• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Senin sonraki kontrol ne zaman kuzum, sanırım cinsiyeti öğrenemedin yine 😂
Vallahaaa sıpayaa kızdım bennn oturmuş totosunun üstüne kapatmış öksüruyorum öbur tarafa kaçıyor ama yok yanii gene açmadı ocağın 13üne kaldı 1 ay sonra gel dedi doktor anca net belli olur dedi😅 tam 17 haftalık olmuş oluyorum

Vallahaaa sıpayaa kızdım bennn oturmuş totosunun üstüne kapatmış öksüruyorum öbur tarafa kaçıyor ama yok yanii gene açmadı ocağın 13üne kaldı 1 ay sonra gel dedi doktor anca net belli olur dedi😅
Ee bizim çocuk çok edepli annesi 🤣
Hadi bakalım inşallah gönlüne göre olsun 🙏

Hahahaha karnımdakiii istiyorrr kuzuşş 🤭🤭 rüyamdada karışık rüyalarr gördümm hayırlı ola inşaallahhh🤲

He he, karnındaki istiyormuş. 😂😂😂

Eşim de beni öyle kandırmaya çalışıyo, bebeğimizin canı hangi tatlıyı istiyo diyo. 🙈

Yer miyim ben bu numaraları. 😂

.

He he, karnındaki istiyormuş. 😂😂😂

Eşim de beni öyle kandırmaya çalışıyo, bebeğimizin canı hangi tatlıyı istiyo diyo. 🙈

Yer miyim ben bu numaraları. 😂

.
9 ay boyunca herseyi istemek serbest bize, sonuçta bebek istiyor biz değil 🤪

Unutur muyum hiç valla öyle bir bağımlılık yaptı ki burası anlatamam 😍
Yazamasam da hep uzaktan takip ediyordum sizi. 🤗🥰

Acayip bağımlılık yaptı kuzum, gece bile her uyandığımda elime telefonu alıyorum. 🙈

Eşim diyo, hayırdır ne yazıyosun bu saatte. 😂😂😂

.

Acayip bağımlılık yaptı kuzum, gece bile her uyandığımda elime telefonu alıyorum. 🙈

Eşim diyo, hayırdır ne yazıyosun bu saatte. 😂😂😂

.
Bu durumdan en çok etkilenen kocalar oluyor, benimki de aynı 🤣

9 ay boyunca herseyi istemek serbest bize, sonuçta bebek istiyor biz değil 🤪

Hadi öyle olsun bakalım. 😂

Benim doktor fena yaa, korkuyorum biraz. 🙈

54 kiloyum, daha ne yapayım. Hala her gidişimde şeker ve karbonhidrata dikkat diyo.

Kilo almaya başlarsam azarı işitecem. 😂

.

54 kiloyum, daha ne yapayım. Hala her gidişimde şeker ve karbonhidrata dikkat diyo.

.
Kiloya fena takıntılı bazı doktorlarr bana da keisnliklee tatlı yokk 😅😅

.
Benimde ilk hamileleigimde ki doktor öyleydi, her seferinde hamur işi yasakkkk derdi ama takan kim 🤭
Şimdiki doktorum şuana kadar konusunu açmadı bile 😄

Back
X