Benim ilkince 4. Aydan sonra düzelmişti canım. Yemek de yapabildim soğan sarımsak da yiyebildim çok şükür. Yavaş yavaş geçecek inşallah. Şuan bana bile bir daha asla yiyemeyecekmişim gibi geliyor.
İyi pişir ye canım ya. Canın isteyip de yememek de iyi değil. Az ye ama ye çıksın aklından. Aklında duracağına midende dursun

benim de normalde maydanoz hiç aklıma gelmez mesela ayda 1 köfteye falan koymak için alırsam alırım. 2 aydan fazladır canım nasıl istiyor. Artık son gidişimde sordum dediki az az yiyebilirsin. Detoks gibi düzenli tüketme yeter dedi. Dedim sucuk falan yasak ya yoo dedi ye temiz olsun iyi pişir herşeyi ye hiç sorun değil dedi. (Biraz da fazla rahat sanki ama işime geldi sanırım

)
Çay evet bana da kokuyor içemiyorum. Ki ben memur adamım günde 1.5 lt çay içerdim hergün

şimdi çay yok soğan sarımsak yok yağlı salçalı yemekler yok (gerçekten iğrenç bir hayat müziği fonda) hayattan zevk alamıyprum resmen.
Koku işi çok sıkıntı bende. Kendim sıkmadığım gibi eşime de sıktırmıyorum parfüm deo falan

evde zaten söz konusu olamaz da dışarda da soğan sarımsak yemek yasak hane halkına

Bugün ben yokken köfte yedirmiş annem oğluma. Afedersin bi geğirdi dedim alın bunu alın bunu

altı üstü köfte yemiş çocuk.
Sonra duş jelleri şampuanlar çok rahatsız ediyor. El sabununu bile değiştirdim kokusu çok yoğun diye. Koku benim kırmızı çizgim şuan