- 25 Ağustos 2019
- 62.867
- 121.223
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #11.801
Yok iki günden birşey olmaz kuzumm git tabiiBana 30 u gibi gel dedi ama önümüzdeki persembeden önce gidemem 2 günden bir şey olmaz herhalde dimi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok iki günden birşey olmaz kuzumm git tabiiBana 30 u gibi gel dedi ama önümüzdeki persembeden önce gidemem 2 günden bir şey olmaz herhalde dimi![]()
Valla çok şükür 1.5 gün sürdü kesildi. Teyzem falan alerjidir o zaman dediler de bilmiyorum grip gibiydim.Sen daha iyisin demi kuzum. griple aran nasıl
Ben beklerim heralde ya bakalım duruma göreBen bekleyemem o kadar , bir bahaneyle giderim minnagimi görmeye![]()
Ay ben karıştırmışım avedayı sormak istemiştim avene değil. Ama cevabımı aldım insight bi bakim ben de. TenkuAvene yüz ve vücut ürünlerini severek kullanıyorum ama şampuanını beğenememiştim ben. Insight kullanıyorum şampuan
Her gidişimde dört hafta sonra gel dediler ama hiç bekleyemedim hajsjshhs çatlıyorum meraktan. Yine napar eder gideriz benceDoktor bana 16. haftada mı 18. haftada mı ne gel dedi ama hangisiydi hatırlamıyorum.
Hazır olun 1-1.5 ayda bir gitmeye![]()
Çoook teşekkürler canım-C-A-N-A-N-
Jou @balkiz @ayaza @newnew
Elsa355
sweetgirlcandy @Gooseberry
Grubumuzun değerli öğretmenleri;
Başta başöğretmen Atatürk olmak üzere,
Hepinizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!
Aydınlığın anahtarı sizin ellerinizde, kaleminizde
Bilmediğim, atladığım arkadaşlarım varsa onların da Öğretmenler Günü kutlu olsun
iyi ki varsınız, iyi ki bu yolu seçmişsiniz![]()
Aa gerçekten mi bende elledim bugün aman AllahımKızlar aklıma bir şey takıldı inşallah batıl inançtırmalum öğretmenler günü olunca öğrencim gül getirmiş sağ olsun ben de hiç düşünmeden bir güzel dokunup kokladım. Bazı arkadaşlar da keşke yapmasaydın leke olur bebekte gibi şeyler söyledi var mı bu konuda çevrenizde sorun yaşayan
inşallah yoktur
![]()
Kızlar aklıma bir şey takıldı inşallah batıl inançtırmalum öğretmenler günü olunca öğrencim gül getirmiş sağ olsun ben de hiç düşünmeden bir güzel dokunup kokladım. Bazı arkadaşlar da keşke yapmasaydın leke olur bebekte gibi şeyler söyledi var mı bu konuda çevrenizde sorun yaşayan
inşallah yoktur
![]()
Gerçek değildir inşallah diye düşünmek istiyorumAa gerçekten mi bende elledim bugün aman Allahım
Ayy hadi öyle olsun inşallahbence hiçbir şey olmaz, o zaman bütün öğretmenlerin çocuklarında olması lâzım![]()
İşte ben şuan hem muayene parası veriyorum doğumada 6000 derse bakalım nolucak keşke bizdede paket falan olsaydı baştan anlaşmak çok daha iyiBende bugün gittim bana folik asit bitince imom omega ya başla dedi
Oy kuzum yaa geçmiş olsun
Ben doğum paketi aldım 6.000 liraya. Valla zam gelebilir her şey artıyor. Özellikle ocaktan sonra
İlk haftalarda yaptırdık çoğumuz senin doktor niye bu kadar geç istemiş ki. İgM şu anda geçirip geçirmediğine bakmak için. Ben igG lere de baktırdım geçmişte geçirmiş miyim diye
Ay sevindim valla ya bebeğin iyi olmasına. İnsan unutuyor her şeyi doktora gidince. İnşallah bundan sonra bi sıkıntı yaşamazsın
Ben bekliyorum ya sadece 1 kere belirtilerim gidince bi anda korkup 1 hafta erken gitmiştimHer gidişimde dört hafta sonra gel dediler ama hiç bekleyemedim hajsjshhs çatlıyorum meraktan. Yine napar eder gideriz bence![]()
TeyzemKızlar aklıma bir şey takıldı inşallah batıl inançtırmalum öğretmenler günü olunca öğrencim gül getirmiş sağ olsun ben de hiç düşünmeden bir güzel dokunup kokladım. Bazı arkadaşlar da keşke yapmasaydın leke olur bebekte gibi şeyler söyledi var mı bu konuda çevrenizde sorun yaşayan
inşallah yoktur
![]()
Yaa yerim cinsiyet kesinleştimi kuzuBugün gittim doktora ense kalınlığı falan gayet güzel dedi. Ama ben şok bebek bildiğin kuduruyordu. Ayaklarıyla ittirip zıplıyordu muayene boyunca. Doktor zor baktı. Aşırı hareketli dediDedim kuduruk olacak
Imom Omega
Magnezyum
D Vitamini
Demir ilacı verdi birde
Bizim de kampanya varmış. Doğum zaten 4-5 bin lira çok uyguna geliyor demişti hastane sahibi gerçekten de öyle. Hem muayene hem tahliller doğumda 6 bin çok fazla ya. Sağlık sigortalarına baktın mı peki fiyatlar ne civardaİşte ben şuan hem muayene parası veriyorum doğumada 6000 derse bakalım nolucak keşke bizdede paket falan olsaydı baştan anlaşmak çok daha iyi
Bugün sormayı unuttum o şokla bebek zıpladıkça şaşırdıkYaa yerim cinsiyet kesinleştimi kuzu
Ramziye göre kız dedi canan bakalım ne olacak cumartesi gidicem belli eder belkiKızmıı yokssaaammmm![]()
Ya düşün aylık 200 muayene versen 1000 tl civarı yine ee arada tahlillerde olucak şuan hiç bişeye bakamadım yani bunlar da kulaktan dolma bilgiler en net doktorla konuşucam benim doktor normalde fiyatlara yardımcı oluyor bakalım ne dicek banaBizim de kampanya varmış. Doğum zaten 4-5 bin lira çok uyguna geliyor demişti hastane sahibi gerçekten de öyle. Hem muayene hem tahliller doğumda 6 bin çok fazla ya. Sağlık sigortalarına baktın mı peki fiyatlar ne civarda
Erkek erkek o belli bide hareketleri hissetmeye başlasak off en güzeliBugün sormayı unuttum o şokla bebek zıpladıkça şaşırdıkErkek demişti cuma günü bence doğru o