Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fiyat 110 Muş bu arada cano yanlış hatirlamisim. Ama hamile değilken de giyilir bu ya bayıldım yeminle normal pantolon bulamayan biri olarak. Bır de orda kızın birine dedim kaç tane alım dedi ben tek pantolonla geçirdim deyince bende bir tane aldım ama gerçekten hamile değilken de giyilir yani.
Hmm bende bakayım buna. Pantolon denemeden alamıyorum ya ama artık almam lazım hiç rahat değilim olmuyor artık pantolonlarım.
Güle güle giy kuzum çok hoşmuş
Hmm bende bakayım buna. Pantolon denemeden alamıyorum ya ama artık almam lazım hiç rahat değilim olmuyor artık pantolonlarım.
Güle güle giy kuzum çok hoşmuş
Teşekkür ederim canim çok güzel valla ben 160 boy 66 kilo olarak 40 beden aldım. Hatta 42 alacaktım ama içinde lastik var daraltma genişletme imkanı var. O yüzden gerek duymadım.
Fiyat 110 Muş bu arada cano yanlış hatirlamisim. Ama hamile değilken de giyilir bu ya bayıldım yeminle normal pantolon bulamayan biri olarak. Bır de orda kızın birine dedim kaç tane alım dedi ben tek pantolonla geçirdim deyince bende bir tane aldım ama gerçekten hamile değilken de giyilir yani.