• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay ben bunu bilmiyordum seçildiğini. Otomatik bel altı sanıyordum. Tüm anestezi kim ister yaa o an bebeğimi görmek isterim hemen:KK43:
Ama duruma göre değişiyor korkan var belden uyuşturmak istemiyor. Tansiyonu yüksek olan oluyor falan duruma göre değişir o kuzum
Biz başından beri buradayız canım, konuların birleştiği ile ilgili bir şey söylemedi sweetgirlcandy sweetgirlcandy 🙃

Yeni açmışlardır belki onu. 😉

Aynı anda vardı ikisi de ben ikisine de yazıyordum. O yok olmuş 😂
Dün kazen yazdı da sanırım diğeri kapatılmış neden bilmiyorum biz popüler olduğumuz için kaldık heralde🤭

Kızlar sizinde karnınızda gerginlik olmaya başladımı. Dik durmaya çalıştığımda yada hafif gerindiğimde bişey beni aşağıya doğru çekiyo sanki artık hiç dik duramıcakmıyız acaba :))
Bende yok. Ama gece yüz üstü yatarken mesela komidindeki telefona uzanıyorum ya göbek deliğimin üst kısmı geriliyor gibi oluyor 😂

canım buna kadar seçmek çok saçma. Zaten genel anesteziyi doğumda çoğu kişi tercih etmiyor. doktor bir zorunluluk görürse ya da sağlık durumuna göre karar veriyor anestezi şekline. sigortalar da iyice saçmaladı artık. Nerden bilebilirsin ki normal mi sezeryan mı sezeryan ise lokal mi genel mi.. Saçmalık.
Yaa bence de aşırı saçma ve imkansız bişi ben normal doğuracam diyince doğuruluyor mu sanki…şöyle oluyormuş; şimdi ben normal dedim ama sezaryen doğurdum ya doğurduğum tarihte sezaryen doğum olarak yeni sigorta poliçesi düzenleniyormuş , aradaki fark kadar ödeme yapıyormuşum… bu sigorta işlerine hiç güvenmiyorum daha yaptırmadan Fark çıkardılar hajsjshsjsjs

Kuzum muhtemelen geçerli olmayacak 1 yıldan önce olduğu için. Sigortacı gerçekten karaktersizmiș resmen kandırmış

Kanda sıkıntı olmaz ama belki ultrasonda bebek biraz daha büyüsün bakalım diyebilir bana öyle dedi🤭

Hayırlısıyla inşallah o günlerde gelecek 🥰

Ben pek bir şey yiyemiyorum kilo almışım ama annem vermişsin diyor 🤭 Aynı bende yarım saat 1 saat sonra acıkıyorum.

Güzel haberlerle gel inşallah canım cumartesi günü 🤗
Aynı düzeyde yiyorum ama ben de almışım anlamadım bu işi😁

İki tane vardı 22 Haziran anneleri
Konusu konular mı birleşti ?
Haziran 2021 olmasın o?? Ben de hiç görmedim Çünkü 2022 Haziran başka🥸🥸 belki de birleşmiştir😇 ama biz hep buradayız hajsjshsh
Ama duruma göre değişiyor korkan var belden uyuşturmak istemiyor. Tansiyonu yüksek olan oluyor falan duruma göre değişir o kuzum

Dün kazen yazdı da sanırım diğeri kapatılmış neden bilmiyorum biz popüler olduğumuz için kaldık heralde🤭
Ben bilmiyordum yA doğru tansiyon falan olabilir:(( Allah yardımcısı olsun herkesin
Kızlar sizinde karnınızda gerginlik olmaya başladımı. Dik durmaya çalıştığımda yada hafif gerindiğimde bişey beni aşağıya doğru çekiyo sanki artık hiç dik duramıcakmıyız acaba :))
Benim de oluyo acayip bi de bi ağrı mı desem sancı mı desem birden bişi saplanıyo daha önce yaşamadığm bişi acaba hareket mi ediyo ama daha çok küçük anlamadım🙈 bi da benim de göbeğimde tüy müy yoktu ince ince tüylenmiş yaa bunlar dökülecektir umarım🙈🙈🙈

Benim karnımda gerginlik yok ama sanki göbeğim iyice çıktı.

Bebek değil tabii ki, göbek bu. 😉
Farkındayım yani.

Bu arada sanırım niyet ettim dişimi kırmaya. 😂😂😂

Dün akşamdan beri avuç avuç beyaz leblebi yiyorum. 🙈
Yalnız birazcık da bebek olabilir:)))) bebek daha minik olsa da rahim ortalama greyfurt kadar oluyormuş bu haftalarda:))))) benim de sanki bi tık çıktı pantolonlarım çok sıkıyo. Eyvah diyorum🙈🙈🙈🙈

Back
X