğretmen Atatürk olmak üzere,
Hepinizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!🌹

Aydınlığın anahtarı sizin ellerinizde, kaleminizde🙏

Bilmediğim, atladığım arkadaşlarım varsa onların da Öğretmenler Günü kutlu olsun🧡

iyi ki varsınız, iyi ki bu yolu seçmişsiniz🌹

Eklentiler

• FD7987AB-204D-4A95-8F74-D9F1EAB913CF.webp
    FD7987AB-204D-4A95-8F74-D9F1EAB913CF.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 33
  • E53D64DC-2006-404B-9041-871AEECD71CB.webp
    E53D64DC-2006-404B-9041-871AEECD71CB.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 25
-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- Jou Jou B balkiz ayaza ayaza newnew newnew Elsa355 Elsa355 sweetgirlcandy sweetgirlcandy Gooseberry Gooseberry

Bilmediğim, atladığım arkadaşlarım varsa onların da Öğretmenler Günü kutlu olsun🧡

Yaaaaa nasıl duygulandım canımm benimmm çok teşekkürrr ederiimmm 🌺😍🥺🌸
Başta bende öğretmenlerimiii oğretmenler gününü kutluyorumm en içten dileklerimlee hepinize kucakdolusu öpücüklerr olsunnn💋💋
Balkiz94 Balkiz94 ayaza ayaza -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- newnew newnew sweetgirlcandy sweetgirlcandy Elsa355 Elsa355 Gooseberry Gooseberry

Ay çok teşekkür ederiz efenim. 🥰
Çok mutlu oldum. ❤️

Öğretmenlik yapmadığım 2.öğretmenler günüm. 🥺
Biraz buruk tabii.

Sabırsızlıkla öğrencilerime kavuşmayı bekliyorum. 🤗

Ay çok teşekkür ederiz efenim. 🥰
Çok mutlu oldum. ❤️

Öğretmenlik yapmadığım 2.öğretmenler günüm. 🥺
Biraz buruk tabii.

Sabırsızlıkla öğrencilerime kavuşmayı bekliyorum. 🤗

Olsun, şurada aylar sonra kendi minnoşuna yapacaksın🧡 annesi öğretmen olduğu için çok şanslı🙏🧡

Merhaba Güzel Anneler,

Ben de dün 12+4 olduğu için dr gittim. İkili test vs. durumu. Doktor ense kalınlığını ölçtü, burun kemiğine baktı, bir sorun yok dedi çok şükür. İkili testi de arzu edersen yaptır dedi. Biraz düşündüm. Yaptırıp yaptırmama konusunu. Sonuçta ne olursa olsun minik civciv aramıza katılacak Allah nasip ederse. Yine de yaptırayım dedim. Kan verdim. Bir haftaya çıkacakmış sonuç. Cinsiyetle ilgili net bir şey söylemedi dr. Erkek gibi ama net gözükmüyor bir kaç haftaya belli olur dedi... Vicium diye bir vitamin verdi. Aslında vitaminlerim tam ama sanırım önlem olarak veriyorlar. Vicium, decavit ve de d vitamini verdi. Bunları iç her gün dedi. Biz de durumlar böyle. Sizler de umarım iyisinizdir. Çok sevgiler. Öpüyoruz sizleri.....
Çok sevindim herşey yolunda olmasına bende cuma ya aldım randevuyu cuma 17 öğrenicez inşallah cinsiyetini çok merak ediyorum 💭

Kızlar artık 11+2 Haftalık olduk hiç kusmam mide bulantısı olmadı ama son 3 gündür baş ağrım geçmiyor sürekli yorgun hissediyorum sizde de öyle mi? 🥲
Aayyy bendede öyle inann mide bulantım bitti ara ara bi yanma geçiyor amaaa o yemeğimle alakalıdır tabiii bende hep kendimi yorgun hissediyorumm başım zaten durmuyorr arada çatladı çatlıcak hale geliyor oda bebeğin büyümesinden kaynaklı diye duydum🤗 anne olmak kolay değill yüzümde kuruluklar olmaya başladı hatta hep nemlendirici sürüyorum🤭

Yaaa çok teşekkür ederiz 😍

Çok duygulandım 😢 iyi ki varsınız hepiniz 🥰

Aayyy bendede öyle inann mide bulantım bitti ara ara bi yanma geçiyor amaaa o yemeğimle alakalıdır tabiii bende hep kendimi yorgun hissediyorumm başım zaten durmuyorr arada çatladı çatlıcak hale geliyor oda bebeğin büyümesinden kaynaklı diye duydum🤗 anne olmak kolay değill yüzümde kuruluklar olmaya başladı hatta hep nemlendirici sürüyorum🤭
Benim de cildim aşırı kurumaya başladı sürekli yağ sürüyorum ☺️☺️ Büyüdüğünden ağrıyorsa çekeriz tabii yapacak bir şey yok ☺️

Back
X