- 25 Ağustos 2019
- 62.867
- 121.223
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #11.761
Heee tamammcanummYok kuzum, Cumartesi tam 11+0 inşallah.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee tamammcanummYok kuzum, Cumartesi tam 11+0 inşallah.![]()
Bana 30 u gibi gel dedi ama önümüzdeki persembeden önce gidemem 2 günden bir şey olmaz herhalde dimiSeni ne zaman gel dediki peki canımm herhde ikili test isticek
Ha ben görmediydim zahmet olmazsa benim erkekti dimi Ramzi'ye göre
Kaçta kaç oldu şimdi![]()
Attim ama bende hatırlamıyorum dur atayım da beni de kaydetBaktım da seninkini göremedim canım yaa, ya göndermedin usg’yi, ya da ben kaydetmedim.![]()
Karından bu ilk kalp atışı duyduğumuz zaman![]()
ya bir de cinsiyeti belli olan arkadaşlar kalp atışını kaç duymuştunuz hatırlıyor musunuz ? bazen kalp atışı da belli ediyor diyorlar
Bende ekran görüntüsü aldım bu sefer unutmam artık sağol kuzum bakalım çıkacak mıErkek canım.
Ben bu görüntüye bakmıştım, hatırlıyorum.
Demek ben kaydetmemişim.![]()
Avene yüz ve vücut ürünlerini severek kullanıyorum ama şampuanını beğenememiştim ben. Insight kullanıyorum şampuanAvene’nin şampuanlarından denediniz mi hiç?? Ben tüm cilt bakım ürünlerimi değiştirdim şampuanı atlamışımavene şampuan için kötü yorum yazmışlar kullandıysan paylaşır mısın
![]()
Bilmiyorum ki bugün bana 10 günde çıkıyor dedi ama o kadar uzun sürmez bence altı üstü iki hormona bakılmıyor mu niye o kadar sürsünHee tamam canımm özeldeydin sandım da ondan sordum bende özele gidiyorum ama genede mutlaka orda ettiririmm artıkk 2 günde çıkıyor dimi
135 altı erkek 140 üstü kız diyorlar genelde. o zaman buna göre senin ki tutmuş :)benim ilk haftalarda 130 du yanlış hatırlamıyosam cinsiyeti erkek
Yaa benimde ilk günden beri pürüzsüz cildim.vardi ama dünden beri çenemde dudak kenarında 2 tane sivilce cikti. Ramzi erkek diyordu, sivilce çıkınca acaba kız mı diyorum şuanYüzümde bi dolu sivilce çıktı canım, bi tanesi yanağımda da gözüme o kadar yakın ki.
Alnım da çok fena.
Bacaklarım kupkuru, kepek kepek dökülüyo artık.
Ay kız mı yoksa? Çin takvimi mi tuttu acaba?![]()
Maşallah canımm ne güzel darısı bizimkilereErkeğe benziyor dedi. Ay valla doktor baya çabaladı bakmak için çünkü öyle böyle değil
Çok teşekkür ederim
Kız valla zıp zıp şok olduk sabahın köründe ne bu enerji
Valla 12.haftayı bekledi benim doktor anladığım kadarıyla garanti olsun diye![]()
Ohhh maşallah ne güzel haberler var bugün çok şükürSelaaamm,
ben kontrolden çıktım, ikili test için kan alındı, sonuçları iki gün içinde çıkar denildi, detaylı kontrolde de ensesini vs ölçtüler, her şey yolundaymış, kan sonucu da çıkınca arayacaklar
bu arada 1,5 haftadır maşallah iyi yerken, bugün kontrole gitmeden çıkardımheyecandan olsa gerek
fotolarda görüldüğü üzere parmak emenler kulübünden, aç kaldı yavrucak
bu aradasweetgirlcandy sana helâl olsun be
%90 erkek dedi
Ramzi Bey'ciğimin önünde saygıyla eğiliyorum![]()
Benimde öyle yanaklar kabardı burun kenarları kuruduYaaaa benim kupkuruuuu![]()
Gözün aydın canım çok şükürKizlarrrrr test sonuclarim geldi. Rabbime binlerce şükür olsun sağlıklıymıs evladim. Ve cinsiyetini de öğrendik kiramzi doğru çıktı
![]()
Çok teşekkür ederim canim. Allah sağlıkla kucağımız da gördüğümüz günleri de hepimize nasip etsinMaşallah canımm ne güzel darısı bizimkilere
Ohhh maşallah ne güzel haberler var bugün çok şükür
Benimde öyle yanaklar kabardı burun kenarları kurudu
Gözün aydın canım çok şükür![]()
aslında o belli olmuyor. çünkü kuzenimin 9 ay boyunca cildi çok bozuktu sivilcelerden yüzü gözükmüyordu neredeyse ama erkek doğurdu hahaYaa benimde ilk günden beri pürüzsüz cildim.vardi ama dünden beri çenemde dudak kenarında 2 tane sivilce cikti. Ramzi erkek diyordu, sivilce çıkınca acaba kız mı diyorum şuan![]()
135 altı erkek 140 üstü kız diyorlar genelde. o zaman buna göre senin ki tutmuş :)
benim ki yine arada kaldı ya doktor bana 140 civarları demişti adhasdkaslja ay yok ben bu çocuğun cinsiyetini öğrenemicem hahahaha
Amin canım hepimize nasip etsin Rabbim sağlıkla kavuşmayıGözünaydınSağlıkla kavuş bebeğine
![]()