- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #16.381
Bi güç bulursam bende denerim![]()
Dene muhakkak, çok memnun kalacaksın.
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi güç bulursam bende denerim![]()
Bu bana baya lazım bi metot galibadolap bi dağıldı mı arkası geliyo zaten o ilk domino etkisinin olmaması lazım
bir araştırayım ben de bu yöntemi, çok teşekkür ederiz
![]()
Sevindim aynısı bizde de oluyor 1 tane koymazsam feciiiiO domino etkisi bizim evde bulaşıklarda çok oluyo.
Bir tane tabağı makineye koymazsan arşı arkası kesilmiyo, tezgah full bulaşık.
.
Ay fenaydı yaa korktum gece gece dedim ne oluyorMuhtemelen gazdır canım.
.
bu happy mom'da orada bi forum kısmı var kurcalarken görmüştüm, her ay indirimler için başlık açıyolar indirimleri yazıyolar, o topikte başka hiç yazışma olmuyo sadece indirimler
ben erken diye bakmıyodum ama artık ihtiyaç olacak hepimizeama uygulamaya gitmek zor oluyo her seferinde burada bi indirimleri takip ettiğimiz bi alanımız olsa ama nası olacak
ben şimdilik burada yazanların kaybetmeyeyim diye ekran görüntüsünü alıyorum
![]()
Ben bi koltuk süpürmüştüm içimden de diyorum kirli de değil ama olsun. Bir toz çıktı aman tanrım didim. V15 nasıl güzeldir şimdigüle güle kullanın
![]()
Evet cuma günü göreceğim İnş çok özledim 5 haftadır görmüyorum. Benimde vardı o sırt ağrıları dikkat etmedimbenim 12+5 senin kaç peki
![]()
Yok büyük konuşmam aslaama düşünmüyorum diyelim. Çocuğum da düşünmez inşallah sallanmak
Mantıklı yani dakika başı kontrol etmektense kamera mantıklı o zaman. Benim tabletim var ona bağlarım diye düşündüm bu baktığım modeli
Evet bulaşıkda da oluyo her şeyde oluyo kirli sepeti de bi gerektiğinden fazla dolarsa orda da oluyo allahım ev işi neden varO domino etkisi bizim evde bulaşıklarda çok oluyo.
Bir tane tabağı makineye koymazsan arşı arkası kesilmiyo, tezgah full bulaşık.
.
12+6 canım 12+4 te gördüm bende uyuyordu uyandırdık kıpır kıpırdı sende öyle görürsün bu seferEvet cuma günü göreceğim İnş çok özledim 5 haftadır görmüyorum. Benimde vardı o sırt ağrıları dikkat etmedimbenim 12+5 senin kaç peki
![]()
Ben daha hiç kıpırdarken göremedim tembel teneke benimki galiba. Ouuyyy yerim onu yaaa kıpır kıpır ne anlıyor acaba12+6 canım 12+4 te gördüm bende uyuyordu uyandırdık kıpır kıpırdı sende öyle görürsün bu sefer![]()
Evet bulaşıkda da oluyo her şeyde oluyo kirli sepeti de bi gerektiğinden fazla dolarsa orda da oluyo allahım ev işi neden var![]()
Kızlar yatak bakan oldu mu? Bugün bi baktım da e bebekte bir sürü çeşit var yataşa baktım orda da çeşit var neye göre seçecez bebeye de sorulmaz ki?? Biraz baktım omurga kemikler için sert olması gerekiyormuş bi onu bulabildim.
Seçen var mı yatak? Kullanıp öneren biri olsa keşke![]()
Kız ben iki kilo verdimama göbeğim çıktı
İçerde yer yok muhtemelen bizim
hızlı çatlayabiliriz krem falan sürmeye başladın mı veya yağ
Kuzum benim yengem 8 aylik oluncaya kadar izindeydi. 4+2+2 şeklindeydi ücretsiz ücretli yıllık izin şeklinde sanırım.Geçen ay işlerimiz çok yoğundu hep denetimdeydik öyle olunca rapor alma fırsatım olmadı. 1 gün falan yazdırmıştım.
Ama az çok toparladım işleri söyleyim o zaman en azından haftaya 5 gün yazsın. Ay sonu da belki yine isterim. İşyerinden sorun çıkartmazlar zaten.
Kızlar ya burada okumuştum. Doğum sonrası 1 seneye kadar rapor alınıyor diye. Bunu para karşılığı mı yapıyorlar yoksa illa tanıdık mı bulmak gerekiyor nasıl oluyor?
Ya onlar şuan suyun içinde süzülüp durdukları için dışarı çıkınca da sallamak rahatlatio bence.Yok büyük konuşmam aslaama düşünmüyorum diyelim. Çocuğum da düşünmez inşallah sallanmak
Mantıklı yani dakika başı kontrol etmektense kamera mantıklı o zaman. Benim tabletim var ona bağlarım diye düşündüm bu baktığım modeli
Canan bir hafta dayanıyorsa süperEv işi çok nankör yaa, yapıyorsun yapıyorsun 1 hafta sonra aynı.
Onun için yapmıyorum artık.
.
Benim minik kızdı bence beni neden uyandirdiniz diye bol bol tekmelediBen daha hiç kıpırdarken göremedim tembel teneke benimki galiba. Ouuyyy yerim onu yaaa kıpır kıpır ne anlıyor acaba![]()
HAMİLELİK+ ADLI UYGULAMA BENCE HEPSİNİ TEK GEÇER. SADECE SEN BEBEĞİN VE EŞİN KULLLANDIGIM TEK UYGULAMA DİYEBİLİRİM :)Ben de Happy Mom kullanıyorum.
Forum kısmında benim de dikkatimi çeken tek yer indirim.
LCW indirimini oradan paylaşmıştım sizle.
Resmen yarı fiyatına aldım o siyah elbiseyi.
.
Ay ben bunu kaçırmışım.
Nasıl bir heyecandır seninkisi.
Benim bugün kontrolden sonraki 10.gün, acaba mesai bitmeden kontrol randevusu alıp gitsem mi diye geliyo aklıma.
.
12+6 canım 12+4 te gördüm bende uyuyordu uyandırdık kıpır kıpırdı sende öyle görürsün bu sefer![]()