• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben yaptırdım 30 kasımda kan verdim benimde sonucum hala çıkmadı canım iş günü olarak hesap yapıyolar 14 iş günü demişti bana hayırşı sonuçlar çıksın inşallah ama bende çok gerildim artık 🤲🏼😔

🧿🧿🧿hadi gözün aydın canım maşallah hayırlı evlat olsun inşallah grubun kız açığını ben doldurcam sanki 2 tane var buda kız olcak bence 😂 herkez oğlanı doğurmak için 37 yaşımda 3.ye niyetlendimi düşünsede bence bu kadar erkek senesinde bana gene kız gelcek gibi hissediyorum hayırlı sağlıklı ömürlü olsun başka da bişey istemiyorum inşallah haftaya banada güzel haberlerimi yazmak nasip olur
Canım sendemi genoxta yaptırdın. Kağıtta 7-10 iş günü yazıyor ayrıca görüştüğüm bayanda aynı şeyi söyledi bugün yeniden aradım biraz sarkma olabilir korkmayın diyor inşallah sonuç güzel gelsinde geç olsun güç olmasın yeterki.

Çin zaten sallamasyon heralde tutan yok😂😂

Çok büyük burda da🙊

Sanırım evet. A vitaminin fazlası toksik olarak bebeği etkiliyormuș. Bebekte sorunlar yaratıyormuș
🥰🥰. Ben baktım a vitaminini havuctan alıyorum herhalde bir tek☺️☺️
Kızlar ben son sayfaya yetişmek için iyi çaba verdim 🤣 ama iki üç gün once karnımın içinde sanki bir ayak beni kaydırarak ittirdi ama bambaşka bir his balık kayması mısır patlaması derlerdi öyle değil yani elini yangının içine koy çektir, bence bunu bebek yaptı ben hep sankince dinlerdim falan hissederim diye bu direk mutfakta otururken oldu ama gaz falan olamaz yani bambaska birşey 🤔 ilerde aynılarıni yaşarsam anlarım herhalde çok değişik.
Aynı şeyleri bende hissediyordum hatta acaba bağırsaklarımin yerimi değişiyor diye düşündüm bir çok defa 🤣 ama çok yukarılara hissettiğim için bence organlar yer değişikliği yapıyor büyük olasılıkla
Bugün muayenem vardi herşey çok guzel dedi zipliyodu Allahim şükürler olsun çok mutlu oldum.Tek sorun su içmemden kaynakli idrar yolu enfeksiyonun devam etmesi sonuçlari doktora göstericem pazartesi sanirim ilaç baslicak.Yuzde 51 tahmin sorduk cinsiyet için erkek dedi.Rabbim evlatlarimizi korusun.
Canım geçmiş olsun ya Su olayını benimde çözüme kavuşturmam lazım. İnşallah sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza hepimiz🥰.
Bnm 12 haftalık ve bgn kontrolum vardı, ense kalinligi ve burun kemigi kalinligi normal olarak ölçüldü fakat doktorum iki test yaptirmak yerine nipty denilen testi yaptırmamı önerdi, o yüzden biz de bilemedik çiktik öyle hastaneden. Benim ara ara lekelenmelerim oluyor; doktor lekelenmeli durumlarda 2li test sonucunda sonuç hatali olarak riskli cikabiliyor dedi. O test fiyati da 5000 liraymiş, madem öyle 2'li testi yaptirayim riskli cikarsa digerini yaptiririm diye düşündüm ama kafam biraz karıştı bu konuda malesef. Bu test sonucu amerikaya gidiyormuş bu sebeple de dolar baz alınarak fiyat hesaplamasi yapıliyormuş, dolar firladikca test fiyatida dogrusal orantida artiyor anladigim kadariyla. Zaten stresli ve kaygili bir gebelik dönemi geciriyorum ara ara lekelenmelerim ve daha once düşüklerim (pihtilasma egilimim varmis, dusuk sebepleri o olarak gosteriliyor) oldugu icin. Şimdi doktor da böyle bir öneriyle gelince aklım karıştı biraz malesef.
Bursadaysan sana doktor önerisinde bulunabilirim . Bu arada burada bircogumuz lekelenme sorunu yaşadık. Hatta benim kırmızı kan geldi. Düşük sebebine pıhtılaşmayı kesin olarak bu dedi mi doktorun?
Ay benim kocam neden oyle hic merak etmiyooo 😂😂anormal adam😬😬
Tatlım yalnız değilsin🤣🤣
ya öyle mi oluyo gerçekten, teyzem söylemişti hamileliğimde tiksindiğim şeyi hâlâ yiyemem diye, teyzemin çocukları 40 yaşında bu arada şu an🙄 hamilelikte tiksinilen şey gerçekten yenmiyo mu sonra
Özge abla bana böyle şeyler deme ben şuan Magnum dan tiksiniyorum 🙈hatta dondurmalar dan sanki içinden yumurta tadı geliyor.

Hiç sanmam dün yanıma dahi gelmedi. Söylenmez bu ama ayrı oda da uyudu bide
Üstüne hep kötü rüyalar gördüm bebeğimle ilgili şimdi çok korkuyorum.
Annemi çağırdım gelecek benimle kalmaya eşimede oh olsun sancım oldu dedim Allah affetsin.
Biliyorum çünkü annem burada o gelsin der. İlk bebeğimi kaybettim zaten korkuyorum destek yerine adam hala annem çok haklı diyo.
Rabbim bana böyle oğlan annesi oldurmayı nasip etmesin ılımlı, anlayışlı olayım inşallah 🙏
Kendimi deliler ile bir oda da hapdedilmiş hissediyorum.
İnşallah delirmem
Olmayan kız kardeşim oldunuz hepiniz ama bu konuda mutluyum 🙏❤️
Çocuk doğsun bir kucağına alsın bir de baba demeye başlasın o zaman annesi 2. planda olur. Sen içini rahat tut bebeğine stresini yansıtma.Anneni çağırmakla iyi yapmışsın manevi güç olur sana ayrıca bol bol dinlenirsin.Hamilelerin duası kabul olır bol bol dua et canım kendine,bebeğinize,eşine,yuvanıza:)

Bişi diyim mii benimde dün gece aklıma geldi 🤣🤣
Bu sabahta aklıma yazın bebeği denize sokabilir miyiz acaba diye geldi🤣🤣 ben denizi aşşşırı severim aşşşırı tüm yaz boyunca tatile gidemessem ağır depresyon beni bekler🥴🥴🤣
Benim ara ara düşündüğüm konulardan biri sonra diyorum Allahım sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil ancak bizde su kuşu olanlardanız yani psikolojikmende zor olacak sanırım. Demekki yalnız değilmişim☺️

Aynı şeyleri bende hissediyordum hatta acaba bağırsaklarımin yerimi değişiyor diye düşündüm bir çok defa 🤣 ama çok yukarılara hissettiğim için bence organlar yer değişikliği yapıyor büyük olasılıkla

Canım geçmiş olsun ya Su olayını benimde çözüme kavuşturmam lazım. İnşallah sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza hepimiz🥰.

Bursadaysan sana doktor önerisinde bulunabilirim . Bu arada burada bircogumuz lekelenme sorunu yaşadık. Hatta benim kırmızı kan geldi. Düşük sebebine pıhtılaşmayı kesin olarak bu dedi mi doktorun?

Tatlım yalnız değilsin🤣🤣

Özge abla bana böyle şeyler deme ben şuan Magnum dan tiksiniyorum 🙈hatta dondurmalar dan sanki içinden yumurta tadı geliyor.
Yalnizz degilimmm😂😂😂

Tatlım yalnız değilsin🤣🤣

Sıkıntı yok. Benim canımda ciğer istiyordu bi ara yiyebilcem mi bilmiyorum istiyor sadece🙈 ama yasak o mesela çok fazla A vitamini olduğu için. Ama 1 kereden de o kadar etkilemez heralde diye düşünüyorum 🙊

Kızlar çıktım şimdi, 13+0, haftasıyla uyumlu çok şükür. 🤗

Magnezyum ve I Mom ilaçlarım.
Migren atakları olduğunda bulantım için Prilam verdi.
Normalde kullanma, gerek yok dedi.

Proluton Depot iğnelerden 3 tane daha yazdı, 3 hafta kullan, 3 hafta sonra gel dedi.

Rahmin çok sağındaydı bebeğim, ortalanmaya başlamış çok şükür.

Hafif tempo yürüyüşe ve araba kullanmaya izin verdi.

2’li test istemedik, tekrar ense kalınlığına baktı, 1.2 gayet iyi dedi.

Veeee Ramzi amcam yanılmadı, bir erkek daha geliyo inşallah. 😂

.
Canım gözün aydın çok sevindim sağlıkla gelsinler inşallah🤲

Sıkıntı yok. Benim canımda ciğer istiyordu bi ara yiyebilcem mi bilmiyorum istiyor sadece🙈 ama yasak o mesela çok fazla A vitamini olduğu için. Ama 1 kereden de o kadar etkilemez heralde diye düşünüyorum 🙊
Ya ben bilmiyorum bak onu annemi yemeğe cikardimda ben onu yiycektim salgamla bu aralar için yanıyor turşu suyuda içmek istemiyorum fazla

Ya ben bilmiyorum bak onu annemi yemeğe cikardimda ben onu yiycektim salgamla bu aralar için yanıyor turşu suyuda içmek istemiyorum fazla
Tabi sakatat yasak ciğer yasak. Ciğer de yüksek miktarda A vitamini olduğu için yasakmış. Ama 1 kereden de heralde bişey olacağını sanmıyorum sürekli yemedikçe

Back
X