- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #12.061
Erkek mi görünüyordu bana da kız dediniz bakalım yarın 17 de öğrenicez
Hadi bakalım, hayırlısı canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek mi görünüyordu bana da kız dediniz bakalım yarın 17 de öğrenicez
Aynı anda vardı ikisi de ben ikisine de yazıyordum. O yok olmuşBiz başından beri buradayız canım, konuların birleştiği ile ilgili bir şey söylemedisweetgirlcandy
Yeni açmışlardır belki onu.![]()
Aynen bakalım o gün gelsin de hayırlısıylaKapi süsü tabi kendin yaparsın kuzumm yada çokgüzel satılıyorya alırsın instada
Ama duruma göre değişiyor korkan var belden uyuşturmak istemiyor. Tansiyonu yüksek olan oluyor falan duruma göre değişir o kuzumAy ben bunu bilmiyordum seçildiğini. Otomatik bel altı sanıyordum. Tüm anestezi kim ister yaa o an bebeğimi görmek isterim hemen![]()
Biz başından beri buradayız canım, konuların birleştiği ile ilgili bir şey söylemedisweetgirlcandy
Yeni açmışlardır belki onu.![]()
Dün kazen yazdı da sanırım diğeri kapatılmış neden bilmiyorum biz popüler olduğumuz için kaldık heraldeAynı anda vardı ikisi de ben ikisine de yazıyordum. O yok olmuş![]()
İki tane vardı 22 Haziran anneleri
Konusu konular mı birleşti ?
Bütün akrabalarim nilüfer de, beşevler ataevler nilüfer çok büyük . Hemserimaaa Nilüferdeyim ben
ben de bursadan birisini görünce daha mutlu oluyorum :)Bütün akrabalarim nilüfer de, beşevler ataevler nilüfer çok büyük . Hemserimmemleketimden birilerini tanımak çok güzel
ben de gerginlik değilde ufak ufak kaşıntı olmaya başladı nedenseKızlar sizinde karnınızda gerginlik olmaya başladımı. Dik durmaya çalıştığımda yada hafif gerindiğimde bişey beni aşağıya doğru çekiyo sanki artık hiç dik duramıcakmıyız acaba :))
ben de gerginlik değilde ufak ufak kaşıntı olmaya başladı nedense
ben de bursadan birisini görünce daha mutlu oluyorum :)
Bende yok. Ama gece yüz üstü yatarken mesela komidindeki telefona uzanıyorum ya göbek deliğimin üst kısmı geriliyor gibi oluyorKızlar sizinde karnınızda gerginlik olmaya başladımı. Dik durmaya çalıştığımda yada hafif gerindiğimde bişey beni aşağıya doğru çekiyo sanki artık hiç dik duramıcakmıyız acaba :))
kızzz uzanma öylee. dikkat et :)Bende yok. Ama gece yüz üstü yatarken mesela komidindeki telefona uzanıyorum ya göbek deliğimin üst kısmı geriliyor gibi oluyor![]()
Yaa bence de aşırı saçma ve imkansız bişi ben normal doğuracam diyince doğuruluyor mu sanki…şöyle oluyormuş; şimdi ben normal dedim ama sezaryen doğurdum ya doğurduğum tarihte sezaryen doğum olarak yeni sigorta poliçesi düzenleniyormuş , aradaki fark kadar ödeme yapıyormuşum… bu sigorta işlerine hiç güvenmiyorum daha yaptırmadan Fark çıkardılar hajsjshsjsjscanım buna kadar seçmek çok saçma. Zaten genel anesteziyi doğumda çoğu kişi tercih etmiyor. doktor bir zorunluluk görürse ya da sağlık durumuna göre karar veriyor anestezi şekline. sigortalar da iyice saçmaladı artık. Nerden bilebilirsin ki normal mi sezeryan mı sezeryan ise lokal mi genel mi.. Saçmalık.
Aynı düzeyde yiyorum ama ben de almışım anlamadım bu işiKuzum muhtemelen geçerli olmayacak 1 yıldan önce olduğu için. Sigortacı gerçekten karaktersizmiș resmen kandırmış
Kanda sıkıntı olmaz ama belki ultrasonda bebek biraz daha büyüsün bakalım diyebilir bana öyle dedi
Hayırlısıyla inşallah o günlerde gelecek
Ben pek bir şey yiyemiyorum kilo almışım ama annem vermişsin diyorAynı bende yarım saat 1 saat sonra acıkıyorum.
Güzel haberlerle gel inşallah canım cumartesi günü![]()
Haziran 2021 olmasın o?? Ben de hiç görmedim Çünkü 2022 Haziran başkaİki tane vardı 22 Haziran anneleri
Konusu konular mı birleşti ?
Ben bilmiyordum yA doğru tansiyon falan olabilirAma duruma göre değişiyor korkan var belden uyuşturmak istemiyor. Tansiyonu yüksek olan oluyor falan duruma göre değişir o kuzum
Dün kazen yazdı da sanırım diğeri kapatılmış neden bilmiyorum biz popüler olduğumuz için kaldık heralde![]()
Benim de oluyo acayip bi de bi ağrı mı desem sancı mı desem birden bişi saplanıyo daha önce yaşamadığm bişi acaba hareket mi ediyo ama daha çok küçük anlamadımKızlar sizinde karnınızda gerginlik olmaya başladımı. Dik durmaya çalıştığımda yada hafif gerindiğimde bişey beni aşağıya doğru çekiyo sanki artık hiç dik duramıcakmıyız acaba :))
Yalnız birazcık da bebek olabilir:)))) bebek daha minik olsa da rahim ortalama greyfurt kadar oluyormuş bu haftalarda:))))) benim de sanki bi tık çıktı pantolonlarım çok sıkıyo. Eyvah diyorumBenim karnımda gerginlik yok ama sanki göbeğim iyice çıktı.
Bebek değil tabii ki, göbek bu.
Farkındayım yani.
Bu arada sanırım niyet ettim dişimi kırmaya.
Dün akşamdan beri avuç avuç beyaz leblebi yiyorum.![]()
benim hafiften göbişim çıkmış :) :)Benim karnımda gerginlik yok ama sanki göbeğim iyice çıktı.
Bebek değil tabii ki, göbek bu.
Farkındayım yani.
Bu arada sanırım niyet ettim dişimi kırmaya.
Dün akşamdan beri avuç avuç beyaz leblebi yiyorum.![]()