- 2 Ağustos 2013
- 38.652
- 130.720
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #15.701
Ay travel kimse önermiyor. Benim gözüm ondaydı. Çok hantal diyeKızlar ben yapacaklarim ve bildiklerimi yazayım aklınızda olsun belki birinin işine yarar. Çevremde yeni çok çocuklu oldu onlardan duyduklarım.
İlk olarak bebek arabası travel durumu olan alsın ama eşiniz yokken markete çıkan mrtrolars binen arabalarda fildir fildir gezen biriyseniz kullanışlı değil kabin boy yazın onlar kullanışlı dediler birşeyi çıkarmadan tam katlanıyor ve yer kaplamiyor hafif olduğu içinde tek başınıza bütün işi hallediyosunuz.
Oto koltuğu olarak minimum 18 kg veya 36 kg a kadar olsun yüksek olsun ki sonradan canı sıkılıyor camdan baksın kırk kere almayın dediler onuda araştırınca ev iyisi bessafe x3 izofixli olan var yatiyo tamamen boyu ayarlanıyor ve güvenlik testlerinden en iyi şekilde geçmiş.
Kendim karar verdiğim odada resimleri ekliyorum şifonyer bende büfe diye geçiyor Ikea hauga boyutları aynı ama.kapakli kısmı olsun adayım küçük bazı şeylerini dedom uzun bir süre dolap almayı düşünmüyorum çünkü kiradayim degisicek evim besikte egebaby den salanan anne yani reflü özellikli falan bı beşik 3 unbir arada diyor
Şimdiden elektronik olarak mesela ateş ölçer, gümüş kapak kalkan vs almayı düşünüyorum artacak fiyatlar çünkü
Durumu olanlar içinde Chicco next to me magic çok hoşuma gidiyoe çok kullanışlıymis düşünülebilir

biri çıksın bari aradan
  biri çıksın bari aradan

ama senin kaldığın yerden okuycam eskilerinde fiyatlar falan da farklıdır daha güncel yerlerini okumak daha işe yarayabilir indirimler için
 ama senin kaldığın yerden okuycam eskilerinde fiyatlar falan da farklıdır daha güncel yerlerini okumak daha işe yarayabilir indirimler için

ev eşyası da çok az zaten ev küçük. Eşya artınca kontrol edemiyorum... O yüzden kendime çok minimal bir bebek alışveriş listesi hazırlamak istiyorum. Gerçekten alınmazsa asla olmaz denilen şeyler neler, alınmasa da idare edilebilir şeyler neler çok bilmiyorum.
 ev eşyası da çok az zaten ev küçük. Eşya artınca kontrol edemiyorum... O yüzden kendime çok minimal bir bebek alışveriş listesi hazırlamak istiyorum. Gerçekten alınmazsa asla olmaz denilen şeyler neler, alınmasa da idare edilebilir şeyler neler çok bilmiyorum.