- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #19.341
Cumartesi netleşecek benim bakalım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumartesi netleşecek benim bakalım.
Ayy hadi bakalım9.15 te sabah kuzuş
Cumartesi netleşecek benim bakalım.![]()
Canım ben de aynı durumdayım. Keainlikle mümkün değil yemem. Evde bahsini dahi açtırmıyorum. Ama bir iki hafta sonra bira toparlayınca ilk dışarda yemeyi deneyeceğim. Açıkhavada oturup pişmiş olarak önüme gelirse beelki hamsi yiyebilirim gibi hissediyorum. Sen de evde pişirmeyi deneme bence. Balkonda bile çok kokuyor. Bir de bulaşıkları falan da kokacak. Hiç hazır değilim şahsen kendi adıma♀
Hahahahaha onu sen bana sorrbende yapcam yapcam bitürlü edemedim üşeniyorum sabah sabah yaaaEvet, ben de ne zamandır deneyeceğim de tembellik yapıyorum.
Rondoyu dolabın tepesinden indirmesi lazım eşimin.
.
Inşaallah güzelim benimAyy hadi bakalım
Güzel haberlerini belliycezz♥
Var mı başka yarın randevusu olan acaba?
Hahahahaha onu sen bana sorrbende yapcam yapcam bitürlü edemedim üşeniyorum sabah sabah yaaa![]()
Benimki allahtan 1 sene falann hahahahaHayır üşengeçlikten yulafın son kullanma tarihi geçecek yakında.
.
Tam olarak böyle bence de. Hiç yememekten daha iyidir yemek diye düşünüyorum.Somonun zararlı olduğunu bilmiyorum canım, civa oranı en yüksekler listesinde değil.
Ama civa seviyesi en düşük olanlar da küçük balıklar.
Yani çok zararlı olmasa da aşırı da faydalı değil benim anladığım.
.
Ben ekmek çok tüketirdim..İşin garibi ben ekmek de yiyemiyorum yaekmek aşırı yerken şimdi bi lokma ancak
ama denerim öyle mutlaka
Somonun zararlı olduğunu bilmiyorum canım, civa oranı en yüksekler listesinde değil.
Ama civa seviyesi en düşük olanlar da küçük balıklar.
Yani çok zararlı olmasa da aşırı da faydalı değil benim anladığım.
.
ben hiç rondoya vurmadan yapıyordum.hem güzel hem de çok tok tutuyorYulafı rondoda un haline getirip yumurtayla omlet yapıyorlar.
Böyle yumurta gibi değil de daha sert bir şey oluyo.
Krep gibi de değil.
Tam analatamadım ama onu belki yiyebilirsin.
.
Tam olarak böyle bence de. Hiç yememekten daha iyidir yemek diye düşünüyorum.
Ben zorlandığım için de bir süre yemeyeceğim omega takviyesi yazdı umarım çok eksik kalmam![]()
biz de somonla hamsi alıyoruz, Canan şey yapsana bazı balıkçılar yapıp veriyorlar, biz hep öyle yapıyoruz bu dönemde, şimdi yine geldik balıkçıdayız haftada 1-2 yaptırıyoruz balıkçıda eve gelip yanına bi salata yapıp yiyoruz direkto zaman en azından koku seni rahatsız etmez, yedikten sonra da çöpü hemen atarsınız hiç koku kalmıyo kuzum
Cnm en iyisi hamsi somon da iyi ama
ben hiç rondoya vurmadan yapıyordum.hem güzel hem de çok tok tutuyor![]()
Evime yürüme mesafesinde 3 tane balıkçı var aslında.
İnanmayacaksın ama bi tanesi tam karşımızda.
Ara ara ızgara lüfer istiyoruz ama işte küçük balık daha iyi diyorlar ya, ondan dolayı bu ara vazgeçtim.
Hamsi tava midemi biraz rahatsız ediyo, bir de ne yağı kullanıyorlar ona tam güvenemiyorum.
Ayçiçek yağı bile olmuş 100 lira.
Acaba hamsi buğulama falan yaparlar mı, veya ızgara hamsi oluyo mu?
İstavrit, hamsi başka be yiyebilirim?
Çinekop da küçük sayılır değil mi?
.
Yazamadım tam önemli olan dip balıklarını tüketmemek.Başka ne yemeliyiz, biliyor musun kuzum?
Aaa, öyle de denerim.
.
Listede mezgit var onu dip balığı diye biliyorumvalla eşim yaptırırken "eşim hamile, ona göre yapın" diyo, artık onların vicdanına kalmış
bak ben hem memorial hem bahçeci'nin sayfasından hangi balıklar yenir onu ekran görüntüsü aldım
Aa karides yasak değilmiymişvalla eşim yaptırırken "eşim hamile, ona göre yapın" diyo, artık onların vicdanına kalmış
bak ben hem memorial hem bahçeci'nin sayfasından hangi balıklar yenir onu ekran görüntüsü aldım
Evet mezgit dip balığı olmasına rağmen çok civa yok ama omega açısından da çok az yani yenir ama yararı olmaz..Listede mezgit var onu dip balığı diye biliyorumben çok severim süt gibi geliyo tadı yumuşacık
Bir araştırmak lazım. Gerçi zaten yiyeceğimiz el kadar ondan da bir şey olacağını sanmıyorum![]()