• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Alıntı yapınca eki çıkmamış -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- 🙂 bıdığım bu😇

Canım emin değilim, nubu tam çıkmamış.
Şu gördüğüm şey nub ise erkek. 😉
C145565E-F277-4629-B6EE-F25F2F47FD4A.webp

Avene’nin şampuanlarından denediniz mi hiç?? Ben tüm cilt bakım ürünlerimi değiştirdim şampuanı atlamışım😓 avene şampuan için kötü yorum yazmışlar kullandıysan paylaşır mısın🙏🏻🙏🏻
Avene yüz ve vücut ürünlerini severek kullanıyorum ama şampuanını beğenememiştim ben. Insight kullanıyorum şampuan

benim ilk haftalarda 130 du yanlış hatırlamıyosam cinsiyeti erkek
135 altı erkek 140 üstü kız diyorlar genelde. o zaman buna göre senin ki tutmuş :)
benim ki yine arada kaldı ya doktor bana 140 civarları demişti adhasdkaslja ay yok ben bu çocuğun cinsiyetini öğrenemicem hahahaha

Yüzümde bi dolu sivilce çıktı canım, bi tanesi yanağımda da gözüme o kadar yakın ki. 🙈
Alnım da çok fena. 🙈

Bacaklarım kupkuru, kepek kepek dökülüyo artık.

Ay kız mı yoksa? Çin takvimi mi tuttu acaba? 😂
Yaa benimde ilk günden beri pürüzsüz cildim.vardi ama dünden beri çenemde dudak kenarında 2 tane sivilce cikti. Ramzi erkek diyordu, sivilce çıkınca acaba kız mı diyorum şuan 😄

Erkeğe benziyor dedi. Ay valla doktor baya çabaladı bakmak için çünkü öyle böyle değil 😂😂

Çok teşekkür ederim 🥰

Kız valla zıp zıp şok olduk sabahın köründe ne bu enerji 😂😂😂

Valla 12.haftayı bekledi benim doktor anladığım kadarıyla garanti olsun diye😂
Maşallah canımm ne güzel darısı bizimkilere 🧿🥰
Selaaamm,

ben kontrolden çıktım, ikili test için kan alındı, sonuçları iki gün içinde çıkar denildi, detaylı kontrolde de ensesini vs ölçtüler, her şey yolundaymış, kan sonucu da çıkınca arayacaklar ✌️😇

bu arada 1,5 haftadır maşallah iyi yerken, bugün kontrole gitmeden çıkardım😳 heyecandan olsa gerek🚀

fotolarda görüldüğü üzere parmak emenler kulübünden, aç kaldı yavrucak😂

bu arada sweetgirlcandy sweetgirlcandy sana helâl olsun be👏

%90 erkek dedi🙈

Ramzi Bey'ciğimin önünde saygıyla eğiliyorum🚀😂
Ohhh maşallah ne güzel haberler var bugün çok şükür 🧿🥰
Yaaaa benim kupkuruuuu 🙄
Benimde öyle yanaklar kabardı burun kenarları kurudu 😏😊
Kizlarrrrr test sonuclarim geldi. Rabbime binlerce şükür olsun sağlıklıymıs evladim. Ve cinsiyetini de öğrendik ki💕🥳 ramzi doğru çıktı ☺️☺️
Gözün aydın canım çok şükür 🙏🥰

Maşallah canımm ne güzel darısı bizimkilere 🧿🥰

Ohhh maşallah ne güzel haberler var bugün çok şükür 🧿🥰

Benimde öyle yanaklar kabardı burun kenarları kurudu 😏😊

Gözün aydın canım çok şükür 🙏🥰
Çok teşekkür ederim canim. Allah sağlıkla kucağımız da gördüğümüz günleri de hepimize nasip etsin 🤲 Amin.

Yaa benimde ilk günden beri pürüzsüz cildim.vardi ama dünden beri çenemde dudak kenarında 2 tane sivilce cikti. Ramzi erkek diyordu, sivilce çıkınca acaba kız mı diyorum şuan 😄
aslında o belli olmuyor. çünkü kuzenimin 9 ay boyunca cildi çok bozuktu sivilcelerden yüzü gözükmüyordu neredeyse ama erkek doğurdu haha

135 altı erkek 140 üstü kız diyorlar genelde. o zaman buna göre senin ki tutmuş :)
benim ki yine arada kaldı ya doktor bana 140 civarları demişti adhasdkaslja ay yok ben bu çocuğun cinsiyetini öğrenemicem hahahaha

Ben ona çok güvenmiyorum canım yaa, çünkü kalp atışını ne zaman duyduğuna göre değişir o.
Ben 5+4’te duydum, 89’du mesela. 🤗

A8D22BF8-B988-4F1C-9B97-FAF0529F5DD5.webp

Back
X