- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #18.841
Evet canım öğledeydi benimSen oldunmu muayene canım geldimi saatin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım öğledeydi benimSen oldunmu muayene canım geldimi saatin
Hayırlısı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inslalhEvet canım öğledeydi benimbana da kız gözüküyor ama kesin cinsiyeti 16 da söyleriz dedi
![]()
Aynen şimdi bir kaç gün hiç içmeyecem ilaçları. Sonra demir hapıyla başlayacam o dokunmazsa vitamine bakcamYa bulantı bile mahvediyor herşeyi hele bir de çıkarmak. Ya bizim komsunun kızı 8. Ayına kadar çıkartmış. Aman Allah bizlerden uzak etsin öylesi durumu
. Sen yine kendini takip et canım hangisi dokunuyor onu bul.
Ben mihra mihre Eslem esmira yada Feyza ismini bulmuştum ama benim koca beğenmedi.Ayyyy çok sevindimmmmm kızlarımız artıyor
Bize kendi bi dahakine isim belirleyin isimle çağıralım dedivar mı aklınızda isim
Yok burda da görünmüyor. Yumurta değil. Kese görmeye gittiğinizde ya da sonrasında bebek ilk nerdeydiEki Görüntüle 2968140
Bu ilk o zaman doktorum sol yumurtan çatlamış dedi onumu kassetiniz. Ama bugün gittim baya sağda idi
Ayyyy çok sevindimmmmm kızlarımız artıyor
Bize kendi bi dahakine isim belirleyin isimle çağıralım dedivar mı aklınızda isim
Eee neymişbiz koyduk ismini![]()
Ben de şimdiden yaz tatili planlıyorum sağlıklı bebişler nasip etsin Allah bize de güzel güzel gezelim.Aiiyy benim kafamdan biri.Bende asla yapamam bebe bize uyacak mecbur![]()
Benim kızımın adıBenim kız asya erkek umutali nasip olursa
Kız o pipi dediğiniz nub bence o da kızCanım bu kadar konuştuysa annesi tahmin ettiğimizden çok daha başka şeyler söylemiş. Annesini karşına alıp bir konuş, eşin de olsun senin annen de. Herkes söyleyeceğini ölçüp biçer böyle olursa. Kocalar öyle boşanırız çocuk aldırılır falan kafaları ermiyor annesinin düşüncesi diye düşündüm.
Bir konuşun canım, krizler olur normal kriz çıkması önemli Olan en az hasarla atlatmak.
Daha iyi misin? Yapabileceğimiz bir şey var mı senin için?
Ayyy hem de nasılyicem o bacakları kolları
Size bi adet prenses getirdim sürprizzzzz bence kız Ama 16 da net söylerim dedi![]()
Canım bana bugün ocean mummy ve avicenna d3 damla verdi.Doktorun sana ne yazacak bakalım bana da söylermisin ne kadar tutçak. Markadan kaynaklı muhtemelen ama çok yaa.. ilaçlar 400 tl muayene ücreti de 400 tl aylık 800 valla çok
Bizimki temeli attimiz zmanlar konustumuzda belirlemistik tabi habersiz öyle tatilde oldu supriz yaptı kuzum bize anası kurbanBenim kızımın adı![]()
Bence bebeği riske atmamalısın allah korusun bişey olsa hastalık kapsa vicdan azabını çekersin tatilin gözü çıksın dersinBen de şimdiden yaz tatili planlıyorum sağlıklı bebişler nasip etsin Allah bize de güzel güzel gezelim.
Ya sizin de fikrinizi alayım kızlarım. Gerçi bu kurda k.çımı kırıp oturmam lazım da6 aylık hamilelikte yurt dışı tatili yapılır mı
Tabi covid daha da artmazsa. Biz sağlıklı olursak.
Yeşil pasaportumuz çekmecede duruyor ve beni dürtüyor.
Covid öncesi çok güzel geziyorduk o zaman yeşil gelmemişti şimdi yeşil geldi ben hamileyim. Gitsek mi diye düşünüyorum valla duramıyorum sizce??
Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallahBizimki temeli attimiz zmanlar konustumuzda belirlemistik tabi habersiz öyle tatilde oldu supriz yaptı kuzum bize anası kurban![]()
Aminnn cunelmizinki bu arada benim görüntüye kimse bişi demediHayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah![]()
Eee neymiş![]()