Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ben yapacaklarim ve bildiklerimi yazayım aklınızda olsun belki birinin işine yarar. Çevremde yeni çok çocuklu oldu onlardan duyduklarım.
İlk olarak bebek arabası travel durumu olan alsın ama eşiniz yokken markete çıkan mrtrolars binen arabalarda fildir fildir gezen biriyseniz kullanışlı değil kabin boy yazın onlar kullanışlı dediler birşeyi çıkarmadan tam katlanıyor ve yer kaplamiyor hafif olduğu içinde tek başınıza bütün işi hallediyosunuz.
Oto koltuğu olarak minimum 18 kg veya 36 kg a kadar olsun yüksek olsun ki sonradan canı sıkılıyor camdan baksın kırk kere almayın dediler onuda araştırınca ev iyisi bessafe x3 izofixli olan var yatiyo tamamen boyu ayarlanıyor ve güvenlik testlerinden en iyi şekilde geçmiş.
Kendim karar verdiğim odada resimleri ekliyorum şifonyer bende büfe diye geçiyor Ikea hauga boyutları aynı ama.kapakli kısmı olsun adayım küçük bazı şeylerini dedom uzun bir süre dolap almayı düşünmüyorum çünkü kiradayim degisicek evim besikte egebaby den salanan anne yani reflü özellikli falan bı beşik 3 unbir arada diyor
Şimdiden elektronik olarak mesela ateş ölçer, gümüş kapak kalkan vs almayı düşünüyorum artacak fiyatlar çünkü
Durumu olanlar içinde Chicco next to me magic çok hoşuma gidiyoe çok kullanışlıymis düşünülebilir
Ay travel kimse önermiyor. Benim gözüm ondaydı. Çok hantal diye

Bende sadece bakıyorum.Ama artık 14 haftalık olduk 2 haftalık araştırma evresine girdim inşallah sağlıkla 16. Haftamda almaya başlıyım diyorum.Hiç olmassa en temel şeyleri park yatak oto koltuğu vs gibi.Park yatağı 2 tane alacağım zaten bi anneme bi kendi evime 🙊 biri çıksın bari aradan🤣🤣

Nuna park yataklar da çok kullanışlı, ama 1 yaşa kadar sanırım.

B0F51309-113C-4293-A63F-DFCD3B8B498F.webp

İkinci eli kapış kapış gittiği için letgo’da yok canım. 🙈

Sürekli takip etmek lazım.

Aslında bu güzel bir şey, çünkü kullandıktan sonra ikinci el olarak satarım ben. 😉

Daha uygun bir şey arıyorsan ben yine YOYKO’yu tavsiye ederim.

Spin 360 aldı kuzenim, şu hani gümrük malları oluyo ya.
Oradan çok uyguna aldı.

İstanbul Anadolu Yakası’nda oturanlar bakabilir.

.
Ben Google a yazdım da neden bulamadım spin 360 diye link koyabilir misin nasıl bakayım ona da

Baştan tek tek okuyun ama 😂😂 Ben 379 dayım 🙊

Aynen canım ya hocaların hocası diyorlar. Şehir dışında sırf bu hoca için detaylıya gelen onlarca insan var. Sendemi avrupa yakasındasın? Bu arada recep hocadan memnun kaldınmı?nekadar takibini yaptı canım.
Ben Balıkesir’de oturuyorum. İlk hamileliğimde ense kalınlığı sebebi ile araştırıp ona gitmiştik. Çok ilgili. 12. Haftada 2 saate yakın ultrasonla inceledi. Detaylı ultrasonda da aynı şekilde. Bütün testlerimiz temiz çıktığı halde yolunda olmayan bir şeyler var, aldırmanızı öneririm ve rapor verebilirim dedi. Onun dışında gittiğim bütün doktorlar, proflar sorun yok dedi. Sonuç bebeğim vefat etti. O adama gidiliyorsa dinlemek gerektiğini söylemişlerdi. Dediklerini %99 değil %100 doğru kabul edin demişlerdi. Biz öyle yapmadık.

Ben Balıkesir’de oturuyorum. İlk hamileliğimde ense kalınlığı sebebi ile araştırıp ona gitmiştik. Çok ilgili. 12. Haftada 2 saate yakın ultrasonla inceledi. Detaylı ultrasonda da aynı şekilde. Bütün testlerimiz temiz çıktığı halde yolunda olmayan bir şeyler var, aldırmanızı öneririm ve rapor verebilirim dedi. Onun dışında gittiğim bütün doktorlar, proflar sorun yok dedi. Sonuç bebeğim vefat etti. O adama gidiliyorsa dinlemek gerektiğini söylemişlerdi. Dediklerini %99 değil %100 doğru kabul edin demişlerdi. Biz öyle yapmadık.
Ya canım başın sağolsun. Allah birdaha yaşarmasın inşallah. Evet bende detaylıya gidecem inşallah. Hatta sorun varsa anne karnında imkansız denilen ameliyatları bilebyaptığını duydum. Kaç senedir yakın takipteyim. Boşuna hocaların hocası demiyorlar. Yalnız testler temiz olmasına rağmen yolunda olmsyan şeyi nasıl anladı ona çok şaşırdım ohalde çokta testlere güven olmaz burdan çıkan sonuç bu.

Baştan tek tek okuyun ama 😂😂 Ben 379 dayım 🙊

takibe aldım ✌️😍 ama senin kaldığın yerden okuycam eskilerinde fiyatlar falan da farklıdır daha güncel yerlerini okumak daha işe yarayabilir indirimler için🧡

çok teşekkürler sweetgirlcandy sweetgirlcandy 🧡🧡

takibe aldım ✌️😍 ama senin kaldığın yerden okuycam eskilerinde fiyatlar falan da farklıdır daha güncel yerlerini okumak daha işe yarayabilir indirimler için🧡

çok teşekkürler sweetgirlcandy sweetgirlcandy 🧡🧡
İndirimden ziyade şunu alın bunu almayın var kuzu. Mesela reflü yatağını çoğu öneriyor. İşte kremler falan içeriği temiz olanlar falan bence baştan oku uzun ama bence iyi şeyler var😂

Ya bazen aynı anda çok fazla yorum gelince görünmüyo telefonumda.

Ancak o yorumu başkası alıntılarsa bu neymiş diye geri gidip okuyorum.

Herkeste oluyo mu bu?

.

Aslında beraberce burda liste yapsak ne güzel olur. Hem insan ne alacağını bilince indirimleri takip edebilir. Hem de ben minimalist biriyim. Kıyafetlerim çok az mesela. Dönüşümlü yıkayıp hep aynı şeyleri giyiyorum 😊🤭 ev eşyası da çok az zaten ev küçük. Eşya artınca kontrol edemiyorum... O yüzden kendime çok minimal bir bebek alışveriş listesi hazırlamak istiyorum. Gerçekten alınmazsa asla olmaz denilen şeyler neler, alınmasa da idare edilebilir şeyler neler çok bilmiyorum.

Evet çok güzel fikir özellikle indirimleri arkadaşlar haber verirse herkes yararlanmış olur 🤗

Ya bazen aynı anda çok fazla yorum gelince görünmüyo telefonumda.

Ancak o yorumu başkası alıntılarsa bu neymiş diye geri gidip okuyorum.

Herkeste oluyo mu bu?

.

bende oluyo özellikle geriden sayfaları okurken, birine cevap yadığımda orada hatlar karışıyo, tekrar geri gidiyorum o zaman kaçıyo çünkü

Back
X