• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Öyle deme ya. Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri çamaşır katlamak dışında iş yapmadım evde. Çok ısrar ettim ama kızdı. Haddini bil otur oturduğun yerde dedi.😂 Eminim birçok baba elinden gelse taşımak için gönüllü olurdu. 🥰🥰
Evet, çok doğru canım. 👌
Biz güvenip vermezdik ama. 😂

Burda neler oluyorr nelerr hiç şasırmaamm 😀
Valla ya😂
yaa nasıl onu ben bilmiyorum, sayfayı geri geri yaparak bi şeyler okudum🙈 halla hallaa olaylar olaylar bi kişiden daha şüphelenmişler ama ulrason resimlerini falan göremedim asıl olaylar biraz daha geride galiba😂
Konuya gir. Konunun üstünde 3 nokta var ya ona bas. Orda kimler kimler yazdı var ona gir. Zaten en üstteki en çok mesajı olan kullanıcı onun mesaj sayısına bas. Oraya yazdığı mesajlar çıkıyor. Eskilerden başla 😂😂😂
10 gündür aynı durumdayım. Özellikle yürüyünce çok kötü oluyor. Okuldan eve taksiyle geliyorum mecbur. 2 kere yürüdüm. Eve gelip duşun altında bildiğin salya sümük ağladım. Magnezyum falan da başladım ama en hafif yürüyüşte adım atmak zulüm oluyor.😣
Ayy bende yürürken özellikle hafif oluyor aşırı değil de. Demek ki normal o zaman bu durum.
Ben de normalde aşırı duygusalımdır bu süreçte birden kesildi 😂😂geçen gün günde 2 kez kustuğum için sinirden ağladım sadece 😂😂😂
😂
Ay uzunca bir süre hesabı stalkladım. 😂
Aman Allahımmmmm, neler neler.
Boşanma sürecindeymiş, iddet süresi bekleniyormuş, bebek sevgilisindenmiş, eğer mahkemeye giderse hamile olduğu anlaşılınca bebek kocasının üzerine olacakmış falan falan... 🙈
Beynim yandı.
Ay acaba dizi senaristi falan mı, dizi tutar mı diye kamuoyu yoklaması mı yapıp çekti gitti. 😂😂😂
Kafamda deli sorular. 😂

.
İkiz gebelik sonra diğer keseden dolayı 3 uz gebelik olduğunu okudun mu 😂 Ha bir de tek kesedekinin kalp atışı yokmuş haftalar sonra tekrar atmış falan 😂
Hangi yerde var ifşa merak ettim baktım bu postun 457 sine yok bişi
Temmuz temmuz 😂😂

Ay yok artık. 😂😂😂
Lütfen gruplara artık TC kimlik numarası ile giriş yapsın herkes. 😂😂😂
Bu nedir yaa. 🙈
Ne kadar işsiz insan var. 🙈
Yani Mayıs grubunu önden okuyayım da bir şey öğreneyim bile o kadar zor geldi ki, bir kere açıp bakmadım. 😂

.

yani aslında bence şu olabilirmiş; bu kadınlar kulübüne girerken en azından tc kimlik istenebilir, kayıt olurken. En azından böyle olayların önüne geçilir, hatırlamıyorum kayıt olurken verdik mi ama olsa güzel olur ✌️

Öyle deme ya. Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri çamaşır katlamak dışında iş yapmadım evde. Çok ısrar ettim ama kızdı. Haddini bil otur oturduğun yerde dedi.😂 Eminim birçok baba elinden gelse taşımak için gönüllü olurdu. 🥰🥰
Oyyy kıyamam şimdi bi yumuşadım bak😋😋 bizimkilere lafım yok zaten çok şükür diyelim🙏🏻 Ama bazılarına hala sinir oluyorum🤣🤣

İkiz gebelik sonra diğer keseden dolayı 3 uz gebelik olduğunu okudun mu 😂 Ha bir de tek kesedekinin kalp atışı yokmuş haftalar sonra tekrar atmış falan 😂

Oralara kadar gelemedim canım. 😂
Ay çok şükür, ne kadar da normal bir grubumuz var. 🙏

Jou Jou , canım benim, SAT 12 gün gecikse o gruptaydık ikimiz de. 🙈

.

Ya bazı kocalar gerçekten sinir ediyor beni. Üstüme vazife değil ama üzülüyorum yani. Arkadaşımın bebeği oldu gece uyumuyormuş biraz bak da uyuyum nolur diyince napıyım emziriyim mi falan diyormuş. İsyanım kayıtsız şartsız hizmet bekleyen erkeklere😡 bizimkiler pırlanta bence onların yanında🧿🧿

yani aslında bence şu olabilirmiş; bu kadınlar kulübüne girerken en azından tc kimlik istenebilir, kayıt olurken. En azından böyle olayların önüne geçilir, hatırlamıyorum kayıt olurken verdik mi ama olsa güzel olur ✌️

TC numarası belki çok ütopik ama en azından cep telefonu istenip doğrulama kodu gönderilebilirmiş.

Yani sırf bunun için bir insan kırk kere telefon hattı almaz heralde. 😉

.

Ya bazı kocalar gerçekten sinir ediyor beni. Üstüme vazife değil ama üzülüyorum yani. Arkadaşımın bebeği oldu gece uyumuyormuş biraz bak da uyuyum nolur diyince napıyım emziriyim mi falan diyormuş. İsyanım kayıtsız şartsız hizmet bekleyen erkeklere😡 bizimkiler pırlanta bence onların yanında🧿🧿
Öyle seymii olurrr emzirmek ne kelime all kucağına gazını hallett gazından uyuyamıyolar ya zatenn bazı adamlarr uğursuzz afedersinn😒 bitek anasımı doğuruyor anasımı baakcakk baba oldun artık sende bakıcaksınn bazı adamlar var varyaaaa direk karıya bırakıyolarr işi onun gibii sen nesin pekii baba değilmisinn 😡😡😡

Öyle öyle, yatıp kalkıp şükrediyorum valla. 🥰
Adam bütün gün çalışıyo, eve geliyo bi de mutfakta uğraşıyo.
Mutfakla arası bayaa iyi oldu. 😂
Artık bana sormuyo o nerede bu nerede diye, kurdu kendi düzenini. ❤️❤️❤️

Valla ya😂

Konuya gir. Konunun üstünde 3 nokta var ya ona bas. Orda kimler kimler yazdı var ona gir. Zaten en üstteki en çok mesajı olan kullanıcı onun mesaj sayısına bas. Oraya yazdığı mesajlar çıkıyor. Eskilerden başla 😂😂😂

Ayy bende yürürken özellikle hafif oluyor aşırı değil de. Demek ki normal o zaman bu durum.

😂

Temmuz temmuz 😂😂
Benim çok ağrı yapıyor ama normal sanırım. Çünkü daha yeni rutin testleri yaptırdım, bütün değerlerim normal.

Öyle seymii olurrr emzirmek ne kelime all kucağına gazını hallett gazından uyuyamıyolar ya zatenn bazı adamlarr uğursuzz afedersinn😒 bitek anasımı doğuruyor anasımı baakcakk baba oldun artık sende bakıcaksınn bazı adamlar var varyaaaa direk karıya bırakıyolarr işi onun gibii sen nesin pekii baba değilmisinn 😡😡😡
Aynen ben de bu şekil öfkeleniyorum😂😂😂😂

• Komik
Reactions: Jou
Back
X