• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- Jou Jou @balkiz @ayaza @newnew Elsa355 Elsa355 sweetgirlcandy sweetgirlcandy @Gooseberry

Grubumuzun değerli öğretmenleri;

Başta başöğretmen Atatürk olmak üzere,
Hepinizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun!🌹

Aydınlığın anahtarı sizin ellerinizde, kaleminizde🙏

Bilmediğim, atladığım arkadaşlarım varsa onların da Öğretmenler Günü kutlu olsun🧡

iyi ki varsınız, iyi ki bu yolu seçmişsiniz🌹
Çoook teşekkürler canım 😘😘çook mutlu oldum 🤩🙃iyi ki varsınız ♥️ ben de öğrermen arkadaşlarımın gününü kutluyorum 🤗🤗

Kızlar aklıma bir şey takıldı inşallah batıl inançtır 🙃malum öğretmenler günü olunca öğrencim gül getirmiş sağ olsun ben de hiç düşünmeden bir güzel dokunup kokladım. Bazı arkadaşlar da keşke yapmasaydın leke olur bebekte gibi şeyler söyledi var mı bu konuda çevrenizde sorun yaşayan 🤔inşallah yoktur 😊

Kızlar aklıma bir şey takıldı inşallah batıl inançtır 🙃malum öğretmenler günü olunca öğrencim gül getirmiş sağ olsun ben de hiç düşünmeden bir güzel dokunup kokladım. Bazı arkadaşlar da keşke yapmasaydın leke olur bebekte gibi şeyler söyledi var mı bu konuda çevrenizde sorun yaşayan 🤔inşallah yoktur 😊
Aa gerçekten mi bende elledim bugün aman Allahım

bence hiçbir şey olmaz, o zaman bütün öğretmenlerin çocuklarında olması lâzım😂😂

Kızlar merhaba ikili test istemişti doktorum eşimle hiç yaptırma taraftarı değiliz ama bi yandanda yaptırmamakla hatamı ederiz düsünceside yokluyo beni arada, napsak bilemiyorum kafam çok karışık

Bende bugün gittim bana folik asit bitince imom omega ya başla dedi

Oy kuzum yaa geçmiş olsun

Ben doğum paketi aldım 6.000 liraya. Valla zam gelebilir her şey artıyor. Özellikle ocaktan sonra

İlk haftalarda yaptırdık çoğumuz senin doktor niye bu kadar geç istemiş ki. İgM şu anda geçirip geçirmediğine bakmak için. Ben igG lere de baktırdım geçmişte geçirmiş miyim diye

Ay sevindim valla ya bebeğin iyi olmasına. İnsan unutuyor her şeyi doktora gidince. İnşallah bundan sonra bi sıkıntı yaşamazsın
İşte ben şuan hem muayene parası veriyorum doğumada 6000 derse bakalım nolucak keşke bizdede paket falan olsaydı baştan anlaşmak çok daha iyi

Her gidişimde dört hafta sonra gel dediler ama hiç bekleyemedim hajsjshhs çatlıyorum meraktan. Yine napar eder gideriz bence😁😁
Ben bekliyorum ya sadece 1 kere belirtilerim gidince bi anda korkup 1 hafta erken gitmiştim :KK48:
Teyzem

Yazmıştım daha öncede hatta gülü koklamış dokunmuş sonra elini göbeğine silmiş çocuğunun göbeğinde kırmızı uzunlamasına hafif leke varmış. Valla onun yalancısıyım :KK48:

Bugün gittim doktora ense kalınlığı falan gayet güzel dedi. Ama ben şok bebek bildiğin kuduruyordu. Ayaklarıyla ittirip zıplıyordu muayene boyunca. Doktor zor baktı. Aşırı hareketli dedi😂😂 Dedim kuduruk olacak🤭

Imom Omega
Magnezyum
D Vitamini
Demir ilacı verdi birde
Yaa yerim cinsiyet kesinleştimi kuzu

İşte ben şuan hem muayene parası veriyorum doğumada 6000 derse bakalım nolucak keşke bizdede paket falan olsaydı baştan anlaşmak çok daha iyi
Bizim de kampanya varmış. Doğum zaten 4-5 bin lira çok uyguna geliyor demişti hastane sahibi gerçekten de öyle. Hem muayene hem tahliller doğumda 6 bin çok fazla ya. Sağlık sigortalarına baktın mı peki fiyatlar ne civarda

Bizim de kampanya varmış. Doğum zaten 4-5 bin lira çok uyguna geliyor demişti hastane sahibi gerçekten de öyle. Hem muayene hem tahliller doğumda 6 bin çok fazla ya. Sağlık sigortalarına baktın mı peki fiyatlar ne civarda
Ya düşün aylık 200 muayene versen 1000 tl civarı yine ee arada tahlillerde olucak şuan hiç bişeye bakamadım yani bunlar da kulaktan dolma bilgiler en net doktorla konuşucam benim doktor normalde fiyatlara yardımcı oluyor bakalım ne dicek bana

Back
X